search
Makers van het legendarische 'American Vandal' komen met een nieuwe serie
Series / Nieuws

Makers van het legendarische 'American Vandal' komen met een nieuwe serie

De makers van American Vandal komen met een League of Legends-serie.

Paramount+ heeft een nieuwe serie besteld: Players. Dat wordt een documentaire-achtige komedie over esports. De serie wordt gemaakt door de makers van Netflix-serie American Vandal, Tony Yacenda en Dan Perrault.

De serie Players volgt een fictief, professioneel League of Legends-team tijdens de highs en lows die ze meemaken in hun pogingen een kampioenschapstitel te winnen. De serie wordt geproduceerd door CBS Studios, in samenwerking met Funny Or Die.

Nieuwe serie maken
Players volgt het fictieve team dat probeert na jaren close calls en spannende wedstrijden eindelijk eens het kampioenschap te winnen. Om dat te doen, moeten hun grote talent, een 17-jarige rookie, en een 27-jarige veteraan hun ego's aan de kant zien te schuiven en samenwerken.

Er zijn verder geen details bekend over de serie. Ook weten we niet wanneer de serie te zien moet zijn, of wie er rollen krijgen. Dat Paramount+ een volledig seizoen besteld heeft, is natuurlijk wel goed nieuws voor fans van de twee makers.

American Vandal is op Netflix te zien en heeft twee seizoenen. Verder wordt League of Legends als het meest populaire PC-spel van de wereld omschreven door Paramount+. Er is een grote non-fictieve esports scene rond de game ontstaan.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen