Matt Ryan wil 'Constantine' crossover met DC-films

Matt Ryan wil Constantine crossover

Hij ziet het wel zitten om naast Batman en Superman te zien te zijn.

Jim Pedd, 2 januari 2015 om 08:00

Het gaat niet zo goed voor NBC-serie Constantine. Het eerste seizoen kreeg plotseling maar dertien afleveringen en een tweede seizoen is verre van zeker. Toch hoopt de zender nu de serie een prominentere plek heeft gekregen op de vrijdagavond, dat de zaken om gaan draaien en de kijkcijfers er flink op vooruit gaan. Hoofdrolspeler Matt Ryan lijkt er vanuit te gaan dat dit wel goed zal komen en speculeert in een interview met The Mirror over een crossover met het DC-filmuniversm.
Vooral naast Ben Afflecks Batman en Henry Cavills Superman spelen lijkt hem fantastisch. ”Ik weet niet of dat kan,” begon hij. ”De serie wordt gemaakt door Warner Bros., die de deal heeft met DC. Maar Constantine is weer gelicenseerd aan NBC. Dus ik ken de precieze ins en outs op dat gebied niet. Maar als acteur zou ik het geweldig vinden om deel uit te mogen maken van een crossover.”

Op dit moment lijkt een crossover met de films van Warner Bros. en DC erg onwaarschijnlijk. De laatste keer dat daarover gesproken werd, liet DC-baas Geoff Johns weten dat de films en series in aparte universa bestaan. Toch zou een crossover zomaar eens kunnen gebeuren. Zo weten we dat Guillermo del Toro werkt aan een Justice League Dark-film, waarin ook Constantine een rol speelt.

Voorlopig zullen we het echter moeten doen met de serie, waarvan op 16 januari de uitzendingen worden hervat,


Bron: Mirror

Lees meer over: constantine, matt ryan, nbc, crossover, dc, dc comics, filmuniversum, ben affleck, batman, henry cavill, superman

Informatie over de serie: Constantine

Populair nieuws