search
Harley Quinn krijgt een eigen serie
Series / Nieuws

Harley Quinn krijgt een eigen serie

Het DC-personage Harley Quinn krijgt straks een eigen serie op HBO Max?

DC-fans hebben de afgelopen twee jaar behoorlijk kunnen genieten van twee films met Harley Quinn erin: Birds of Prey en The Suicide Squad. Hoewel er nog geen officiële bevestiging is van de volgende verschijning van de Clown Princess of Crime, horen we het gerucht dat het personage terugkeert in een serie.

De site Giant Freakin Robot beweert op basis van anonieme bronnen binnen HBO Max en Warner Bros., dat men zoekt naar een manier om een live-action serie te maken waarin Harley Quinn weer terugkeert.

Margot Robbie
Het personage zou wederom gespeeld moeten worden door actrice Margot Robbie, die de rol tot dusverre in live-action mocht spelen.

Zij zou hard op zoek zijn naar een manier om weer terug te keren in de rol. Maar helemaal gemakkelijk gaat dat niet, want heel populair bleek ze nog niet in de bioscoop.

Harley Quinn's film Birds of Prey was aan de box office geen succes en hoewel The Suicide Squad heel goed ontvangen is, doet de film het ook niet al te sterk. En dus zoekt men andere manieren om Margot Robbie weer terug te brengen, mogelijk via een serie op HBO Max.

Die streamingdienst is sowieso het thuis van DC geworden, dus de kans is groot dat men ook hier de serie maakt als die er echt komt.

Aanbevolen artikelen