search

Ons nieuws van dinsdag 31 augustus 2021

'Nancy Drew' spin-off 'Tom Swift' aangekondigd
Series / Nieuws

'Nancy Drew' spin-off 'Tom Swift' aangekondigd

The CW heeft bekend gemaakt dat er een spin-off zal verschijnen van 'Nancy Drew'...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The CW heeft bekend gemaakt dat er een spin-off zal verschijnen van de serie Nancy Drew. Deze spin-off zal de naam Tom Swift krijgen.

Deze aankondiging begint meteen met een opvallend feit. Zo zal er geen normale pilotaflevering verschijnen. In plaats daarvan kreeg de nieuwe reeks immers meteen een volledige seriebestelling.

Het personage van Tom Swift is uiteraard bekend. Hij was eerder dan ook te zien in één van de afleveringen van de reeks Nancy Drew. Het personage dook op in de aflevering 'The Celestial Visitor' welke deel uitmaakte van het tweede seizoen.

Zwarte homoseksuele miljardair
In de serie Tom Swift volgen we de avonturen van een zwarte, homoseksuele miljardair evenals uitvinder. Wanneer zijn vader plots verdwijnt komt hij ongewild terecht in een wereld boordevol met sciencefiction-samenzwering evenals andere op het eerste zicht niet te verklaren verschijnselen.

De hoofdrol in deze reeks is weggelegd voor Tian Richards. Hij speelt aldus de rol van Tom Swift en was eerder ook al te zien in The Quad.

Het is nog niet bekend wanneer de spin-off Tom Swift zal verschijnen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: Ontdek het echte cowboyleven in 'How to Be a Cowboy'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Ontdek het echte cowboyleven in 'How to Be a Cowboy'

De reality-serie laat zien hoe het leven van een echte cowboy eruit ziet...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Wil jij ook graag achterhalen hoe het leven van een echte cowboy er tegenwoordig uitziet? Dan is de serie How to Be a Cowboy die vanaf morgen op Netflix staat voor jou een absolute aanrader!

In deze gloednieuwe serie volgen we Dale Brisby, een echte cowboy die onder meer bekendheid heeft weten te verwerven met zijn video's op Youtube. In deze nieuwe reeks heeft hij maar één doel voor ogen en dat is duidelijk maken hoe het leven van een cowboy er vandaag de dag uitziet.

Een echte cowboy
Het is al langer bekend dat Dale Brisby het zonde vindt dat er tegenwoordig nog maar zo weinig aandacht wordt besteed aan het echte cowboyleven en de echte cowboycultuur. Omwille van deze reden is hij ook begonnen met het maken en verspreiden van filmpjes op Youtube. Netflix zag echter duidelijk brood in het concept en bestelde meteen een volledige serie.

Door de serie How to Be a Cowboy wil hij ervoor zorgen dat de huidige en volgende generaties terug geïnteresseerd raken in het leven van een echte cowboy. Of hij daar ook in zal slagen valt natuurlijk af te wachten.

In ieder geval, voor de cowboys onder ons, deze gloednieuwe realityserie is te bekijken bij Netflix vanaf morgen, 1 september 2021.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: De eerste vier seizoenen van 'Chicago Fire'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De eerste vier seizoenen van 'Chicago Fire'

De reeks is reeds vele jaren razend populair en verschijnt nu op Netflix...

Ben jij één van de vele fans van de prachtige serie Chicago Fire? Dan kan je vanaf nu ook terecht bij streamingdienst Netflix!

Netflix maakte eerder bekend dat er op 1 september alvast twee populaire, gloednieuwe series aan haar aanbod toegevoegd zullen worden. Het gaat hierbij concreet om zowel Chicago Fire als om Chicago Med.

Voor Chicago Fire geldt dat er vier seizoenen in één keer beschikbaar zullen zijn op Netflix. Van Chicago Med is op moment van schrijven nog niet bekend hoeveel seizoenen er beschikbaar zullen zijn. Dat blijft dus nog een verrassing.

Populair
De toevoeging van Chicago Fire en Chicago Med aan het aanbod van Netflix is er één die veel mensen graag zullen zien gebeuren. In het bijzonder voor deze eerste geldt dat ze kan rekenen op een ongelofelijke populariteit. Het is dan ook niet voor niets dat de reeks op IMDB een score krijgt van 8/10.

Voor Chicago Fire geldt dat ze reeds loopt van in het jaar 2012. Inmiddels verschenen er dan ook al negen seizoenen. Van die negen seizoenen komen er dus vier morgen naar Netflix. Of ook de andere seizoenen toegevoegd zullen worden is voorlopig nog niet bekend. Die kans lijkt echter uiteraard behoorlijk groot te zijn.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: Het laatste seizoen van 'Good Girls'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Het laatste seizoen van 'Good Girls'

Het vierde en laatste seizoen is vanaf nu te bekijken bij Netflix...

Ben jij een fan van de serie Good Girls? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Het vierde en laatste seizoen is namelijk vanaf nu te bekijken bij streamingdienst Netflix!

Het gaat de zussen Beth en Annie niet bepaald voor de wind. Net als hun BFF Ruby komen ze vooral aan het einde van de maand vaak geld tekort om alle kosten te kunnen betalen. Voor de zussen geldt vooral dat dit het gevolg is van het gevecht dat ze aangaan met de vaders van hun kinderen. Voor Ruby geldt op haar beurt dat zij wel extra geld kan gebruiken voor de verzorging van haar dochtertje.

De dames zijn hun geldzorgen nu echt wel zat en willen er graag eindelijk wat aan doen. Het plan? De supermarkt overvallen waar Annie werkt!

Laatste seizoen
Het is een beetje zuur voor de fans van de reeks dat ze ten einde komt met het vierde seizoen. In eerste instantie leek alles er namelijk op te wijzen dat er ook nog een vijfde deel zou komen. Dat bleek uiteindelijk echter vooral op financieel vlak niet haalbaar te zijn.

Even werd er nog gedacht dat Netflix nog een uitweg zou kunnen bieden en fans alsnog een vijfde seizoen zou kunnen geven, maar ook die hoop blijkt nu vervlogen.... al is niets op dit vlak helemaal zeker natuurlijk.

Hoe dan ook, ben jij een fan van de reeks en ben je benieuwd naar wat het laatste seizoen allemaal voor jou in petto zal hebben? Dan kan je ze vanaf nu bekijken bij streamingdienst Netflix!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Boys' van Prime Video komt weer met een heerlijke promo
Series / Video/clip/featurette

'The Boys' van Prime Video komt weer met een heerlijke promo

De serie The Boys heeft weer een redelijk briljante promo voor je, ditmaal rond A-Train.

De serie The Boys van Prime Video kwam vorig seizoen al met een vrij opmerkelijk lied, in de vorm van het door Erin Moriarty's lied Never Truly Vanish. En nu laat bedenker en showrunner Eric Kripke weten dat er nog een nummer aan zit te komen.

Het gaat om het lied Faster dat morgen gelanceerd wordt door Jesse T. Usher's A-Train. Het nummer is volgens Kripke, die het nieuws bekendmaakte op Twitter, geschreven voor Christopher Lennertz.

Het nieuwe nummer
Hieronder kan je de aankondiging en een clip van het lied zien. Morgen wordt dus het volledige lied vrijgegeven:



The Boys eindigde zijn tweede seizoen ermee dat A-Train op weg was naar The Seven en niet meer verbonden leek te zijn aan The Church of the Collective. Hij maakte belangrijk deel uit van de val van Stormfront en gaf gevoelig materiaal aan Hughie en Annie over haar Nazi-verleden.

Hij zit nu dus eer in The Seven en zal vermoedelijk moeten gaan vechten tegen Homelander. Het nieuwe seizoen heeft nog geen releasedatum.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Beelden uit brute 'Hunted'-aflevering 'The Walking Dead' seizoen 11
Series / Nieuws

Beelden uit brute 'Hunted'-aflevering 'The Walking Dead' seizoen 11

Na de twee Acheron-afleveringen wordt het nu "Hunted" in het laatste seizoen van The Walking Dead.

Na de aftrap met de tweeluik Acheron krijgt de derde aflevering van het elfde seizoen van The Walking Dead de titel Hunted. Hieronder de sysnopis voor die aflevering inclusief de eerste brute nieuwe beelden. Let op: ***SPOILERS***.

In de laatste aflevering werden we aan het einde verrast door de komst van de Reapers en uiteraard belandden de nodige personage in lastige omstandigheden. De nieuwe aflevering richt zich vooral op Maggie (Lauren Cohan).

De synopsis van Hunted: "Maggie's missieteam wordt gescheiden en opgejaagd door de Reapers. Carol, Rosita, Magna en Kelly proberen paarden te vangen voor Alexandrië en Judith, RJ, Hershel en Gracie hebben te maken met het weggaan van hun ouders."

Eerste beelden Hunted-aflevering
Hieronder zie je de eerste beelden uit de aflevering Hunted waarin - Gage (Jackson Pace) - opnieuw minimaal één dode zal vallen en waarin het stevige geweld uit de eerste twee aflevering door wordt getrokken. Vanaf aankomende maandag staat de nieuwe aflevering op Disney+.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Duistere Doctor Strange op poster 'What If...?' aflevering 4
Series / Posters

Duistere Doctor Strange op poster 'What If...?' aflevering 4

De nieuwe aflevering staat morgenochtend live op de streamingdienst Disney+.

Na het grootste alternatieve avontuur rond de Avengers en Loki in de derde aflevering "What If... the World Lost Its Mightiest Heroes?" is het morgen tijd voor de vierde aflevering van What If...?

En in die aflevering staat het personage Doctor Strange centraal. Via een nieuwe poster krijgen we een blik op het personage dat weer de stem zal hebben van Benedict Cumberbatch. In de eerdere trailers zagen we al dat het behoorlijk duister zal worden.

Poster voor duistere Doctor Strange
Via de Twitter-pagina van What If...? krijgen we nu het affiche van Strange. "Doctor Strange Supreme arriveert in de vierde aflevering van What If...? van Marvel Studios," valt er te lezen in de Tweet. Zou Supreme ook te zien zijn in de film Spider-Man: No Way Home???

Vanaf morgenochtend 9.00 uur kun je de nieuwe aflevering bekijken op Disney+.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Derde seizoen 'You' verschijnt binnenkort op Netflix!
Series / Nieuws

Derde seizoen 'You' verschijnt binnenkort op Netflix!

Netflix heeft officieel bekend gemaakt wanneer het derde seizoen te zien zal zijn...

Goed nieuws voor fans van de serie You! Heel wat fans wachten reeds anderhalf jaar op het verschijnen van het derde seizoen, maar er is eindelijk licht aan het einde van de tunnel.

Eerder deze week werd er reeds een teaser de wereld ingestuurd met betrekking tot het derde seizoen van de reeks. Nu heeft Netflix ook de officiële releasedatum bekend gemaakt. Deze komt heel wat sneller dan heel wat fans mogelijks hadden verwacht.

15 oktober
Het derde seizoen van de serie You zal op streamingdienst Netflix verschijnen op 15 oktober van dit jaar. Dan komen we te weten hoe het leven van Joe verder verloopt, zeker nu hij zijn oog heeft laten vallen op de nieuwe buurvrouw.

De hoofdrollen in het derde seizoen van de serie You zijn weggelegd voor niet alleen Michaela McManus, Scott Speedman en Dylan Arnold, maar ook voor Tati Gabrielle, Shalita Grant en Travis Van Winkle en Penn Badgley.

Wil je alvast een eerste indruk krijgen van wat het derde seizoen te bieden zal hebben? Bekijk dan zeker en vast even de onderstaande teaser!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Meer dood en geweld in derde aflevering 'The Walking Dead' seizoen 11
Series / Nieuws

Meer dood en geweld in derde aflevering 'The Walking Dead' seizoen 11

Nieuwe aflevering ziet hoe Maggie een nieuw personage een koppie kleiner maakt.

Gisteren verscheen de tweede aflevering Acheron: Part 2 van het elfde seizoen van The Walking Dead op Disney+ en op de tv-zender Fox. Nu is het uitkijken naar de derde aflevering Hunted. Let op: ***SPOILERS***!

Die derde aflevering heeft de titel Hunted en over die aflevering weten we ondertussen al het nodige. Een belangrijk onderdeel van de aankomende afleveringen zijn de Reapers die opdoken in Acheron: Part 2.

Meer dood en geweld
Waar we in aflevering twee al zagen dat Maggie (Lauren Cohan) het personage Gage (Jackson Pace) dood liet gaan, zal in aflevering twee meer dood en geweld volgen. In Hunted zal vooral het personage Maggie centraal staan.

Via online verschenen beelden wordt duidelijk dat de derde aflevering flink wat meer geweld zal krijgen en daarmee de lijn doortrekt die te zien was in de Acheron-tweeluik. Het zou ook een weinig goede aflevering kennen voor het personage Cole van James Devoti.

Vanaf aankomende maandag staat de nieuwe aflevering op Disney+.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit is waarom 'Dexter' toch een negende seizoen krijgt
Series / Nieuws

Dit is waarom 'Dexter' toch een negende seizoen krijgt

De serie Dexter keert terug om het verhaal mooi af te ronden en dat kan om deze reden!

De serie Dexter keert terug voor een negende seizoen, vanwege het bijzonder matige einde dat fans verdeel achterliet. Dat vertelt acteur Michael C. Hall.

De serie ging in 2006 van start en kreeg in zijn eerste 'run' acht seizoenen. Centraal staat een bloedspatter-analist die een dubbelleven leidt als sociopathisch seriemoordenaar die op moordenaars jaagt. Het achtste seizoen kende een behoorlijk teleurstellend einde, waarbij Dexter zijn zus vermoordde en de stad verliet, waarmee ook zijn zoon ineens alleen achter bleef.

Teleurstellend einde
Dat was een vrij teleurstellend einde voor fans van de franchise. Die vonden het zelfs een van de meest teleurstellende televisiefinales ooit. Maar de makers hopen met het nieuwe seizoen dit recht te zetten.

Hall vertelde dat precies dit namelijk de reden was om de serie terug te brengen en alle vragen rond het lot van Dexter te beantwoorden:

"Het einde van de serie is een van de grote redenen waarom we de serie weer maken. Veel zorgde ervoor dat mensen bleven zitten met vragen. De serie eindigde niet definitief en gaf niemand ook echt het gevoel dat hij af was. We hoorden niet van Dexter en dus bleef het einde een beetje hangen. Een groot deel van onze motivatie was vooral hier antwoorden op geven."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Check hier de eerste beelden van de nieuwe 'CSI'-serie: 'CSI: Vegas'
Series / Trailer

Check hier de eerste beelden van de nieuwe 'CSI'-serie: 'CSI: Vegas'

Vandaag kunnen we je al de eerste beelden van CSI: Vegas laten zien!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De CSI-franchise is nog altijd springlevend. Vandaag hebben we een gloednieuwe trailer voor de nieuwste toevoeging aan de reeks: CSI: Vegas. En die ziet er gaaf uit.

In de trailer horen we dat de reputatie van het team op het spel staat. We horen Sara Sidle (gespeeld door Jorja Fox) in de clip vertellen dat "elke zaak, elke veroordeelde die met bewijs uit ons lab veroordeeld is, wordt nu in twijfel getrokken". Zijn er fouten ontdekt?

CSI: Vegas
De serie brengt niet alleen Fox terug, maar ook een andere echte CSI-veteraan: William Petersen's Gil. Daarnaast is er een nieuw lab-hoofd in de vorm van Maxine Roby, die de voormalig onderzoekers overhaalt weer in het veld actief te worden. Zij is bereid "het bewijs te volgen" en de waarheid te achterhalen.

De serie pikt de draad zes jaar na de finale van de oorspronkelijke serie op. Er zijn weer heel wat misdaden om te onderzoeken straks.

CSI: Vegas opent "een gloednieuw hoofdstuk in Las Vegas, de stad waar het allemaal begonnen is". Er is een existentiële bedreiging voor het team en het hele Crime Lab zou helemaal opgedoekt kunnen worden. Bovendien zouden duizenden veroordeelde moordenaars weer op straat kunnen belanden.

Het team van onderzoekers roept daarom de hulp van Gil Grissom, Sara Sidle en David Hodges (Wallace Langham) in. Samen moeten ze alles op alles zetten om Sin City te beschermen. Hieronder de trailer:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead' neemt een nare wending voor Daryl
Series / Nieuws

'The Walking Dead' neemt een nare wending voor Daryl

Daryl staat nog heel wat naars te wachten in The Walking Dead seizoen 11.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans kregen aan het einde van het tiende seizoen van The Walking Dead een mooie verrassing: een tedere en lieve relatie tussen Daryl (Norman Reedus) en Leah (Lynn Collins), twee zelfverklaarde loners.

Het elfde seizoen is nu in volle gang en de verwachting is dat Leah snel terugkeert. Reedus zegt in een nieuwe interview in elk geval dat hij met een hel te maken krijgt omdat hij haar opgegeven heeft aan het einde van het vorige seizoen. Dat zou "een fijne maar ook een verschrikkelijke hel" kunnen zijn.

Nog dingen op te lossen
Tijdens een interview met TVLine legde Reedus uit dat er nog "wat onopgeloste zaken zijn, die zeker terug komen... en onderdeel zijn van het conflict".

Hoewel Daryl toegaf verliefd te zijn geworden op Leah, gaf hij relatief snel op met zijn zoektocht naar haar. Dat terwijl hij jaren gezocht had naar tekenen van leven van Rick Grimes, die ook ineens verdwenen was.

"Ik vind het moeilijk om over het verhaal te vertellen. Maar het feit dat hij zoveel tijd heeft doorgebracht, zoekende naar Rick, en dat hij nog altijd naar Rick zoekt en dat niet los wil laten, is deel van de reden waarom hij dit niet los kan laten en iets nieuws kan doen."

Het elfde seizoen wordt in drie delen uitgezonden. Het eerste deel heeft nog zes afleveringen te gaan.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead' onthult een gruwelijke groep schurken
Series / Nieuws

'The Walking Dead' onthult een gruwelijke groep schurken

In de nieuwe aflevering van The Walking Dead kan je eindelijk de Reapers zien.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Nadat ze moesten ontsnappen uit de metrotunnels van Washington D.C., laat het elfde seizoen van The Walking Dead nog een obstakel zien voor de overlevenden. Aan het einde van de aflevering kwam namelijk een heel nieuwe en gevaarlijk uitziende groep aan.

Het elfde seizoen is sinds twee weken van start en laat zien dat het niet per se gemakkelijk gaat voor onze helden. Ze moeten op zoek naar voedsel en komen de Commonwealth tegen, een groep met mogelijk snode intenties. En dan is er nog een gevaarlijke groep.

Gruwelijke mensenjagers
Het elfde seizoen van de serie laat namelijk ook de Reapers zien. Die zitten niet in de comics van AMC, maar komen dus wel in de serie voor. En zijn wel heel erg gevaarlijk lijkt het.

Aan het einde van deze aflevering zien we namelijk dat een complete weg vol met dode lichamen aan schavotten ligt. De gruwelijke scène ziet er uit alsof deze niet op houdt, en precies op dat moment wordt Roy's oog met een pijl doorboord en Cole met een werpmes in zijn been geraakt.

Alles aan die gemaskerde vreemdelingen is bedreigend en hun plotselinge aankomst is slecht nieuws voor de overlevenden. Maar wie zijn het?

Nou, het zijn de Reapers. Een dodelijke en gewelddadige groep die getrainde mensenjagers zijn en het op Maggie en de rest voorzien hebben:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoofdrolspeler 'Avatar: The Last Airbender' is klaar om zijn hoofd kaal te scheren
Series / Nieuws

Hoofdrolspeler 'Avatar: The Last Airbender' is klaar om zijn hoofd kaal te scheren

Moet ook ondertussen wel, want de opnames beginnen in november!

Gordon Cormier, het acteurtje dat de rol van Aang speelt in de live-action versie van Avatar: The Last Airbender voor Netflix, kan niet wachten om zijn hoofd kaal te scheren voor de rol.

De geliefde tekenfilm van Michael Dante DiMartino en Bryan Konietzko over een fantastische wereld waarin de vier elementen centraal staan, is door de jaren heen alleen maar populairder geworden. En dat ondanks de zwaar mislukte poging van M. Night Shyamalan om er een film van te maken.

Netflix werkt ondertussen al sinds 2018 aan een live-action serie, maar het heeft heel wat tijd gekost voordat het groene licht werd gegeven. Toen in 2020 eindelijk de camera's konden gaan draaien, werd alles weer stilgelegd wegens creatieve meningsverschillen achter de schermen én natuurlijk COVID-19.

Enthousiaste hoofdrolspeler
Hoe dan ook; de serie komt er nu echt! Albert Kim is de showrunner en de vier hoofdrolspelers werden eerder deze maand onthuld: naast Cormier zien we Kiawentiio als Katara en Ian Ousley en Dallas Liu als respectievelijk Sokka en Zuko.

Nu de opnames gepland staan voor november, liet Cormier via zijn Instagram-account weten dat hij op het punt staat om zijn hoofd kaal te scheren voor de rol van Aang:

"Natuurlijk!!! Ik ben Aang!! Dat is de enige manier waarop ik Aang kan spelen!!

Avatar: The Last Airbender is waarschijnlijk in het najaar van 2022 te streamen via Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Cobra Kai'-acteurs over het geweldige nieuws
Series / Nieuws

'Cobra Kai'-acteurs over het geweldige nieuws

De serie Cobra Kai krijgt een vijfde seizoen, nog voordat het vierde te zien was.

Cobra Kai-acteurs William Zabka en Ralph Macchio zijn dolblij met het vijfde seizoen dat Netflix van de serie besteld heeft. Dat terwijl het vierde seizoen nog niet te zien was.

Aan het einde van het derde seizoen werd de boel flink op z'n kop gezet. Johnny Lawrence heeft het namelijk zwaar, nu hij het op moet nemen tegen John Kreese. Tegelijk bemoeit de succesvolle Daniel laRusso met zijn Mr. Miyagi-dojo ook met de zaak.

Vijfde seizoen
Cobra Kai ging in 2018 van start op YouTube Red. De serie was daar gedurende drie seizoenen te zien, alvorens Netflix de serie overnam. Toen werd het al snel een van de best bekeken series in de geschiedenis van Netflix.

Fans waren natuurlijk al heel erg blij met het besluit van Netflix om een vierde seizoen te bestellen. Maar het vooruitzicht op een vijfde seizoen past natuurlijk nog meer binnen de hoop van fans.

Macchio is blij, met zijn opmerking dat het aan fans te danken is dat er een vijfde seizoen komt. "We hebben straks nog meer verhaal voor jullie!" En het vijfde seizoen begint binnenkort al met de opnames volgens hem. Ook Zabka is erg blij:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waarom 'Halo' niet gewoon op tv kon komen
Series / Nieuws

Waarom 'Halo' niet gewoon op tv kon komen

Halo werd besteld door Showtime, maar nu gemaakt voor Paramount+.

De Halo-serie werd in eerste instantie besteld met de intentie hem specifiek voor de televisiezender Showtime te maken. Maar vervolgens werd deze eerder dit jaar verplaatst naar Paramount+.

Showtime besloot tijden seen recent TCA-panel om de serie naar Paramount+ te verhuizen. In ruil daarvoor werd de serie The Man Who Fell to Earth, die eerder voor Paramount+ ontwikkeld werd, naar Showtime verhuisd.

Halo verplaatsen
"Kijk, we houden van Halo en we voelen er enorme affectie voor. En Paramount+ is een goede plek, omdat we als studio nauw betrokken blijven bij de creatieve kant van het verhaal en de productie ervan," aldus Showtime Networks President of Enterainment Jana Winograde.

"Maar om eerlijk te zijn, was dit altijd een buitenbeentje als het aankomt op het Showtime-universum. We hebben geweldig werk verricht met het tot stand brengen van de serie, en het personage-drama waar we om bekend staan. Maar aan het einde van de dag, is het een grote, brede, gigantische serie. En dus kwam Paramount+ langs, als natuurlijk thuis."

Toen Showtime zeven jaar eerder begon met de ontwikkeling van Halo, was de streamingdienst er nog niet. En dus is het ook weer niet heel gek dat de verhuizing nu pas gekomen is.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Makers van het legendarische 'American Vandal' komen met een nieuwe serie
Series / Nieuws

Makers van het legendarische 'American Vandal' komen met een nieuwe serie

De makers van American Vandal komen met een League of Legends-serie.

Paramount+ heeft een nieuwe serie besteld: Players. Dat wordt een documentaire-achtige komedie over esports. De serie wordt gemaakt door de makers van Netflix-serie American Vandal, Tony Yacenda en Dan Perrault.

De serie Players volgt een fictief, professioneel League of Legends-team tijdens de highs en lows die ze meemaken in hun pogingen een kampioenschapstitel te winnen. De serie wordt geproduceerd door CBS Studios, in samenwerking met Funny Or Die.

Nieuwe serie maken
Players volgt het fictieve team dat probeert na jaren close calls en spannende wedstrijden eindelijk eens het kampioenschap te winnen. Om dat te doen, moeten hun grote talent, een 17-jarige rookie, en een 27-jarige veteraan hun ego's aan de kant zien te schuiven en samenwerken.

Er zijn verder geen details bekend over de serie. Ook weten we niet wanneer de serie te zien moet zijn, of wie er rollen krijgen. Dat Paramount+ een volledig seizoen besteld heeft, is natuurlijk wel goed nieuws voor fans van de twee makers.

American Vandal is op Netflix te zien en heeft twee seizoenen. Verder wordt League of Legends als het meest populaire PC-spel van de wereld omschreven door Paramount+. Er is een grote non-fictieve esports scene rond de game ontstaan.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Fear the Walking Dead'-trailer onthult een nieuwe wereld
Series / Video/clip/featurette

'Fear the Walking Dead'-trailer onthult een nieuwe wereld

De nieuwe wereld van Fear the Walking Dead ziet er als een gruwelijk landschap uit.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fear the Walking Dead raadt overlevenden aan om onderdak te zoeken en zich te verschuilen voor straling. Gek is dat niet, gezien het explosieve einde van het zesde seizoen.

Aan het einde van het vorige seizoen slaagde Teddy erin om zijn snode plannen uit te voeren: hij blies meerdere kernkoppen op boven Texas. Daarmee begon een heel nieuwe fase in de wereld van de zombie-apocalypse: een nucleaire apocalypse.

Nieuwe promo
Een nieuwe promo voor het aankomende zevende seizoen onthult nieuwe beelden. En we horen een noodoproep die voor iedereen te horen is:

"Na een radiologische of nucleaire fallout, kan het advies voor mensen zijn om zich te evacueren. Zoek bescherming in een ondergronds gebied, of in het midden van een groot gebouw. Blijf weg van beschadigde gebieden om je kansen om te overleven te vergroten".

Dat wordt dus wat in het nieuwe seizoen, waarin heel wat mensen te maken krijgen met een complexe nieuwe realiteit. Overleven is nu nog moeilijker, dankzij de zombies die ook nog eens bestraald zijn door de fallout van al die kernkoppen.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek' viert een wel heel bijzondere mijlpaal
Series / Nieuws

'Star Trek' viert een wel heel bijzondere mijlpaal

Maar liefst 800 afleveringen werden er gemaakt in de Star Trek-series!

Vorige week donderdag bereikte de Star Trek-franchise een wel heel bijzondere mijlpaal. Met de aflevering We'll Always Have Tom Paris van de serie Star Trek: Lower Decks werd namelijk de 800ste aflevering in de franchise uitgezonden.

De mijlpaal van 800 'toevoegingen' werd al bereikt als je ook de films meetelt. Maar kijk je enkel naar de Star Trek-series, dan is de mijlpaal nu dus bereikt. En de komende jaren lijkt die 1.000 ook wel binnen handbereik te liggen.

Heel veel afleveringen
Mocht je benieuwd zijn hoe de mijlpaal in elkaar steekt, dan zetten we even voor je op een rij hoeveel afleveringen er per serie gemaakt zijn:

Star Trek: The Original Series - 79 afleveringen
Star Trek: The Animated Series - 22 afleveringen
Star Trek: The Next Generation - 178 afleveringen
Star Trek: Deep Space Nine - 176 afleveringen
Star Trek: Voyager - 172 afleveringen
Star Trek: Enterprise - 98 afleveringen
Star Trek: Discovery - 42 afleveringen
Star Trek: Short Treks - 10 afleveringen
Star Trek: Picard - 10 afleveringen
Star Trek: Lower Decks - 13 afleveringen

De komende jaren verwachten we vooral veel nieuwe series in de franchise. Streamingdienst Paramount+ mikt elk kwartaal op een nieuwe serie.

Tijdens Star Trek Day zal de 55ste verjaardag van de franchise gevierd worden. Dan verwachten we ook veel aandacht voor de toekomst.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.