Positieve eerste reacties op 'Agent Carter'

Positieve eerste reacties op Agent Carter

En bekijk nieuwe foto's én wat zegt hoofdrolspeelster Hayley Atwell over de serie?

Jim Pedd, 04-01-2015 13:00

Een nieuwe dag, nieuw promotiemateriaal voor Marvel-serie [url2=]Agent Carter[/url2]. Allereerst hebben we enkele eerste reacties op de serie, vervolgens een paar statements van hoofdrolspeelster Hayley Atwell op de serie en tot slot is er nog een viertal foto's vrijgegeven van de pilot.
Maar eerst dus de reacties. Allereerst een van Forbes. Daar wordt positief gereageerd: "Mede dankzij een goed opgebouwd hoofdpersonage, dat zowel op professioneel als persoonlijk gebied tekenen van capabiliteit toont, en een serie die duidelijk achter de schermen gesteund wordt door het netwerk en de studio, weet Agent Carter de lat hoog te leggen voor Marvels serie."

En ook NY Daily News is positief. "Agent Peggy Carter is een geweldige toevoeging aan de reeks coole vrouwelijke personages die op onze televisieschermen ronddolen. En Marvel's Agent Carter is een sterke tweede serie in het samenwerkingsverband van Marvel en ABC. Er is veel actie en veel sterk dialoog. Peggy is het type dame dat je niet kunt weerstaan."

Verder vertelde Hayley Atwell in een interview met TVLine dat haar personage "het werk van haar liefde van haar leven voortzet. Ik denk dat ze in hem haar grote liefde vond," vertelt ze over Captain America, a.k.a. Steve Rogers. "In haar verlies, zien we haar eigen persoonlijke strijd. Maar ook haar vastberadenheid om zijn werk voort te zetten."

Lees meer over: agent carter, recensies, reacties, hayley atwell, peggy carter, fotos, promo, marvel, abc, serie, nieuw, premiere

Informatie over de serie: Agent Carter

Populair nieuws