search
Het Arrowverse krijgt weer een giga-crossover!

Het Arrowverse krijgt weer een giga-crossover!

Het Arrowverse brengt een heleboel sterren terug voor de grote crossover in The Flash.

Jim Pedd
Gezien de huidige omstandigheden met het coronavirus, lijkt de kans klein dat we op korte termijn een volledige Arrowverse-crossover te zien krijgen. Maar we weten dat het achtste seizoen van The Flash begint met een epische, vijfdelige crossover.

Tegenover Deadline werd onthuld wie we allemaal te zien krijgen in de grote crossover. En die onthulling laat zien dat de verhaallijn niet zal teleurstellen.

Armageddon
De miniserie krijgt de titel Armageddon en heeft gastrollen voor diverse Arrowverse-sterren. Bij Team Flash voegen zich specifiek Javicia Leslie (Batwoman), Brandon Routh (Atom), Cress Williams (Black Lightning), Kat McNamara (Mia Queen), Chyler Leigh (Sentinel) en Osric Chau (Ryan Choi). Ook voegen Tom Cavanagh en Neal McDonough zich bij de crossover als de schurken Reverse-Flash en Damien Darhk.

Uit de synopsis blijkt verder dat een machtige buitenaardse bedreiging op Aarde aankomt, die Barry en zijn vrienden tot hun limiet duwt. Ze moeten de wereld redden, maar terwijl de tijd wegtikt en Flash en zijn bondgenoten worstelen, roepen ze de hulp in van oude vrienden om te helpen winnen.

Showrunner Eric Wallace vertelde vorig jaar al dat het "enkele van de meest emotionele afleveringen van The Flash ooit" zullen worden, maar ook dat het geen crossover wordt zoals we die in het verleden vaak gezien hebben.Aanbevolen artikelen