Dit is het verhaal van Netflix-serie 'Cowboy Bebop': De serie wordt niet wat je denkt

Dit is het verhaal van Netflix-serie Cowboy Bebop

Cowboy Bebop is lang niet bij iedereen enorm bekend, maar wordt een interessante serie.

Jim Pedd, 25 augustus 2021 09:15

Netflix heeft het druk met de nieuwe serie Cowboy Bebop. Deze kreeg een releasedatum (19 november) en we kregen de eerste foto's te zien. En nu is er een synopsis.
Waar de titel van de serie misschien impliceert dat we te maken hebben met een westernserie, is niets minder waar. Cowboy Bebop is gebaseerd op de gelijknamige anime die deze Japanse series introduceerden aan een breed Westers publiek. De verwachtingen zijn nu dus hooggespannen.

Het verhaal
De synopsis onthulde dat het voornaamste trio dat we volgen - ex-gangster Spike Spiegel (John Cho), voormalig agent Jet Black (Mustafa Shakir) en bedrieger Faye Valentine (Daniella Pineda) als "scrappy crew klaar staan om voor de juiste prijs te jagen op de gevaarlijkste schurken van het zonnestelsel. Maar ze kunnen maar zoveel problemen oplossen voordat hun verleden hen inhaalt."

Regisseur Shinichirō Watanabe van de oorspronkelijke serie werkt mee als creatief consultant. Verder keert componist Yoko Kanno terug om de muziek te maken.

Cowboy Bebop werd vier jaar geleden aangekondigd en had behoorlijk lang nodig om uiteindelijk afgemaakt te worden. Dat kwam onder meer door tegenslagen tijdens de opnames en het coronavirus.
Bron: CBR

Lees meer over: Cowboy Bebop, Netflix, John Cho

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws