Wanneer verschijnt 'Cowboy Bebop' van Netflix dan eindelijk?

De serie Cowboy Bebop komt al in november op Netflix te staan, heel mooi!

Jim Pedd, 24 augustus 2021 19:46

Deze week onthulde Netflix dan eindelijk de langverwachte eerste beelden van live-action verfilming Cowboy Bebop. En nu kunnen we melden wanneer de serie van start gaat op Netflix: 19 november.
Cowboy Bebop is gebaseerd op de gelijknamige anime van Keiko Nobumoto en Shinichirō Watanabe. De serie draait om Spike Spiegel, Jet Black en Faye Valentine, drie premiejagers uit de toekomst die jagen op de meest gevaarlijke criminelen van het zonnestelsel, iets dat ze doen vanaf het schip uit de titel. Maar het drietal moet het ook opnemen tegen demonen uit hun verleden.

Lange ontwikkeling
De ontwikkeling van deze live-action serie begon ergens halverwege 2017, toen Tomorrow Studios en producent Sunrise Inc. een samenwerking aangingen.

Dat deden ze samen met Christopher Yost als schrijver. Verder is Jeff Pinkner betrokken als producent en doet André Nemec dienst als showrunner. Niet veel later werden John Cho, Daniella Pineda en Mustafa Shakir gecast als Spike, Faye en Jet.

De opnames begonnen verder al in oktober 2019, maar werden meermaals vertraagd. Zo raakte Cho snel na de opnamestart gewond en kwamen de opnames stil te liggen door het coronavirus.

Maar nu komt het eerste seizoen - van tien afleveringen - er dan eindelijk aan. Vanaf 19 november op Netflix.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Cowboy Bebop, Netflix, John Cho

Populair nieuws