Krijgt The Fall een derde seizoen?

Gillian Anderson staat er in ieder geval voor open.

Michelle Iwema, 03-01-2015 17:19

Een paar weken geleden zond de BBC de seizoensfinale van The Fall uit met een laatste aflevering van 90 minuten. Eindelijk zouden Stella (gespeeld door Gillian Anderson) en Paul Spector (Jamie Dornan) met elkaar in gesprek gaan na twee seizoenen kat en muis spel. Maar het resultaat was ietwat ongeloofwaardig en hoewel het door de BBC werd aangekondigd als een conclusie, werd op het laatste moment het einde toch ietwat open gelaten.
In principe zou het karakter van Jamie Dornan hierdoor terug kunnen keren voor een derde seizoen. Waarschijnlijk hebben de makers voor het open einde gekozen, omdat Dornan op het punt staat veel publiciteit te krijgen (en een grotere sterstatus) door zijn rol in Fifty Shades of Grey. Zijn toevoeging, zelfs in een kleinere rol, zou een enorme aanwinst kunnen zijn om nieuwe kijkers te trekken.

Gillian Anderson, die komend seizoen ook weer te zien is in Hannibal, gaf in een interview in ieder geval aan open te staan voor een vervolg. "Ik denk dat er voldoende stof is," zei zij in het tv-programma This Morning. "We hebben ideeën voor een derde seizoen. En ik denk dat er genoeg momentum is, dat de BBC het misschien toe zal staan dat we ermee doorgaan."

Wat vinden jullie: moet er een derde seizoen komen van The Fall?

Lees meer over: The Fall, Jamie Dornan, Fifty Shades of Grey, Gillian Anderson, seizoen, BBC, finale, seriemoordenaar, detective, seizoen 3, X Files, Christian Grey

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix