'Supergirl' brengt heel veel oude bekenden terug voor knallende finale

'Supergirl' brengt heel veel oude bekenden terug

De serie Supergirl brengt meerdere oude bekende personages terug voor z'n finale.

Jim Pedd, 27 augustus 2021 om 06:42

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De serie Supergirl ging dinsdag van start met zijn laatste afleveringen. Maar de finale is nog niet te zien geweest, al weten we nu wel wat we kunnen verwachten.
We leren namelijk dat Mehcad Brooks, Jeremy Jordan en Chris Wood allemaal weer te zien zijn in de finale. Zij spelen wederom de rollen van James Olsen, Winn Schott en Mon-El. Hun terugkeer bleek al uit foto's vanaf de set, maar nu bevestigt actrice Melissa Benoist dat ze te zien zijn.

Terugkerende personages
"Het zou niet goed voelen als ze niet terug zouden keren," vertelde Benoist.

"Ik houd ervan om mijn vrienden weer te zien. Het was geweldig om Mehcad Brooks te zien. Ik hou ervan om Jeremy te zien en natuurlijk vond ik het fantastisch om Chris weer terug te hebben. Ik denk niet dat het goed was geweest om afscheid te nemen als zij niet terug zouden keren. Dus ik ben dankbaar dat ze er weer zijn."

Brooks en Jordan waren oorspronkelijke castleden van de serie. Jordan vertrok in seizoen 3, toen zijn personage vertrok in de toekomst samen met Mon-El en zich bij de Legion of Superheroes voegde. Brooks vertrok begin van seizoen 5 toen zijn personage de hoofdredacteur van een klein lokaal krantje werd. Wood vertrok ook al enige seizoenen gelden.
Bron: EW

Lees meer over: Supergirl, The CW, Arrowverse, Melissa Benoist

Informatie over de serie: Supergirl

Populair nieuws