search
Keert dit 'Agents of SHIELD'-personage terug?
Series / Nieuws

Keert dit 'Agents of SHIELD'-personage terug?

Phil Coulson zou zomaar terug kunnen keren in een Marvel Studios-serie op Disney+.

Clark Gregg zou volgens de geruchten weer te zien zijn als Agent Phil Coulson in het Marvel Cinematic Universe. De acteur werd een fanfavoriet toen zijn personage debuteerde in Iron Man.

Maar het personage sneuvelde in 2012 in de film The Avengers, door toedoen van Loki. Fans wilden hem weer zien en dus kwam Marvel Television met de serie Agents of SHIELD. Die kreeg zeven seizoenen.

Nog eens terug?
Waar Coulson in 2019 weer te zien was in de film Captain Marvel, is het de vraag hoe het verder gaat met zijn rol in de franchise. We weten dat acteur Gregg tenminste eenmaal terugkeert in de serie What If...?.

En de geruchten gaan alle kanten op. Zo zou hij te zien zijn in de serie Secret Invasion, naast Nick Fury-acteur Samuel L. Jackson. Maar tijdens een interview met Entertainment Weekly ontweek hij de vragen.

Allereerst vroeg EW aan Gregg of hij de geruchten kent. "Ja, die ken ik. Ik volg ze als een trouwe fan." Maar kloppen ze? "Ik heb die geruchten gehoord. Dat is de opmerking die ik kan maken. Ik heb die geruchten gehoord."



Aanbevolen artikelen