Meer dood en geweld in derde aflevering 'The Walking Dead' seizoen 11

Dood en geweld in 'The Walking Dead' S11 Afl 3

Nieuwe aflevering ziet hoe Maggie een nieuw personage een koppie kleiner maakt.

Bram de Groot, 31 augustus 2021 om 12:16

Gisteren verscheen de tweede aflevering Acheron: Part 2 van het elfde seizoen van The Walking Dead op Disney+ en op de tv-zender Fox. Nu is het uitkijken naar de derde aflevering Hunted. Let op: ***SPOILERS***!
Die derde aflevering heeft de titel Hunted en over die aflevering weten we ondertussen al het nodige. Een belangrijk onderdeel van de aankomende afleveringen zijn de Reapers die opdoken in Acheron: Part 2.

Meer dood en geweld
Waar we in aflevering twee al zagen dat Maggie (Lauren Cohan) het personage Gage (Jackson Pace) dood liet gaan, zal in aflevering twee meer dood en geweld volgen. In Hunted zal vooral het personage Maggie centraal staan.

Via online verschenen beelden wordt duidelijk dat de derde aflevering flink wat meer geweld zal krijgen en daarmee de lijn doortrekt die te zien was in de Acheron-tweeluik. Het zou ook een weinig goede aflevering kennen voor het personage Cole van James Devoti.

Vanaf aankomende maandag staat de nieuwe aflevering op Disney+.Lees meer over: The Walking Dead, Disney, Norman Reedus, Lauren Cohan

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws