Dit 'Cobra Kai'-personage wordt kneiterduister in seizoen 4

Het vierde seizoen van Cobra Kai maakt een van de personages heel gevaarlijk.

Jim Pedd, 26-08-2021 11:28

[url1=https://www.netflix.com/nl/title/81002370]Cobra Kai[url1]-acteur Tanner Buchanan hint ernaar dat Robby een behoorlijk duister personage wordt in het vierde seizoen van de Netflix-serie. Die draait om een heel nieuwe generatie strijders in de dojo.
Een van de nieuwe gezichten in de serie is Robby Keene. In de serie begint hij een beetje als een protagonist, maar zijn gecompliceerde relatie met pa Johnny, werpt een grote schaduw over zijn acties. In de meest recente rits afleveringen raakt hij betrokken bij de grote schurk van het vierde seizoen.

Vierde seizoen
Buchanan sprak met Just for Variety, een podcast, waarin vertelde wat fans kunnen verwachten als het vierde seizoen in december van start gaat.

"Wat ik je kan vertellen over mijn personage, is dat hij zoals je weet zich tot de duistere kant wendt, omdat zoveel mensen hem enorm genaaid hebben in het verleden. En daar is hij min of meer klaar mee," aldus Buchanan.

"Maar in dit seizoen moet hij nog behoorlijk groeien. Voor mijn gevoel moet hij nu, in dit seizoen en op dit moment in zijn leven, gaan besluiten waar hij heen wil. Begrijp je? En dat gaat invloed hebben op zijn hele leven en hoe hij dat besluit neemt."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Netflix, Cobra Kai, Robby Buchanan

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix