search
'Entourage' lijkt de volgende terugkerende serie te worden
Series / Nieuws

'Entourage' lijkt de volgende terugkerende serie te worden

Adrian Grenier ziet het al helemaal zitten om terug te keren voor meer Entourage.

Adrian Grenier staat helemaal open voor een reboot van de serie Entourage. Hij was tussen 2004 en 2011 te zien in de serie en speelde in 2015 ook weer de rol van Vincent Chase, in de film gebaseerd op de serie.

Centraal in Entourage staat het leven van filmster Vincent Chase en zijn jeugdvrienden E, Turtle en halfbroer Johnny Drama. Zij proberen te overleven in het Hollywood van begin jaren 2000, samen met Vincent's agent Ari Gold.

Een revival maken
Alhoewel de franchise in 2015 tot een einde kwam, heeft de franchise een loyale fanbasis, die de makers naar meerdere andere projecten gevolgd heeft.

Zo maakt bedenker Doug Ellin de Victory!-podcast samen met acteurs Kevin Connolly en Kevin Dillion. Daarin zijn ook diverse van de acteurs van de serie te zien. En daarin onthulde Dillon al dat Doug Ellin overweegt een revival of reboot van de serie te maken.

En duidelijk is dat in elk geval acteur Grenier het wel ziet zitten om terug te keren. "Allereerst kijk ik natuurlijk naar de deal. Wat is 't? Wat gaan we doen? Ik sta overal wel voor open, ben op dit moment behoorlijk gefocust. Maar als er een kans is om Entourage een reboot te geven, doe ik dat meteen. Ik denk dat Turtle Vince zou zijn. Turtle zou de beroemdheid zijn en ik zijn chauffeur."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen