De jacht is geopend in 'Y: The Last Man'-trailer

De serie Y: The Last Man laat zien dat heel wat vrouwen het op Yorick voorzien hebben.

Jim Pedd, 25-08-2021 06:34

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Wederom is er een nieuwe promo vrijgegeven voor de serie Y: The Last Man. Daarin zien we dat er gejaagd wordt op de held uit de titel, Yorick.
De serie Y: The Last Man van FX is gebaseerd op de gelijknamige graphic novel van Brian K. Vaughan en Pia Guerra. Oorspronkelijk zou het een feature film worden van New Line Cinema, maar aangezien het om een reeks van 60 nummers ging, wordt het een serie. Eentje die sinds 2015 in de maak is.

Y: The Last Man
Y: The Last Man wordt gemaakt door Eliza Clark die dienst doet als showrunner. Haar serie vertelt het verhaal van een mysterieuze en plotselinge ramp, waarbij elk zoogdier met een Y-chromosoom om het leven komt. Op één man en zijn aapje na: Yorick Brown en Ampersand.

We volgen in de serie de reizen van Yorick in het post-apocalyptische landschap, terwijl zijn moeder, Senator Jennifer Brown, probeert orde in de samenleving te herstellen. Yorick wordt gespeeld door Ben Schnetzer en de rol van zijn moeder door Diane Lane.

Eerder kregen we al meerdere blikken op de serie. Deze focust zich vooral op een vergadering van Senator Brown en de andere regeringsleiders.

Dat Yorick nog leeft is in de serie niet meer dan een gerucht. Zijn bestaan is niet breed bekend. Zijn bodyguard, Agent 355, maakt ook duidelijk dat Yorick niet het risico kan nemen ontdekt te worden. Het is ook onduidelijk wat de overheid gaat doen met hem als ze hem vinden. Aangezien hij de laatste mens met een Y-chromosoom is die nog leeft, kan het goed dat ze uitgebreid onderzoek op hem willen uitvoeren.

Lees meer over: Y The last Man, FX, Ben Schnetzer

Populair nieuws