search
'Dexter' onthult de terugkeer van Debra Morgan!
Series / Foto's

'Dexter' onthult de terugkeer van Debra Morgan!

Debra Morgan keert straks terug in de serie Dexter als de nieuwe Dark Passenger.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een nieuwe foto van het negende seizoen van Dexter heeft een eerste blik op Jennifer Carpenter's terugkeer als Debra Morgan. Deb speelde sinds de eerste aflevering van de serie een cruciale rol.

Zij was de adoptiezus van Dexter en bijna een slachtoffer van de Ice Truck Killer. In de laatste seizoenen worstelde ze met haar band met hem. Zo kreeg ze gevoelens voor Dexter en haatte ze Hannah McKay en het feit dat Dexter seriemoordenaar bleek. Uiteindelijk was het Dexter die haar leven aan het einde van seizoen 8 beƫindigde, toen ze in het ziekenhuis lag.

Dexter: New Blood
Fans en critici vonden de finale van het achtste seizoen in 2013 maar niets. Velen waren dus best blij toen bekend werd gemaakt dat Dexter terug zou keren voor een negende seizoen.

Daarin keert Debra ook terug, ditmaal als de nieuwe Dark Passenger, de innerlijke stem en een beetje het morele geweten van Dexter. Eerder in de oorspronkelijke serie, was dat zijn adoptievader, Harry Morgan.

Hieronder kan je de foto bekijken:



Dexter: New Blood pikt de draad op na het einde van het achtste seizoen. Dexter leeft inmiddels in een klein Amerikaans dorpje, waar hij zijn moordneigingen maar moeilijk onder controle kan houden.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen