search
Fans van 'Cowboy Bebop' zijn dolblij met de Netflix-beelden
Series / Nieuws

Fans van 'Cowboy Bebop' zijn dolblij met de Netflix-beelden

Cowboy Bebop heeft z'n eerste beelden gekregen en daar zijn fans echt dolblij mee.

Netflix heeft niet per se de beste 'track record' als het aankomt op het verfilmen van anime-series. Toen de streamingdienst aankondigde met een live-action Cowboy Bebop te komen, werd dat nieuws dan ook met enige scepsis ontvangen.

Eerder deze week kwam Netflix dan eindelijk met de eerste foto's van de live-action serie. En die beelden zien er - gelukkig - fantastisch uit. We zien de hoofdpersonen op de beelden.

Goed ontvangen
Zo zien we John Cho als hoofdpersoon Spike Spiegel. En er waren beelden van Mustafa Shakir als Jet Black en was actrice Daniella Pineda te zien als Faye Valentine.

In de foto's zie je duidelijk hoe goed de keuzes van Netflix zijn geweest. De aesthetiek van de personages en de wereld van de anime zijn goed overgezet naar live-action.

En deze eerste blikken scoren heel goed bij de fans, die hun genoegen niet voor zich houden op sociale media.Cowboy Bebop volgt het eerder genoemde drietal. Zij voeren samen missies uit als premiejagers in het zonnestelsel en jagen zonder mededogen op de grootste vijanden. Maar hun verleden staat op het punt hen in te halen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen