search
'Dexter' speelt zich over een wel heel korte tijd af
Series / Nieuws

'Dexter' speelt zich over een wel heel korte tijd af

Het negende seizoen van Dexter krijgt een tijdlijn van slechts twee weken.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het negende seizoen van Dexter speelt zich af over een periode van twee weken. De serie vertoonde in 2013 wat gezien werd als zijn laatste aflevering. Maar nu krijgen we meer te zien.

Clyde Phillips keert terug voor het nieuwe serie, dat de naam New Blood heet. Phillips is zich heel erg bewust van de druk die op het seizoen staat, en is op een missie om de serie weer in een goed daglicht te zetten.

Twee weken
Variety sprak onder meer met acteur Michael C. Hall, die terugkeert in de serie. Hij vertelde dat het seizoen zich "afspeelt over ruwweg twee weken in het leven van Dexter".

Of het tien afleveringen tellende nieuwe seizoen een definitief einde kreeg, wilde hij niet vertellen. Het zou dus goed kunnen dat het seizoen 'gewoon' de deur open laat voor meer afleveringen en een eventueel tiende seizoen.

Als we hem weer zien, heeft Dexter gedurende de acht jaar die verstreken zijn, rondgezworven. Pas recent is hij gaan settelen in het dorpje Iron Lake, waar hij als Jim Lindsay door het leven gaat en zijn dark passenger probeert te onderdrukken. Dexter heeft ook een romantische relatie ontwikkeld met Chief of Police Angela.

In het nieuwe seizoen keert Debra, de dus van Dexter, terug. Zij is nu het morele kompas van Dexter, waar dat eerder een rol voor vader Harry was.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen