search

Ons nieuws van dinsdag 24 augustus 2021

Wanneer verschijnt 'Cowboy Bebop' van Netflix dan eindelijk?
Series / Nieuws

Wanneer verschijnt 'Cowboy Bebop' van Netflix dan eindelijk?

De serie Cowboy Bebop komt al in november op Netflix te staan, heel mooi!

Deze week onthulde Netflix dan eindelijk de langverwachte eerste beelden van live-action verfilming Cowboy Bebop. En nu kunnen we melden wanneer de serie van start gaat op Netflix: 19 november.

Cowboy Bebop is gebaseerd op de gelijknamige anime van Keiko Nobumoto en Shinichirō Watanabe. De serie draait om Spike Spiegel, Jet Black en Faye Valentine, drie premiejagers uit de toekomst die jagen op de meest gevaarlijke criminelen van het zonnestelsel, iets dat ze doen vanaf het schip uit de titel. Maar het drietal moet het ook opnemen tegen demonen uit hun verleden.

Lange ontwikkeling
De ontwikkeling van deze live-action serie begon ergens halverwege 2017, toen Tomorrow Studios en producent Sunrise Inc. een samenwerking aangingen.

Dat deden ze samen met Christopher Yost als schrijver. Verder is Jeff Pinkner betrokken als producent en doet André Nemec dienst als showrunner. Niet veel later werden John Cho, Daniella Pineda en Mustafa Shakir gecast als Spike, Faye en Jet.

De opnames begonnen verder al in oktober 2019, maar werden meermaals vertraagd. Zo raakte Cho snel na de opnamestart gewond en kwamen de opnames stil te liggen door het coronavirus.

Maar nu komt het eerste seizoen - van tien afleveringen - er dan eindelijk aan. Vanaf 19 november op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fanfavoriete 'Motherland: Fort Salem' komt nu al tot een einde
Series / Nieuws

Fanfavoriete 'Motherland: Fort Salem' komt nu al tot een einde

Motherland: Fort Salem krijgt straks nog een derde seizoen en eindigt dan.

Freeform heeft goed nieuws voor fans van Motherland: Fort Salem. De serie gaat nu officieel richting zijn zwanenzang en komt volgend seizoen al tot een einde.

Men laat namelijk weten dat de serie vernieuwd is voor een derde en laatste seizoen. Dat nieuws kwam vlak voor de finale van het tweede seizoen afgelopen dinsdag. En nu gaat men dus verder met een derde seizoen, dat het verhaal ook tot een einde moet brengen.

Motherland: Fort Salem
In Motherland: Fort Salem volgen we drie jonge vrouwen die opgeleid worden in gevechtsmagie. In die wereld zijn de rollen van gender en macht omgedraaid en staan vrouwen vooraan.

"We kijken ernaar uit om Motherland: Fort Salem terug te brengen voor een derde seizoen," aldus Freeform-baas Tara Duncan in een statement.

"Ik ben dankbaar voor maker Eliot Laurence en het hele Motherland-team. Zij hebben een werkelijk enorme mythologie opgebouwd, die fans sinds het eerste seizoen bijgebleven is. En ik weet dat dit laatste seizoen ook zal blijven leveren."

De serie heeft hoofdrollen voor Taylor Hickson, Jessica Sutton, Ashley Nicole Williams, Amalia Holm, Demetria McKinney en Lyne Renée.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Heel goed nieuws rond 'Star Trek: Discovery'
Series / Nieuws

Heel goed nieuws rond 'Star Trek: Discovery'

De serie Star Trek: Discovery krijgt mogelijk een vijfde seizoen, lijkt het nu al op!

De opnames van Star Trek: Discovery seizoen 4 zijn afgerond. Showrunner Michelle Paradise hint nu al op een mogelijk vijfde seizoen.

Het Star Trek Universe van Paramount+ breidt flink uit. Er komt snel een tweede seizoen van de serie Star Trek: Picard aan en Strange New Worlds gaat richting zijn debuutseizoen. En Discovery gaat natuurlijk ook vrolijk door, als veteraan van de franchise op dit moment.

Vijfde seizoen?
De opnames van het vierde seizoen van Star Trek: Discovery gingen in de herfst van start, rond de tijd dat het derde seizoen begon met uitzenden op Paramount+ en hier in Nederland op Netflix.

Afgelopen april was er een kleine tegenslag, toen een crewlid corona bleek te hebben. Maar een maand later bevestigde Paradise dat de scenario's voor het seizoen klaar waren en nu blijkt dat de opnames ook klaar zijn.

Maandag plaatste Paradise een bericht op sociale media waarin ze schreef dat de opnames van "dit uitdagende seizoen" klaar waren. En dat ze "de lichten uit doen en de sets in goede handen achterlaten. Tot de volgende keer..."

Dat laatste kan natuurlijk opgevat worden als een hint richting een vijfde seizoen!





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Fear the Walking Dead'-beelden onthullen de apocalypse
Series / Video/clip/featurette

'Fear the Walking Dead'-beelden onthullen de apocalypse

De serie Fear the Walking Dead laat duidelijk zien hoe de wereld er straks aan toe is.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De wereld van The Walking Dead is "vuur, as en verwoesting". Dat leren we in de eerste teaser trailer voor het zevende seizoen van de serie Fear the Walking Dead.

Het zesde seizoen van de spin-off eindigde er nog mee dat seriemoordenaar en cultleider Teddy Maddox erin slaagde maar liefst tien kernkoppen tot ontploffing te brengen boven Texas. Daarmee verwerd de Lone Star State tot een nucleaire apocalypse. In het nieuwe seizoen van de serie, dat op 17 oktober van start gaat, wordt het nog zwaar.

Nucleaire wereld
Victor Strand ziet zichzelf in het zevende seizoen nog altijd als de zelfverklaarde heerser van de puinhopen die over zijn. Voor sommige overlevenden, is het einde slechts het begin.

"We dachten dat dit het einde was. Maar toen het stof neergedaald was, stonden wij nog overeind", horen we Strand zeggen in de teaser die je onderaan dit bericht kan zien. "Nu ben ik aan de beurt."

Fear the Walking Dead laat zien hoe Morgan en Grace moeten overleven vanuit een onderzeeboot. Verder zitten June en John Dorie Sr. in een bunker die door Teddy gemaakt was om deze ramp te kunnen overleven. Hieronder kan je de beelden van The End is the Beginning bekijken:

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Office' kan heel snel een reboot krijgen!
Series / Nieuws

'The Office' kan heel snel een reboot krijgen!

De serie The Office kan meteen terugkeren als maker Greg Daniels dat wil.

Wat Susan Rovner, de Content Chief van NBCUniversal betreft, kan er op elk gewenst moment maar een reboot komen van The Office. Maar daarvoor moet Office US-bedenker Greg Daniels wel even groen licht geven.

Rovner vertelde dat "als Greg Daniels het wil, we klaarstaan". De afgelopen jaren horen we vaak verhalen over een mogelijke revival van de serie. De komedie is namelijk weer heel populair geworden sinds deze op onder meer Netflix en Peacock te zien is.

Populaire serie
In 2020 bleek The Office de meest bekeken serie op een streamingdienst tijdens de coronapandemie. Dat leidde tot heel wat verhalen over een vernieuwing voor de serie, die daarmee zomaar ineens terug zou kunnen keren.

En gek is dat niet, want The Office bleek een van de meest populaire series op de streamingdienst Peacock, die ook hard op zoek is naar materiaal om kijkers mee te trekken.

Uit het citaat van Rovner blijkt heel duidelijk dat men zeker klaar is voor een revival van de serie, maar dat Greg Daniels dan wel moet willen. En hij weet dat hij het wel wil: "Het is niet onmogelijk," vertelde hij namelijk in januari aan Collider. "Het is zeker niet onmogelijk. Ik zou erbij betrokken willen zijn, maar heb ook twee andere series waar ik nu aan werk."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
NPO in september: 'Maud&Babs', 'Too Close' en meer
Series / Nieuws

NPO in september: 'Maud&Babs', 'Too Close' en meer

We gaan erg mooi de herfst in met NPO Start

Dit najaar heeft de NPO nieuwe series voor je klaar staan, waaronder de dramaserie Maud&Babs en de spannende Britse psychologische thriller Too Close.

Maud&Babs
Nederlandse dramaserie, Omroep MAX

Een licht humoristische serie over een familie die onder hoge druk komt te staan vanwege toenemende mantelzorg. Met o.a. Loes Luca, Rifka Lodeizen, Kim van Kooten en Peter Paul Muller.

Maud is mantelzorger voor haar moeder Babs, die begint te dementeren. Haar man Koen vindt dat Maud te veel tijd besteedt aan de zorg. Het drama wordt nog groter als Maud's zus Juliette hele andere ideeën blijkt te hebben over wat zorg is. De oude rivaliteit tussen de zussen laait dan ook weer op.

Vanaf 12 september te zien op NPO 1 en NPO Start. De hele serie is vanaf dan ook te streamen op NPO Plus.

Too Close
Britse psychologische thriller, BNNVARA

Geregiseerd door Susan Tully (die eerder afleveringen van Silent Witness en Line of Duty regisseerde). Met in de hoofdrollen Emily Watson (o.a. bekend van Chernobyl en Appropriate Adult) en Denise Gough.

Forensisch psychiater Emma Robertson moet de geestelijke gesteldheid beoordelen van Connie Mortensen, een vrouw die iets vreselijks heeft begaan maar beweert zich er niets van te herinneren. De vlijmscherpe Connie voelt Emma's onzekerheden haarfijn aan, met een complex kat-en-muisspel tot gevolg.

Vanaf 24 september wekelijks te zien op NPO 2 en NPO Start. De hele serie is vanaf 23 september te streamen op NPO Plus.

The Sommerdahl Murders
Scandinavische detective, Seizoen 2, KRO-NCRV

Gebaseerd op de boeken van Anna Grue. In het Deense Helsingør moet de recherche onder leiding van Dan Sommerdahl (Peter Mygind) opnieuw een aantal moordzaken onderzoeken. Dat zijn huwelijk met Marianne (Laura Drasbæk) daaronder lijdt, heeft Dan wel aan het denken gezet over de toekomst.

Vanaf 11 september wekelijks te zien op NPO 3 en NPO Start. De hele serie is vanaf 26 augustus te streamen op NPO Plus. Het eerste seizoen is al te streamen op NPO Plus.

En verder
Flikken Rotterdam 5
Nederlandse politieserie, AVROTROS
UPDATE: Deze serie is verplaatst naar 3 september. Vanaf dan te zien op NPO 1 en NPO Start. Vanaf dan ook wekelijks vooruit te kijken op NPO Plus.

Endeavour Morse 7
Britse detective, KRO-NCRV
Vanaf 4 september te zien op NPO 2 en NPO Start. Seizoen 1 t/m 7 zijn al te streamen via NPO Plus.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer 'Blood & Water' seizoen 2 door Netflix online gezet
Series / Trailer

Trailer 'Blood & Water' seizoen 2 door Netflix online gezet

De dramaserie met Amamkele Qamata als Puleng Khumalo en Khosi Ngema als Fikile Bhele.

Naast heel wat grote Amerikaanse series levert Netflix ook de nodige niet-Engelstalige shows op. Zo ook uit Zuid-Afrika. Op 20 mei 2020 verscheen de dramaserie Blood & Water met zes afleveringen. In september verschijnt alweer seizoen twee. Nu hebben we teaser voor dit nieuwe seizoen.

De serie werd in het thuisland sterk ontvangen en won onder meer de prijs voor Beste dramaserie tijdens de South African Film and Television Awards 2021. Er zijn rollen voor onder meer Amamkele Qamata als Puleng Khumalo en Khosi Ngema als Fikile Bhele.

Teaser voor seizoen 2 van Blood & Water
"Tijd dat de waarheid boven water komt," valt er te lezen onder de trailer op YouTube. Blood & Water keert terug op 24 september.



Vanaf 24 september: Blood & Water seizoen 2
In het eerste seizoen van Blood & Water ontmoeten we Puleng Khumalo, die start aan de privéschool Parkhurst College in het Zuid-Afrikaanse Kaapstad. Al snel raakt Khumalo bevriend met Fikile Bhele, een influencer.

Ondanks het feit dat de twee duidelijk elkaars tegenpolen zijn beleven ze samen de wildste avonturen. En belangrijker: Puleng wil bewijzen dat haar bij de geboorte ontvoerde zus deel uitmaakt van het zwemteam van de privéschool.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix onthult eerste beelden uit mysterieuze serie 'Luna Park'
Series / Trailer

Netflix onthult eerste beelden uit mysterieuze serie 'Luna Park'

Luna Park is een nieuwe Italiaanse Original Series, een mysterieuze dramaserie.

Netflix komt eind volgende maand weer met een nieuwe Italiaanse Original Series. Dit keer is het een mysterieuze dramaserie met de titel Luna Park. Hieronder hebben we de eerste teaser!

Luna Park bestaat voorlopig uit zes afleveringen en is bedacht en geschreven door Isabella Aguilar en geregisseerd door Leonardo D'Agostini en Anna Negri. Er zijn rollen voor onder meer Simona Tabasco, Lia Grieco, Tommaso Ragno, Milvia Marigliano, Mario Sgueglia, Ludovica Martino, Guglielmo Poggi, Paolo Calabresi en Fabrizia Sacchi.

Eerste trailer Luna Park
De nieuwe Italiaanse originele Netflix-serie Luna Park komt op 30 september naar Netflix. Hieronder zie je de trailer voor de serie.



De serie laat zich als volgt omschrijven: Tussen de magie van het Luna Park en de glamour van de Romeinse Dolce Vita komt het verhaal van Nora, een jonge carni, en Rosa, een meisje uit de Romeinse elite, tot leven. Dankzij hun ontmoeting zal een verstrengeling van intriges en geheimen een waarheid aan het licht brengen die al jaren verborgen is.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe 'Green Lantern' wordt dit keer wél episch
Series / Nieuws

Nieuwe 'Green Lantern' wordt dit keer wél episch

Het wordt duidelijk hoe de HBO Max-serie verschilt van de film uit 2011.

De film Green Lantern is ondertussen alweer tien jaar oud en waarschijnlijk volgend jaar keert het figuur uit de comics van DC weer terug op het kleine scherm. HBO Max werkt namelijk aan een prijzige serie rond het personage.

Dit keer overigens zijn er overigens meer centrale Green Lanterns. Zo speelt Finn Wittrock de rol van Guy Gardner en Jeremy Irvine de rol van Alan Scott. De eerste sprak met Entertainment Weekly over de plannen.

Nieuwe interpretatie
Als eerste merkt Wittrock op dat "mensen zullen echt, echt aangenaam verrast zijn" als ze de serie zien. "Het is echt cool hoe uitgestrekt de verhaallijn is," vervolgde Wittrock. "Het is behoorlijk episch. Het omvat tijd en ruimte en heeft voor elk wat wils. Het is geen doorsnee superheldenverhaal."

Over het verschil met de film met Ryan Reynolds zei de acteur: "Ik denk dat het een kans biedt om het hele ding opnieuw uit te vinden. Ik bedoel, geen nare woorden over de film. Het is wat het is. De show kan zijn eigen nieuwe interpretatie zijn."

Seth Grahame-Smith is de showrunner en de serie zal waarschijnlijk niet eerder dan eind 2022 te zien zijn op HBO Max.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'What If...?' aflevering 3 onthult welke Marvel-personages nu in de remix gaan
Series / Nieuws

'What If...?' aflevering 3 onthult welke Marvel-personages nu in de remix gaan

Dit keer geen Star-Lord of Captain America, maar het is SHIELD dat een andere invulling krijgt.

Na de twee gave eerste afleveringen van de Marvel-serie What If...? op Disney+ krijgen we in aflevering uiteraard weer een nieuw alternatief avontuur te zien in het Marvel Cinematic Universe.

In aflevering één zagen we Captain Carter als de 'First Avenger' en in aflevering twee werd T'Challa een Star-Lord. Nu weten we meer over aflevering drie die de titel "Nick Fury's Big Week" draagt.

Nick Fury's Big Week
In de nieuwe aflevering die woensdag online komt, zien we S.H.I.E.L.D. op het moment dat de Hulk, Thor en Iron Man al in beeld zijn om de Avengers te vormen. Meer is er nog niet duidelijk over de aflevering, maar we weten nu wel dat Nick Fury (Samuel L. Jackson) en Black Widow (Scarlett Johansson Lake Bell) te zien zijn.

Vanaf 9.00 uur woensdagochtend kun je de derde van de tien afleveringen van het eerste seizoen van What If...? aanschouwen op Disney+.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wat je van 'Stranger Things' seizoen 4 kunt verwachten
Series / Nieuws

Wat je van 'Stranger Things' seizoen 4 kunt verwachten

Het seizoen van Stranger Things wordt groter en duisterder, en zo.

Het vierde seizoen van Stranger Things laat nog wel even op zich wachten. Netflix onthulde even geleden dat we tot in 2022 moeten wachten. Maar wat kunnen we dan verwachten?

Actrice Natalia Dyer, die Nancy Wheeler spreekt, sprak met W Magazine over het nieuwe seizoen. Ondanks dat ze logischerwijs niet veel kan zeggen, belooft ze wel een groter en meer duister seizoen.

Seizoen 4: Groots en anders
"Ik kan niet veel zeggen. Het is groter, het is duisterder en het wordt geweldig. Het is zo'n moeilijke vraag. Ik heb zoiets van, 'kan ik dat zeggen?'," aldus Dyer. "Weet je, we gaan zo'n beetje verder waar we gebleven waren. [...] En ik zal zeggen, ik ben de 'kinderen' echt gaan bewonderen in onze show. Het zijn geen kinderen meer."

"En er gebeuren steeds grotere en gekkere dingen in elk seizoen sinds het eerste. Ik ben gedeeltelijk zo enthousiast over deze, omdat de manier waarop we hem opnamen zo anders voelde, zo groots," voegde ze eraan toe.

Nog altijd wordt het seizoen door de Duffer Brothers opgenomen. En nog even ter herinnering, het derde seizoen verscheen op 4 juli 2019 op Netflix.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
HBO-hit 'Succession' seizoen 3 krijgt eindelijk premièredatum
Series / Nieuws

HBO-hit 'Succession' seizoen 3 krijgt eindelijk premièredatum

Het nieuwe seizoen van de succesvolle serie is dit najaar te streamen.

HBO heeft aangekondigd dat het derde seizoen van de Emmy winnende serie Succession in oktober zijn debuut zal maken, precies twee jaar nadat het tweede seizoen eindigde.

We weten nu dus de maand, maar er is nog geen exacte datum aangekondigd. HBO heeft tevens een nieuwe foto van hoofdrolspeler Brian Cox als patriarch Logan Roy vrijgegeven.

Oorlog barst los
Het nieuws over de release in oktober volgt op de onthulling van de trailer van het nieuwe seizoen van afgelopen week. Hierin zien we hoe de telgen van Roy zich voorbereiden op een oorlog met hun vader en elkaar.

Nieuwe toevoegingen aan de al zo indrukwekkende cast zijn Adrien Brody en Alexander Skarsgard.

Bekijk hieronder de foto van Brian Cox in het derde seizoen van Succession.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste foto's live-action 'Cowboy Bebop' van Netflix
Series / Foto's

Eerste foto's live-action 'Cowboy Bebop' van Netflix

Daarnaast krijgt de langverwachte anime-verfilming ook een premièredatum van de streamingdienst.

Na flink wat vertragingen door een blessure van hoofdrolspeler John Cho en natuurlijk de coronapandemie, komt de live-action verfilming van Shinichiro Watanabe's animeklassieker Cowboy Bebop er binnenkort dan eindelijk!

Netflix heeft vandaag de eerste officiële foto's online geplaatst van de serie. Deze foto's kun je hieronder bekijken. Daarnaast is bekendgemaakt dat de tiendelige serie vanaf 19 november a.s. is te streamen.

Hoofdrolspelers van Cowboy Bebop zijn, naast de eerder genoemde Cho als Spike Siegel, Danielle Pineda (als Faye Valentine), Mustafa Shakir (als Jet Black), Alex Hassell (als Vicious) en Elena Satine (als Julia).

Anime-klassieker
De oorspronkelijke serie uit 1998 bestond uit 26 afleveringen en gaat over een groep intergalactische eenlingen die hun krachten bundelen als premiejagers aan boord van het schip Bebop. De serie wordt door zijn combinatie van western, sci-fi, noir en jazz-soundtrack als een van de definitieve werken in het anime-genre gezien.

Showrunners van Cowboy Bebop zijn Andre Nemec en Jeff Pinkner, die een script verfilmen van Christopher Yost. Yoko Kanno, componist van de anime, verzorgt ook ditmaal de muziek.















Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Doctor Who' onthult eerste details van seizoen 13!
Series / Nieuws

'Doctor Who' onthult eerste details van seizoen 13!

De serie Doctor Who komt met een uitgebreide synopsis voor zijn dertiende seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het nieuwe seizoen van Doctor Who komt eraan. De dertiende reeks heeft wederom een hoofdrol voor Jodie Whittaker, die in de zes afleveringen haar afscheid neemt van de rol. Dat doet ze samen met showrunner Chris Chibnall.

AMC heeft in zijn uitzendoverzicht onthuld dat de serie in de herfst van start moet gaan. In combinatie daarmee, kwam AMC met een uitgebreide synopsis van het nieuwe seizoen.

Alles bevragen
Uit de synopsis blijkt duidelijk dat de Doctor nog een complete geschiedenis te verkennen heeft die ze niet kent. Hier volgt de synopsis:

Ze is terug. De Dertiende Doctor keert terug voor de dertiende reeks in een zesdelige Event Special. Sinds hun laatste epische gevecht in Revolution of the Daleks, hebben de Doctor en Yaz het universum samen verkent. Maar de Doctor heeft enorm veel vragen over haar verleden en zoekt daarom naar antwoorden.

Dit door adrenaline aangevuurde universum-spannende seizoen ziet ook een toevoeging aan de TARDIS in de vorm van acteur en komiek John Bishop, die zich bij de cast voegt als Dan Lewis en snel zal ontdekken dat er meer in het universum zit dan hij ooit had durven geloven.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Grand Tour': Dit weten we over de nieuwe special
Series / Featured

'The Grand Tour': Dit weten we over de nieuwe special

De serie The Grand Tour gaat snel verder met een nieuwe aflevering in Wales.

Fans van The Grand Tour moesten enorm geduldig zijn voor de release van de meest recente special, Lochdown. Er zaten bijna acht maanden tussen de aflevering in Madagascar en de Schotse special.

Nu blijkt dat fans vermoedelijk niet nog eens zo lang hoeven te wachten op de eerstvolgende special. De Wales-aflevering is namelijk al bijna opgenomen en komt er in rap tempo aan.

Nieuwe special
Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May zijn al begonnen met de opnames van de eerstvolgende aflevering. Er is geen officiële aankondiging geweest over de release, maar het gerucht gaat dat deze dit jaar nog te zien zou moeten zijn.

De makers besloten om The Grand Tour weer dicht bij huis op te nemen, simpelweg omdat de reisrestricties het nog altijd moeilijk maken om een nieuwe special op te nemen in Rusland, wat eigenlijk het idee was.

De productie ging van start vrijwel direct nadat Lochdown af was. "We zijn aan het plannen, maar een land kan heel snel ineens op rood gaan," aldus uitvoerend producent Andy Wilman.

Op dit moment is dus ook niet bekend waar ze heen gaan. "Maar we willen een nieuwe aflevering opnemen in de herfst en eentje in februari. Want als we dat niet doen, produceren we geen content."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix-serie 'The Crown' vindt weer een cruciaal castlid
Series / Nieuws

Netflix-serie 'The Crown' vindt weer een cruciaal castlid

Het vijfde seizoen van The Crown heeft een grote nieuwe naam toegevoegd.

Netflix bouwt naar het vijfde seizoen van The Crown. De opnames daarvan zijn vorige maand dan eindelijk van start gegaan en nu blijkt dat de serie langzaam meer details kan onthullen.

Waar we al verschillende eerste blikken op een aantal acteurs en actrices kregen, is nu onthuld dat Natascha McElhone de rol van Penny Knatchbull mag spelen. Zij is een hechte vriendin van Prince Phillip en was in het echte leven een van de dertig mensen die eerder dit jaar zijn begrafenis bijwoonden.

Nieuwe cast
Dit vijfde seizoen is de cast volledig vernieuwd. Actrice Imelda Staunton voert de boel ditmaal aan als de nieuwe Queen Elizabeth II, een rol die ze overneemt van Olivia Colman. Verder is Jonathan Pryce nu te zien als Prince Phillip en speelt Lesley Manville de rol van Princess Margaret.

Dit seizoen is ook acteur Jonny Lee Miller te zien als premier John Major en zien we Elizabeth Debicki in de rol van Princess Diana. Olivia Williams zal te zien zijn als Camilla Parker Bowles.

Het vijfde seizoen van The Crown wordt het op een na laatste van de dramaserie. Dat komt vooral omdat wat showrunner Peter Morgan betreft, er minstens tien jaar tussen gebeurtenissen en de serie moeten zitten.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Umbrella Academy' maakt eindelijk goede vooruitgang
Series / Nieuws

'The Umbrella Academy' maakt eindelijk goede vooruitgang

De serie The Umbrella Academy is praktisch klaar met opnemen van seizoen 3.

The Umbrella Academy seizoen 3 lijkt snel richting het einde van de opnameperiode te gaan. Dat blijkt uit een bericht van Elliot Page op zijn Instagram-account.

De serie The Umbrella Academy van Netflix volgt een familie, de Hargreeves, waarvan alle kinderen geadopteerd zijn en superkrachten hebben. Ze moeten het einde van de wereld zien te voorkomen. In het eerste seizoen leken ze daarin geslaagd te zijn, om er in de tweede reeks achter te komen dat dit niet zo was.

Bijna klaar
In 2019 werd The Umbrella Academy gelanceerd en bleek het een van de meest populaire series van Netflix te zijn. Seizoen 2 werd in juli 2020 gelanceerd en in november 2020 kwam de vernieuwing voor een derde seizoen.

De verwachtingen daarvoor zijn hooggespannen. We verkennen in het nieuwe seizoen de Sparrow Academy en vooral ook de consequenties van de tijdlijn-bemoeienissen van de Hargreeves-familie. We weten dat er een afscheid komt, een nieuwe apocalypse, een huwelijk en tijdreizen. Dat wordt dus wat.

Hoewel het nieuwe seizoen nog geen releasedatum heeft, liet Elliot Page - die de rol van Vanya Hargreeves speelt, via een selfie weten dat de opnames bijna klaar zijn:

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead'-fans draaien helemaal door na de première van seizoen 11
Series / Nieuws

'The Walking Dead'-fans draaien helemaal door na de première van seizoen 11

Fans van The Walking Dead houden het niet meer na de cliffhanger van de nieuwe aflevering.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het elfde seizoen van The Walking Dead is van start, en hoe! Met aflevering 1, Acheron: Part 1, is er meteen een knallende start gemaakt.

Fans vragen zich door de cliffhanger natuurlijk enorm af hoe het er nu voor staat. Is Maggie dood? Nu al, zo snel na haar terugkeer in de serie? En kan je Negan ooit wel vertrouwen?

Enorm geschokte fans
In het eerste van de tweedelige première zien we onze groep op pad gaan. Maggie en Daryl leiden een kleine groep overlevenden met behulp van Negan door Washington D.C., op weg naar Meridian op een missie om Alexandria te redden.

Maar als een enorme gewelddadige storm uitbreekt, worden ze gedwongen ondergronds te gaan en te schuilen in een metrotunnel. Daar laat Negan Maggie achter om te sterven, voordat zij hem kan doden.

Negan kiest er aan het einde van de aflevering voor om Maggie niet te helpen om te ontkomen aan de zombie-horde. Hij laat haar achter net voordat ze haar grip verliest en op een stel Walkers onder haar - vermoedelijk richting haar dood - valt.

Hieronder de vele behoorlijk geschokte reacties:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Weer heel goed nieuws voor 'Percy Jackson'-liefhebbers
Series / Nieuws

Weer heel goed nieuws voor 'Percy Jackson'-liefhebbers

De serie Percy Jackson lijkt bedenker Rick Riordan in elk geval tevreden te stellen.

Percy Jackson-bedenker Rick Riordan deelde weer een update over de Percy Jackson and The Olympians-serie die gemaakt wordt voor streamingdienst Disney+. Het lijkt erop dat de zaak goed gaat.

Riordan deelt regelmatig updates op zijn website en schreef nu dat hij een "erg positief gesprek" had op 20 augustus. Hij was aanwezig bij een discussie met Disney-bazen van Disney Entertainment, Disney TV, 20th Century Studios en Disney+.

Heel goed maken
"We hadden een heel goed gesprek," begint Riordan zijn statement. "Dit was de eerste keer dat wij allemaal in dezelfde kamer (nou ja, Zoom-ruimte) zaten, dus we konden ervoor zorgen allemaal dezelfde informatie en doelen te hebben."

Hij kon nu iedereen aan boord krijgen voor zijn visie. "ik denk ook dat veel verwarring opgelost is, waaronder ook die van mijzelf! Het goede nieuws: het leiderschap zit 'all in', zoals zij het zeggen, over het maken van deze serie."

Volgens Riordan is de studio erop gebrand een zo goed mogelijke serie te maken en hoeven we ons dus geen zorgen te maken dat deze serie net zo slecht wordt als de twee films die tot nu toe verschenen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zit er seks in 'American Crime Story: Impeachment'?
Series / Nieuws

Zit er seks in 'American Crime Story: Impeachment'?

Hoe gaat de serie American Crime Story: Impeachment om met Bill Clintons buitenechtelijke relatie?

De showrunner van American Crime Story: Impeachment legt uit waarom de serie geen intieme scènes zal bevatten tussen Bill Clinton en Monica Lewinsky. Even werd gedacht dat we die wel zouden zien.

American Crime Story: Impeachment onderzoekt de affaire tussen President Clinton (Clive Owen) en de 22-jarige Lewinsky (Beanie Feldstein). De serie kijkt vooral ook naar de nationale hetze die hierdoor ontstond, evenals de bizarre media-aandacht en de eerste impeachment-procedure in meer dan een eeuw in de Amerikaanse geschiedenis.

American Crime Story
De serie zal op 7 september op FX debuteren. Het publiek kreeg al flink wat blikken op de serie, met trailers die vooral focussen op Bill Clintons accent en het werk van Feldstein als Lewinsky, de hoofdpersoon.

Sarah Burgess, showrunner, legt uit dat seksualiteit tussen de twee hoofdpersonen niet centraal komt te staan. Dit vertelde ze:

"Je hebt de blauwe jurk al genoemd. Iedereen weet precies hoe dat zit en wat het is. En ik denk dat veel van ons denken gericht is op het plaatsen van de kijker in de schoenen van Monica. Beanie is een extreem jong persoon die verschijnt in DC en haar hele leven voor zich heeft ;liggen. En om je zo te voelen, om te zien hoe zij zich voelde met haar relatie met Bill. Dat voelde nooit als de juiste zet voor mij."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Wars'-fan? Dan hebben we goed nieuws over een van de volgende series
Series / Nieuws

'Star Wars'-fan? Dan hebben we goed nieuws over een van de volgende series

De serie Star Wars: Andor is klaar met zijn opnames en komt er dus snel aan!

Het is volle kracht vooruit voor de Star Wars-franchise op Disney+. De afgelopen maanden kregen we heel wat berichten met nieuws over het sterrenstelsel ver, ver weg. Vandaag is er ook weer heugelijk nieuws!

We weten al een tijdje dat The Book of Boba Fett in december te zien is. Recent hoorden we ook dat Obi-Wan Kenobi klaar was met de opnames en de post-productie van die serie kon beginnen. Bovendien beginnen volgende maand de opnames van [url1=]The Mandalorian[/url1].

Star Wars: Andor
In al dat geweld zou je bijna vergeten dat er ook een serie in de maak is rond Cassian Andor, het personage van Diego Luna. De serie blijkt klaar te zijn met de opnames.

We weten allemaal al wat de toekomst inhoudt voor Cassian Andor. Maar hoe zat het met zijn verleden? Dat is waar de serie om gaat draaien en dat is een bijzonder uitgangspunt, want we weten allemaal dat Andor het uiteindelijk niet levend haalt.

In de serie spelen Stellan Skarsgard, Adria Arjona, Fiona Shaw, Denise Gough, Kyle Soller en Robert Emms nieuwe rollen. Genevieve O'Reilly is terug als Mon Mothma, naast Forest Whitaker's Saw Gerrera. Disney+ omschrijft het als een spionagethriller.

Overigens zou de serie daarmee halverwege het volgende jaar al te zien kunnen zijn.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'WandaVision' op weg naar een spin-off?
Series / Nieuws

'WandaVision' op weg naar een spin-off?

De serie WandaVision was een groot succes op Disney+ en schijnt een spin-off te krijgen.

De negende aflevering van WandaVision heette The Series Finale. Zo bezien zou je niet hoeven verwachten dat er meer avonturen plaatsvinden in Westview op Disney+. Maar een spin-off?

De eerste televisieserie van het Marvel Cinematic Universe deed het bijzonder goed, met 23 Emmy-nominaties. En dus is het niet gek dat sommige castleden een spin-off helemaal zien zitten.

Nieuwe serie?
Kat Dennings speelde in de serie de rol van Darcy Lewis. Haar personage was heel bijzonder, want ze debuteerde al in de film Thor, maar was jarenlang min of meer spoorloos in het Marvel-universum.

Tijdens een nieuw interview vertelde de actrice dat de serie inderdaad erg populair was. En dat ze het eens is met de suggestie van sommige fans, dat zij en Randall Park's Jimmy Woo gewoon samen in een serie te zien moeten zijn.

"In eerste instantie wist ik alleen dat ze Darcy terug wilden brengen. Toen ik hoorde dat het voor WandaVision was, was ik geïntrigeerd," aldus Dennings.

"Het is zo'n uniek project. Ik denk dat het publiek de bijzonderheid van de serie echt kon waarderen. Maar uiteindelijk is het altijd aan hogerhand. Ik denk dat ze alle online reacties wel gezien hebben, en zou het meteen doen!"



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fans in schok na cliffhanger bij start 'The Walking Dead' seizoen 11
Series / Nieuws

Fans in schok na cliffhanger bij start 'The Walking Dead' seizoen 11

Het nieuwe seizoen start gelijk met een wel heel opvallende situatie.

Afgelopen zondag startte op AMC - en op Disney+ in Nederland - het nieuwe en afsluitende seizoen van The Walking Dead. En dat gebeurde met een zeer opvallende cliffhanger.

De eerste aflevering van seizoen elf heet Acheron: Part 1 en dat blijkt gelijk een flink aangrijpende voor de fans. Het einde laat hen namelijk met een behoorlijke vraag achter over het personage Maggie van actrice Lauren Cohan.

Enorme cliffhanger bij aanvang seizoen 11
In de aflevering zien we hoe Daryl (Norman Reedus), Maggie en Negan een groep overlevenden helpt gedurende hun reis door het gebied vol Walkers. Uiteraard komt de groep ook in een benarde situatie en dan maakt Negan weer eens een opvallende beslissing.

Negan laat namelijk Maggie aan haar lot over in een metrotunnel. Hij kan haar redden, maar Negan laat haar vallen op een groep Walkers. Wat er met Maggie gebeurt is niet duidelijk. Zou ze het overleven? Dat zien de fans pas volgende week in Acheron: Part 2 en tot die tijd staat Twitter vol verbaasde reacties.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.