'Star Wars'-serie 'Ahsoka' vindt een heel bekend personage

'Ahsoka' vindt een heel bekend personage

De serie Ahsoka heeft een wel heel bekend personage gecast, lijkt het nu.

Jim Pedd, 28 augustus 2021 om 09:17

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Eerder deze maand hoorden we dat er drie actrices in de running waren voor de rol van Sabine Wren in een serie over Ahsoka Tano voor op Disney+. Nu horen we dat er een frontrunner gevonden is.
Tati Gabrielle zou de voornaamste kandidaat voor de rol zijn. We horen al langer dat Sabine Wren haar live-action debuut gaat maken, net als Ahsoka dat eerder deed en gespeeld werd door actrice Rosario Dawson.

Drie topfavorieten
Er zouden drie topfavorieten zijn voor de rol van Sabine Wren in de serie, allemaal van Aziatische of Zuidoost-Aziatische oorsprong: Lana Condor, Tati Gabrielle en Havana Rose Luis.

Nu beweert Knight Edge Media, dat in het verleden een aantal goede scoops heeft gehad, dat Gabrielle de voornaamste favoriet is. Dat lijkt niet zo vreemd, want in het verleden hoorden we al dat Liu niet meer mee zou dingen naar de rol. En ook zou Condor te druk zijn met twee andere projecten.

Ahsoka zocht samen met Sabine Wren naar Ezra Bridger, de jonge Jedi die in een wormgat terecht kwam tijdens zijn strijd met Grand Admiral Thrawn. Hoewel die gebeurtenissen niet benoemd werden, weten we dat ze naar hem op zoek gaan in de serie.
Bron: knightedgemedia

Lees meer over: Ahsoka, Star Wars, Lucasfilm, Disney Plus

Populair nieuws