'Cobra Kai' seizoen 4 slaat een heel nieuwe kant in bij Netflix

De serie Cobra Kai gaat het heel anders doen dan de vorige seizoenen.

Jim Pedd, 16-08-2021 09:13

Het vierde seizoen van de serie Cobra Kai verkent een nieuwe fase in de band van Daniel en Johnny. De serie speelt zich 34 jaar nadat Daniel LaRusso (Ralph macchio) Johnny (William Zabka) versloeg in het All Valley Tournament en is een gigantische hit.
De serie draait vooral om Johnny en zijn pogingen om een nieuwe karate dojo op te bouwen, waarvan hij de sensei is. Maar het derde seizoen vormde de terugkeer van John Kreese en maakte dat Johnny en Daniel voor het eerst samen moesten werken. Nu komt het vierde seizoen van de serie in december op Netflix te staan en horen we langzaam meer over wat we kunnen verwachten.

Heel andere band
Tijdens een interview met The Hollywood Reporter vertelde showrunner Josh Heald dat het vierde seizoen die heel andere band tussen de twee personages zal verkennen.

"Zonder spoilers te geven, kan ik je zeggen dat het vierde seizoen levert op het uitgangspunt van de serie: wat er dus gebeurd als deze mensen elkaar voor het eerst in lange tijd weer zien en echt onder elkaars huid gaan zitten," aldus Heald.

"We hebben ruzies gezien, we hebben consequenties en reacties gezien en kunnen zien wat overreacties zijn. En nu komen we in een nieuwe fase, waarbij ze hun wapens neerleggen en elkaar aankijken en accepteren welke uitdaging ze voor zich hebben."

De komst van Kreese maakt daarmee dus dat de serie in het nieuwe seizoen een heel andere kant op gaat.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Cobra Kai, Netflix, Seizoen 4

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Netflix pakt uit met grote WOII-oorlogsserie

Netflix pakt uit met grote WOII-oorlogsserie

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie