search
'Ahsoka'-geruchten winnen aan kracht dankzij Rosario Dawson
Series / Nieuws

'Ahsoka'-geruchten winnen aan kracht dankzij Rosario Dawson

Het lijkt erop dat Rosario Dawson mogelijk (per ongeluk) nieuws bevestigd heeft.

Het gerucht gaat dat in de serie Ahsoka twee bekende Star Wars-personages te zien zijn: Ezra Bridger en Grand Admiral Thrawn. Zij zouden ook al gecast zijn. Aladdin-ster Mena Massoud zou Ezra Bridger spelen en Lars Mikkelsen (die de stem al insprak in animatieseries), zou te zien zijn als Thrawn.

In de serie The Mandalorian werd onthuld dat Ahsoka het voorzien heeft op Grand Admiral Thrawn. Hij was de voornaamste antagonist van de twee laatste seizoenen van Star Wars Rebels.

Dus echt gecast?
De laatste keer dat we Thrawn zagen, wist de Jedi Ezra Bridger erin te slagen om een groep door hyperspace-reizende purrgils op te roepen om de Star Destroyer van Thrawn te omcirkelen en de Seventh Fleet van het Keizerrijk naar een onbekende plek in de ruimte te sturen. Ezra was nog aan boord van het schip.

En dat riep natuurlijk vragen op. In het epiloog leerden we dan ook dat Ahsoka met andere helden van plan was om Ezra te gaan zoeken en te helpen.

Dat zou ook het verhaal zijn van de televisieserie. En op Instagram plaatste Dawson een bericht waarin ze haar enthousiasme over haar collega-castleden uitte. Een opmerkelijk bericht, want daarmee lijkt al iets zeker te zijn wat nog niet door de filmstudio en streamingdienst bevestigd is.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen