Derde seizoen 'You' verschijnt binnenkort op Netflix!

'You' seizoen 3 verschijnt binnenkort op Netflix!

Netflix heeft officieel bekend gemaakt wanneer het derde seizoen te zien zal zijn...

Geoffrey Ketels, 31 augustus 2021 om 12:55

Goed nieuws voor fans van de serie You! Heel wat fans wachten reeds anderhalf jaar op het verschijnen van het derde seizoen, maar er is eindelijk licht aan het einde van de tunnel.
Eerder deze week werd er reeds een teaser de wereld ingestuurd met betrekking tot het derde seizoen van de reeks. Nu heeft Netflix ook de officiële releasedatum bekend gemaakt. Deze komt heel wat sneller dan heel wat fans mogelijks hadden verwacht.

15 oktober
Het derde seizoen van de serie You zal op streamingdienst Netflix verschijnen op 15 oktober van dit jaar. Dan komen we te weten hoe het leven van Joe verder verloopt, zeker nu hij zijn oog heeft laten vallen op de nieuwe buurvrouw.

De hoofdrollen in het derde seizoen van de serie You zijn weggelegd voor niet alleen Michaela McManus, Scott Speedman en Dylan Arnold, maar ook voor Tati Gabrielle, Shalita Grant en Travis Van Winkle en Penn Badgley.

Wil je alvast een eerste indruk krijgen van wat het derde seizoen te bieden zal hebben? Bekijk dan zeker en vast even de onderstaande teaser!


Lees meer over: You, serie, series, Netflix

Populair nieuws