'Formula 1: Drive to Survive' krijgt vierde seizoen

Het derde seizoen verscheen eerder dit voorjaar op streamingdienst Netflix...

Geoffrey Ketels, 26-08-2021 14:55

Fans van de Formule 1 sport zijn sinds het jaar 2019 aan het juiste adres op streamingdienst Netflix. Dat uiteraard als gevolg van de lancering van Formula 1: Drive to Survive op de streamingdienst. Nu krijgt deze succesvolle reeks met zekerheid een vierde seizoen.
De reeks Formula 1: Drive to Survive volgt sinds het jaar 2019 niet alleen de coureurs, maar ook de managers evenals teameigenaren die betrekking hebben tot het Wereldkampioenschap Formule 1. Het derde seizoen was uiteraard een hele speciale. Deze voorzag de kijkers dan ook van een aardig kijkje achter de schermen van de Formule 1 sport in het Coronajaar 2020.

Bijzonder populair
De populariteit van de Formule 1 sport is door de jaren heen sterk toegenomen. Meer dan waarschijnlijk heeft ook deze reeks daar een niet onaanzienlijke bijdrage aan geleverd. Op gespecialiseerde websites zoals bijvoorbeeld IMDB kan de serie alvast rekenen op uitstekende cijfers. Daar krijgt ze bijvoorbeeld een score van een slordige 8,6/10.

Wanneer het vierde seizoen precies moet verschijnen is momenteel nog niet bekend. Heb je nog helemaal niets gezien van de serie Formula 1: Drive to Survive? Dan kan je de eerste drie seizoenen nog bekijken bij Netflix.

De onderstaande trailer geeft je alvast een aardig voorsmaakje van wat je van deze serie kan verwachten.Lees meer over: Formula 1 Drive to Survive, serie, series, Netflix

Populair nieuws