search

Ons nieuws van vrijdag 27 augustus 2021

Oscar genomineerde acteur krijgt hoofdrol in Apple TV-serie 'The Changeling'
Series / Nieuws

Oscar genomineerde acteur krijgt hoofdrol in Apple TV-serie 'The Changeling'

Apple TV komt met steeds meer grote projecten, waar ook steeds grotere acteurs bij betrokken zijn.

Apple TV+ heeft officieel het groene licht gegeven voor The Changeling, een serie gebaseerd op Victor LaVelle's gelijknamige fantasy-horror boek.

Daarnaast is bekend geworden dat de Oscar genomineerde LaKeith Stanfield (Atlanta, Judas and the Black Messiah) heeft getekend voor de hoofdrol en dienst zal doen als uitvoerend producent.

Sprookje met een twist
The Changeling als een sprookje voor volwassenen dat zich afspeelt in een New York waarvan niemand het bestaat wist. Het script wordt geschreven door Kelly Marcel (Cruella), die tevens produceert en als showrunner fungeert. Melina Matsoukas regisseert.

Stanfield is binnenkort te zien in de Netflix-western The Harder They Fall en in het derde seizoen van de hit-serie Atlanta, waarin hij opnieuw de rol van Darius Epps speelt.

The Changeling is een co-productie van Apple Studios en Annapurna. Het is nog onbekend wanneer de serie te zien zal zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Tweede helft laatste seizoen 'Attack on Titan' krijgt premièredatum
Series / Nieuws

Tweede helft laatste seizoen 'Attack on Titan' krijgt premièredatum

De geliefde anime-serie moet volgend jaar op spectaculaire wijze eindigen.

De mangareeks van Attack on Titan kwam al een paar maanden geleden aan zijn einde, maar bij de anime zijn ze nog niet klaar met het vertellen van het epische verhaal.

Animatiehuis MAPPA heeft nu aangekondigd dat het tweede deel van het laatste seizoen van de populaire serie begint in januari 2022. Een exacte dag is nog niet onthuld.

Een nieuw einde?
MAPPA kondigde tevens aan dat er vooraf aan het debuut van de laatste afleveringen een speciale aflevering beschikbaar zal worden gesteld. In deze afleveringen zien we hoe Levi, Ani en Mikasa alles wat er tot nu toe is gebeurd samenvatten.

Een ding dat nog niet zeker is, is of het laatste seizoen het einde van de manga zal volgen. Toen de manga eindigde in april, werd dit gevolgd door door verdeelde reacties onder fans. Het zou dus zomaar kunnen dat MAPPA hierdoor het verhaal ietwat aanpast.

Attack on Titan Final Season Part 2 zal begin volgend jaar te streamen zijn via Crunchyroll.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix voegde deze week 13 series nieuw toe: Check hier het overzicht
Series / Streaming-diensten

Netflix voegde deze week 13 series nieuw toe: Check hier het overzicht

Er verschenen weer heel wat nieuwe series op Netflix de afgelopen zeven dagen.

Deze week was het druk op Netflix. Er verschenen heel wat nieuwe series op de streamingdienst en we zetten alle nieuwe titels voor je op een rij!

Chesapeake Shores (S05E02): Een verrassend verzoek leidt tot een ongemakkelijk gesprek voor Jess. Elders botst Brees verleden met het heden. Abby neemt afscheid van Trace.

Legends of Tomorrow (S06E08): Ava probeert een oude bekende die zich bij de Legends wil aansluiten te slim af te zijn. Zari is op zoek naar de waarheid over John en de Fountain of Imperium.

Oggy Oggy (1 seizoen): Ga mee op pad met de schattige kitten Oggy en zijn kattenvriendjes in een kleurrijke kattenwereld. Samen hebben ze bakken plezier en beleven ze waanzinnige avonturen.

Joao de Deus - Cura e Crime (1 seizoen): Medium João Teixeira de Faria wordt op handen gedragen en verwerft internationale faam voordat slachtoffers, aanklagers en de pers gruwelijk misbruik onthullen.

Edens Zero (1 seizoen): Op de Edens Zero begint een eenzame jongen, die de zwaartekracht naar zijn hand kan zetten, aan een avontuur om de legendarische ruimtegodin Moeder te ontmoeten.

Family Reunion (4 seizoenen): Als de McKellans van Seattle naar het platteland van Georgia verhuizen, botsen hun stadse gewoonten met het zuidelijke leven en traditionele grootouders.

Open Your Eyes: In de nasleep van een tragedie, lijdt een tiener aan geheugenproblemen. Met andere patiënten in het ziekenhuis, herstelt ze.

Clickbait: In deze thriller bieden acht verschillende perspectieven opwindende aanwijzingen om een gruwelijke moord op te lossen.

Motel Makeover: Twee ondernemers besluiten hun bedrijf uit te breiden door een oud motel in Ontario te renoveren, net voordat de coronapandemie uitbreekt.

Post Mortem: No One Dies in Skarnes: Ze is terug uit de dood en verlangt naar bloed. Ondertussen heeft het begrafenisbedrijf van haar familie hard klanten nodig.

Titletown High: Een realityserie rond sport die kijkt naar het leven op en naast het veld, bij de leden van het Valdosta High School footballteam.

Nevertheless: De charme van een klasgenoot leidt bij een cynisch student aan een kunstcollege tot een friends-with-benefits relatie.

Good Girls (seizoen 4): Onder de waakzame ogen van de Feds, overwegen Beth, Ruby en Annie de voordelen van hun werk.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Young Sheldon'-ster deelt een wel heel leuke foto
Series / Foto's

'Young Sheldon'-ster deelt een wel heel leuke foto

Iain Armitage deelt een heel tof beeld van een schilderij rond Young Sheldon en The Big Bang Theory.

Iain Armitage, de ster van Young Sheldon, deelde een foto van hemzelf met een beroemd schilderij van Amy en Penny uit de serie The Big Bang Theory.

Young Sheldon is een prequel en heeft veel referenties naar The Big Bang Theory. We zien bijvoorbeeld veel jongere versies van de personages, en acteurs uit de moederserie maken cameo's voor de voice-over. Dat geldt in elk geval voor Kaley Cuoco en Mayim Bialik.

Meer te zien
In de aflevering The Rothman Disintegration van The Big Bang Theory laat Amy een schilderij maken van haarzelf en Penny, om hun jarenlange vriendschap te vieren. Penny houdt helemaal niet van het schilderij, waar Amy achter komt.

Om hun vriendschap te redden, besluit Penny het schilderij ergens te vertonen waarvan het publiek niet weet waar dat is. Het schilderij is in de aflevering The Property Division Collission te zien, als Penny en Leonard gaan samenwonen.

Armitage deelde nu een foto van hemzelf tijdens het werk aan Young Sheldon. We zien hem voor het schilderij staan:

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Mandalorian' ging wel heel ver in geheimhouding
Series / Nieuws

'The Mandalorian' ging wel heel ver in geheimhouding

Luke Skywalker had een rol in The Mandalorian en om dat geheim te houden ging Lucasfilm heel ver.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Luke Skywalkers verschijning in The Mandalorian werd geheim gehouden tot het laatste moment. Het team achter de serie ging heel ver om het geheim te houden, nu blijkt wel hoe ver.

Het was een hele grote verrassing dat Luke Skywalker de kleine Baby Yoda - ofwel Grogu - kwam ophalen in de laatste aflevering van het tweede seizoen.

Heel erg geheim
Er werden veel dingen uitgelekt rond het tweede seizoen van de serie. Zo bleek dat Temuera Morrison de rol van Boba Fett zou spelen, en ook lekte al uit dat Rosario Dawson de rol van Ahsoka Tano zou gaan spelen. Desondanks hield men geheim dat Luke te zien zou zijn - een knappe prestatie.

En we weten nu hoe men dat wist te regelen.

In Disney Gallery: Star Wars: The Mandalorian seizoen 2, aflevering 2, Making of Season 2 Finale, krijgen we een blik achter de schermen. Het blijkt dat het team niet eens toestond dat mensen de naam Luke Skywalker gebruikten in de serie.

Bovendien maakte Lucasfilm neppe afbeeldingen van Plo Koon, een Jedi die om het leven kwam bij Order 66 in de serie. Voor producent Dave Filoni was dit de enige echte keuze, omdat Koon zijn favoriete Jedi is.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze actrice wil de nieuwe en baanbrekende 'Doctor Who' worden
Series / Nieuws

Deze actrice wil de nieuwe en baanbrekende 'Doctor Who' worden

Whoopi Goldberg ziet het helemaal voor zich om straks de nieuwe Doctor Who te worden.

De wereld van Doctor Who had vorige maand een verrassende update. Actrice Jodie Whittaker en showrunner Chris Chibnall bleken allebei op te stappen na het komende seizoen.

Het duurt nog wel even voordat ze echt weg zijn, maar een actrice weet al dat zij gewoon de rol van Doctor Who wil gaan spelen: Whoopi Goldberg. Zij benaderde de producenten van de BBC-serie om de rol te spelen.

Amerikaanse Doctor
Goldberg gaf tijdens een interview toe dat ze niet de beste kandidaat is. Immers werd de rol van Doctor Who tot nu toe exclusief door Britse acteurs gespeeld. Maar ze zou heel graag als de Doctor te zien zijn.

"Ik wilde altijd al de Doctor zijn en dat wil ik nog steeds," zei Goldberg. "Ik denk dat het een evolutie zou betekenen naar een Amerikaanse Doctor en ik weet niet of dat correct is voor Doctor Who. Ik weet niet of dat werkt, hoewel ik er veel van houd."

"Er zijn bepaalde dingen die altijd enorm Engels zijn. Doctor Who is dat voor mij, het is net als Marmite. Het is heel Engels en moet zo blijven."

Doctor Who zal in de herfst van 2022 afscheid moeten nemen van Whittaker en Chibnall.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Harley Quinn krijgt een eigen serie
Series / Nieuws

Harley Quinn krijgt een eigen serie

Het DC-personage Harley Quinn krijgt straks een eigen serie op HBO Max?

DC-fans hebben de afgelopen twee jaar behoorlijk kunnen genieten van twee films met Harley Quinn erin: Birds of Prey en The Suicide Squad. Hoewel er nog geen officiële bevestiging is van de volgende verschijning van de Clown Princess of Crime, horen we het gerucht dat het personage terugkeert in een serie.

De site Giant Freakin Robot beweert op basis van anonieme bronnen binnen HBO Max en Warner Bros., dat men zoekt naar een manier om een live-action serie te maken waarin Harley Quinn weer terugkeert.

Margot Robbie
Het personage zou wederom gespeeld moeten worden door actrice Margot Robbie, die de rol tot dusverre in live-action mocht spelen.

Zij zou hard op zoek zijn naar een manier om weer terug te keren in de rol. Maar helemaal gemakkelijk gaat dat niet, want heel populair bleek ze nog niet in de bioscoop.

Harley Quinn's film Birds of Prey was aan de box office geen succes en hoewel The Suicide Squad heel goed ontvangen is, doet de film het ook niet al te sterk. En dus zoekt men andere manieren om Margot Robbie weer terug te brengen, mogelijk via een serie op HBO Max.

Die streamingdienst is sowieso het thuis van DC geworden, dus de kans is groot dat men ook hier de serie maakt als die er echt komt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Het Arrowverse krijgt weer een giga-crossover!
Series / Nieuws

Het Arrowverse krijgt weer een giga-crossover!

Het Arrowverse brengt een heleboel sterren terug voor de grote crossover in The Flash.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Gezien de huidige omstandigheden met het coronavirus, lijkt de kans klein dat we op korte termijn een volledige Arrowverse-crossover te zien krijgen. Maar we weten dat het achtste seizoen van The Flash begint met een epische, vijfdelige crossover.

Tegenover Deadline werd onthuld wie we allemaal te zien krijgen in de grote crossover. En die onthulling laat zien dat de verhaallijn niet zal teleurstellen.

Armageddon
De miniserie krijgt de titel Armageddon en heeft gastrollen voor diverse Arrowverse-sterren. Bij Team Flash voegen zich specifiek Javicia Leslie (Batwoman), Brandon Routh (Atom), Cress Williams (Black Lightning), Kat McNamara (Mia Queen), Chyler Leigh (Sentinel) en Osric Chau (Ryan Choi). Ook voegen Tom Cavanagh en Neal McDonough zich bij de crossover als de schurken Reverse-Flash en Damien Darhk.

Uit de synopsis blijkt verder dat een machtige buitenaardse bedreiging op Aarde aankomt, die Barry en zijn vrienden tot hun limiet duwt. Ze moeten de wereld redden, maar terwijl de tijd wegtikt en Flash en zijn bondgenoten worstelen, roepen ze de hulp in van oude vrienden om te helpen winnen.

Showrunner Eric Wallace vertelde vorig jaar al dat het "enkele van de meest emotionele afleveringen van The Flash ooit" zullen worden, maar ook dat het geen crossover wordt zoals we die in het verleden vaak gezien hebben.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Dexter' was geen recht aan gedaan volgens televisiezender Showtime
Series / Nieuws

'Dexter' was geen recht aan gedaan volgens televisiezender Showtime

De baas van Showtime vond de finale van Dexter ook echt niet de moeite waard.

Showtime-baas Gary Levine sprak heel eerlijk over de aankomende "speciale miniserie" die het verhaal van Dexter voortzet, nadat de finale van de serie in 2013 fans vooral heel teleurgesteld achterliet.

Tijdens de Television Critic's Association perstour, sprak Levine zijn spijt uit over het oorspronkelijke einde van Dexter.

Grote teleurstelling
"Dexter is een juweel in de kroon van Showtime en die deden we geen eer aan tegen het einde en dat voelde altijd slecht," vertelde Levine. "We wilden altijd kijken of er een manier was om het goed te doen. Het duurde lang om uit te zoeken hoe dat kon, en het duurde ook lang voordat Michael C. Hall de rol opnieuw wilde bekijken."

Verslaggevers vroegen vervolgens of Dexter: New Blood werkelijk het einde van de geliefde seriemoordenaar zou zijn.

"Ik ga geen definitief antwoord geven op die vraag. Ik hoop wel dat het kijken van de serie een bevredigende ervaring is voor mensen die het oorspronkelijk keken en nieuwsgierig zijn en willen weten wat er met hem gebeurd is. Ik hoop wat definitieve antwoorden te kunnen geven."

De revival speelt zich af over een periode van twee weken. We zien Dexter onder een nieuwe identiteit leven.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Supergirl' brengt heel veel oude bekenden terug voor knallende finale
Series / Nieuws

'Supergirl' brengt heel veel oude bekenden terug voor knallende finale

De serie Supergirl brengt meerdere oude bekende personages terug voor z'n finale.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie Supergirl ging dinsdag van start met zijn laatste afleveringen. Maar de finale is nog niet te zien geweest, al weten we nu wel wat we kunnen verwachten.

We leren namelijk dat Mehcad Brooks, Jeremy Jordan en Chris Wood allemaal weer te zien zijn in de finale. Zij spelen wederom de rollen van James Olsen, Winn Schott en Mon-El. Hun terugkeer bleek al uit foto's vanaf de set, maar nu bevestigt actrice Melissa Benoist dat ze te zien zijn.

Terugkerende personages
"Het zou niet goed voelen als ze niet terug zouden keren," vertelde Benoist.

"Ik houd ervan om mijn vrienden weer te zien. Het was geweldig om Mehcad Brooks te zien. Ik hou ervan om Jeremy te zien en natuurlijk vond ik het fantastisch om Chris weer terug te hebben. Ik denk niet dat het goed was geweest om afscheid te nemen als zij niet terug zouden keren. Dus ik ben dankbaar dat ze er weer zijn."

Brooks en Jordan waren oorspronkelijke castleden van de serie. Jordan vertrok in seizoen 3, toen zijn personage vertrok in de toekomst samen met Mon-El en zich bij de Legion of Superheroes voegde. Brooks vertrok begin van seizoen 5 toen zijn personage de hoofdredacteur van een klein lokaal krantje werd. Wood vertrok ook al enige seizoenen gelden.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones'-ster vindt nieuwe serie
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-ster vindt nieuwe serie

Jacob Anderson zal een hoofdrol krijgen in de Interview with a Vampire-serie.

Game of Thrones-acteur Jacob Anderson was als Grey Worm te zien in de HBO-serie. En nu gaat hij de hoofdrol van Louis de Pointe du Lac spelen in AMC-serie Interview with the Vampire, gebaseerd op het boek van Anne Rice.

Het wordt een serie die gemaakt is op basis van dat eerste boek en waarin Anderson dus de hoofdrolspeler is, de bloedzuigende titelheld, Louis.

Louis de Pointe du Lac
In het boek van Anne Rice is Louis de Pointe du Lac de eigenaar van een plantage. Hij is de wil om te leven verloren, maar krijgt de 'dark gift' van een vampier die bekend staat als Lestat. Die rol wordt gespeeld door Sam Reid.

Hoe we Louis dit keer te zien gaan krijgen is niet duidelijk, maar de serie neemt wat vrijheden, dat is wel duidelijk uit de omschrijving van het personage.

Louis wordt namelijk omschreven als de voormalig eigenaar van een bordeel, die een kans zoekt om zijn "echte verhaal" te vertellen. Verder is er Daniel Malloy, een prijswinnnend journalist die naar de 146-jarige vampier Louis reist om zijn verhaal op te schrijven.

De serie is in 2022 te zien en krijgt in totaal acht afleveringen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.