search
Mark Wahlberg wil 'Boardwalk Empire'-film
Series / Nieuws

Mark Wahlberg wil 'Boardwalk Empire'-film

Hij wil Martin Scorsese als regisseur voor de film.

Mark Wahlberg was één van de producenten van de succesvolle HBO-serie Boardwalk Empire, over de opkomst en uiteindelijke val van Enoch 'Nucky' Thompson (Steve Buscemi). De serie kwam vorig jaar tot een einde, maar als het aan Wahlberg ligt, hebben we nog niet het laatste gezien van Thompson. Hij wil een film maken rond de serie en die laten regisseren door niemand minder dan Martin Scorsese, die ooit de pilot regisseerde.


"Mijn volgende doel is om de film gemaakt te krijgen," vertelde Wahlberg. En vervolgens: "En beginnen met praten met Martin Scorsese, om de film te regisseren." Scorsese was naast regisseur van de pilot, ook aan de eerste seizoenen verbonden als uitvoerend producent.

Een bemoeilijkende factor voor de plannen van Wahlberg, is het feit dat Scorsese het uitermate druk heeft de laatste tijd. Hij werkt aan veel verschillende projecten, zowel voor televisie, als voor het witte doek. En het is ook nog de vraag waar de film over zal moeten gaan, maar Wahlberg heeft daar al een oplossing voor: "We kunnen altijd terugkijken."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen