search
Disney+ kondigt drie nieuwe Original-series aan
Series / Nieuws

Disney+ kondigt drie nieuwe Original-series aan

Waaronder eentje die gaat draaien om de bekende Captain Nemo van Jules Verne.

Disney+ was aanwezig tijdens het Edinburgh TV Festival. Daar kondigde de streamingdienst drie nieuwe series aan die in de maak zijn.

De nieuwe series worden specifiek in het Verenigd Koninkrijk gemaakt en gelden als UK Originals. Ook maakt Disney+ ze onder de Star-banner.

De nieuwe series
De grootste daarvan wordt zonder twijfel Nautilus, een live-action dramaserie die gebaseerd wordt op het boek 20.000 Mijlen onder de Zee van Jules Verne. De serie draait om kapitein Nemo en zijn onderzeeƫr. De opnames beginnen vroeg in 2022.

Er is ook al een omschrijving vrijgegeven: "Nemo is een Indiase prins die beroofd is van zijn geboorterecht en familie, en een gevangene van de Oost-Indische Compagnie en een man die gebrand is op wraak tegen de krachten die alles van hem afgenomen hebben. Zodra hij op reis gaat met zijn crew op de bijzondere Nautilus, gaat hij niet alleen de strijd met zijn vijand aan, maar ontdekt hij ook een magische wereld onderwater."

Disney+ bevestigde verder de komst van Culprits, een duistere komische overvalsserie met hoofdrol voor Nathan Stewart-Jarrett. Verder wordt de serie gemaakt door Stephen Garrett en J. Blakeson.

Tot slot komt er nog een serie genaamd Wedding Season, waarin Rosa Salazar de hoofdrol heeft. Dat wordt een romantische komedie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen