search
Trailer 'Blood & Water' seizoen 2 door Netflix online gezet
Series / Trailer

Trailer 'Blood & Water' seizoen 2 door Netflix online gezet

De dramaserie met Amamkele Qamata als Puleng Khumalo en Khosi Ngema als Fikile Bhele.

Naast heel wat grote Amerikaanse series levert Netflix ook de nodige niet-Engelstalige shows op. Zo ook uit Zuid-Afrika. Op 20 mei 2020 verscheen de dramaserie Blood & Water met zes afleveringen. In september verschijnt alweer seizoen twee. Nu hebben we teaser voor dit nieuwe seizoen.

De serie werd in het thuisland sterk ontvangen en won onder meer de prijs voor Beste dramaserie tijdens de South African Film and Television Awards 2021. Er zijn rollen voor onder meer Amamkele Qamata als Puleng Khumalo en Khosi Ngema als Fikile Bhele.

Teaser voor seizoen 2 van Blood & Water
"Tijd dat de waarheid boven water komt," valt er te lezen onder de trailer op YouTube. Blood & Water keert terug op 24 september.



Vanaf 24 september: Blood & Water seizoen 2
In het eerste seizoen van Blood & Water ontmoeten we Puleng Khumalo, die start aan de privéschool Parkhurst College in het Zuid-Afrikaanse Kaapstad. Al snel raakt Khumalo bevriend met Fikile Bhele, een influencer.

Ondanks het feit dat de twee duidelijk elkaars tegenpolen zijn beleven ze samen de wildste avonturen. En belangrijker: Puleng wil bewijzen dat haar bij de geboorte ontvoerde zus deel uitmaakt van het zwemteam van de privéschool.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen