'Fear the Walking Dead'-trailer onthult een nieuwe wereld

De nieuwe wereld van Fear the Walking Dead ziet er als een gruwelijk landschap uit.

Jim Pedd, 31-08-2021 06:42

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Fear the Walking Dead raadt overlevenden aan om onderdak te zoeken en zich te verschuilen voor straling. Gek is dat niet, gezien het explosieve einde van het zesde seizoen.
Aan het einde van het vorige seizoen slaagde Teddy erin om zijn snode plannen uit te voeren: hij blies meerdere kernkoppen op boven Texas. Daarmee begon een heel nieuwe fase in de wereld van de zombie-apocalypse: een nucleaire apocalypse.

Nieuwe promo
Een nieuwe promo voor het aankomende zevende seizoen onthult nieuwe beelden. En we horen een noodoproep die voor iedereen te horen is:

"Na een radiologische of nucleaire fallout, kan het advies voor mensen zijn om zich te evacueren. Zoek bescherming in een ondergronds gebied, of in het midden van een groot gebouw. Blijf weg van beschadigde gebieden om je kansen om te overleven te vergroten".

Dat wordt dus wat in het nieuwe seizoen, waarin heel wat mensen te maken krijgen met een complexe nieuwe realiteit. Overleven is nu nog moeilijker, dankzij de zombies die ook nog eens bestraald zijn door de fallout van al die kernkoppen.


Bron: ComicBook

Lees meer over: Fear the Walking Dead, AMC, Ian Goldberg

Populair nieuws

Populair nieuws

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos