search
Tweede seizoen 'What If...?' komt mogelijk al snel
Series / Nieuws

Tweede seizoen 'What If...?' komt mogelijk al snel

De eerste animatieserie van Marvel Studios zou zomaar volgend jaar al terug kunnen keren.

Vandaag staat er weer een nieuwe aflevering van What If...? op Disney+. Dit keer zien we een alternatieve wereld met S.H.I.E.L.D. en minimaal de personages Nick Fury (Samuel L. Jackson) en Black Widow (Scarlett Johansson Lake Bell).

Het betreft de aflevering "Nick Fury's Big Week", de derde in het eerste seizoen. Het tweede seizoen zou zomaar al snel kunnen verschijnen. Dit meldt uitvoerend producent Brad Winderbaum tegenover Collider.

"Zoals bekend duurt het lang om een animatieserie te produceren," zei Winderbaum. "We hadden het geluk om vroeg genoeg groen licht te krijgen voor een tweede seizoen om de kans te hebben om het volgend jaar uit te brengen."

Ook Phase 4 in Seizoen 2
Eerder werd duidelijk dat het tweede seizoen ook alternatieve verhaallijnen laat zien van de films (en mogelijk ook series) in Phase 4 van het Marvel Cinematic Universe. "Net zoals seizoen 1 gebruikmaakt van films en verhaallijnen van het MCU dat je tot nu toe hebt gezien, zal seizoen 2 zeker films uit Phase 4 bevatten," zei Kevin Feige eerder.

Het eerste seizoen heeft negen afleveringen. Oorspronkelijk moest het tien afleveringen zijn, maar door corona is de tiende naar seizoen twee verschoven.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen