search
'Cobra Kai' onthult z'n premièredatum en de eerste beelden van seizoen 4
Series / Trailer

'Cobra Kai' onthult z'n premièredatum en de eerste beelden van seizoen 4

De serie Cobra Kai komt er snel aan met z'n vierde seizoen op Netflix.

Mocht het nog niet duidelijk zijn geweest aan het einde van het derde seizoen, dan legt Netflix-serie Cobra Kai het er nu duidelijk bovenop. De belangrijkste gebeurtenis uit het The Karate Kid-universum komt namelijk naar de serie.

De nieuwe rits afleveringen brengt ons het All Valley Karate Championship. De showdown begint in december en we zien nu de eerste beelden.

Eerste teaser!
Vandaag heeft Netflix een eerste blik vrijgegeven op het vierde seizoen van de serie. Ook onthulde Netflix een heel korte teaser die de releasemaand van de serie liet zien.

Voor een deel is het een commercial voor het grote toernooi (dat we aan het eind van het eerste seizoen en in de eerste en derde film zagen). Ook is er een supersnelle edit te zien van beelden van het nieuwe seizoen.

De trailer weet op de een of andere manier acht gloednieuwe shots in drie seconden te proppen. Het is niet veel, maar het ziet er wel geweldig uit.

Zo zien we de hoofdpersonen allemaal voorbijkomen in deze beelden. De meesten hebben andere haarstijlen. En dan is er een sinistere blik op John Kreese, die zo slecht is dat Daniel LaRusso en Johnny Lawrence besluiten tegen hem samen te werken.

De serie gaat in december verder. Hieronder de teaser:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen