'Game of Thrones'-ster vindt nieuwe serie

'Game of Thrones'-ster vindt nieuwe serie

Jacob Anderson zal een hoofdrol krijgen in de Interview with a Vampire-serie.

Jim Pedd, 27 augustus 2021 06:00

Game of Thrones-acteur Jacob Anderson was als Grey Worm te zien in de HBO-serie. En nu gaat hij de hoofdrol van Louis de Pointe du Lac spelen in AMC-serie Interview with the Vampire, gebaseerd op het boek van Anne Rice.
Het wordt een serie die gemaakt is op basis van dat eerste boek en waarin Anderson dus de hoofdrolspeler is, de bloedzuigende titelheld, Louis.

Louis de Pointe du Lac
In het boek van Anne Rice is Louis de Pointe du Lac de eigenaar van een plantage. Hij is de wil om te leven verloren, maar krijgt de 'dark gift' van een vampier die bekend staat als Lestat. Die rol wordt gespeeld door Sam Reid.

Hoe we Louis dit keer te zien gaan krijgen is niet duidelijk, maar de serie neemt wat vrijheden, dat is wel duidelijk uit de omschrijving van het personage.

Louis wordt namelijk omschreven als de voormalig eigenaar van een bordeel, die een kans zoekt om zijn "echte verhaal" te vertellen. Verder is er Daniel Malloy, een prijswinnnend journalist die naar de 146-jarige vampier Louis reist om zijn verhaal op te schrijven.

De serie is in 2022 te zien en krijgt in totaal acht afleveringen.

Bron: Variety

Lees meer over: Jacob Anderson, Game of Thrones, Interview with a Vampire, Anne Rice

Populair nieuws