search
'The Flash' onthult zijn schurk voor seizoen 8!
Series / Nieuws

'The Flash' onthult zijn schurk voor seizoen 8!

De eerste vijf afleveringen krijgt The Flash te maken met Armageddon en dat wordt spannend.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Gisteren werden grote onthullingen gedaan rond Armageddon, een speciale rits afleveringen die onderdeel uitmaakt van het achtste seizoen van de serie The Flash. Vandaag is er meer nieuws.

Vandaag onthult Deadline namelijk dat het achtste seizoen van de serie plek heeft voor acteur Tony Curran als de grote superschurk Despero. Hij is de voornaamste antagonist van de speciale vijfdelige crossover die het achtste seizoen van The Flash straks mag lanceren.

The Flash en Armageddon
De vijfdelige special gaat op 16 november van start en heeft een boel gastrollen. Zo zijn Javicia Leslie als Batwoman, Brandon Routh als The Atom, Cress Williams als Black Lightning, Chyler Leigh als Sentinel, Kat McNamara als Mia Queen, Osric Chau als Ryan Choi, Tom Cavanagh als Eobard Thawne/Reverse-Flash en Neal McDonough als Damien Darhk te zien.

Waarom de intergalactische schurk terecht komt in Central City weten we nog niet.

Maar uit de omschrijving van het personage, kunnen we opmaken dat hij een "machtige en intelligente alien" is, met "ongelofelijke telepathische krachten die zijn thuiswereld Kalanor onder mysterieuze omstandigheden verlaten heeft. Nu staat hij voor een dodelijke opdracht op Aarde, waarvan de uitkomst het lot van de mensheid zal bepalen en hem lijnrecht tegenover Team Flash zet."

Dat team krijgt dus flink wat hulp om hem te verslaan!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen