search
Netflix had een wel heel drukke week met 13 nieuwe series: Check hier welke
Series / Streaming-diensten

Netflix had een wel heel drukke week met 13 nieuwe series: Check hier welke

We zetten alle nieuwe series op Netflix deze week voor je op een rij.

Vandaag zetten we zoals je van ons gewend bent alle nieuwe series op Netflix van deze week op een rij. Het was weer een behoorlijk drukke week, dus we duiken er meteen in.

Chesapeake Shores (S05E03): Abby's zus Jess wil niet dat hun ouders haar helpen met haar bed and breakfast. Abby hoort meer over het verleden van Trace en krijgt opnieuw ruzie met haar ex.

Turning Point: 9/11 and the War on Terror: Deze serie kijkt naar de aanslagen op 11 september 2001 in de Verenigde Staten. We zien de aanslagen, maar ook de reactie van de Verenigde Staten, zowel thuis als in het buitenland.

Chicago Med (4 seizoenen): In deze spin-off van 'Chicago Fire' en 'Chicago P.D.' worstelen artsen en verplegers van het Gaffney Chicago Medical Center met drama en onheil op de spoedeisende hulp.

Panzer. Macht. Geschichte. (1 seizoen): Deze documentaireserie is iets meer dan een eeuw na de eerste tankslag in 1918 opgenomen en gaat over hoe die voertuigen oorlogvoering voorgoed hebben veranderd.

Kuroko's Basketball (3 seizoenen): Vijf jonge basketbalsterren gaan naar verschillende middelbare scholen, en nu zoekt Tetsuya Kuroko met Seirin High de weg naar de roem.

Nevertheless: De charme van een klasgenoot leidt bij een cynisch student aan een kunstcollege tot een friends-with-benefits relatie.

Good Girls (seizoen 4): Onder de waakzame ogen van de Feds, overwegen Beth, Ruby en Annie de voordelen van hun werk.

You Are My Spring: Een hotelcongiƫrge en een psychiater met een traumatische jeugd vormen een sterke band nadat ze betrokken raken in een bizarre lokale moordzaak.

Spark Joy: Wereldwijd fenomeen Marie Kondo is terug om mensen te helpen hun huis te transformeren in deze nieuwe Netflix-serie.

How to be a Cowboy: Dale Brisby gebruikt sociale media en rodeovaardigheden om cowboytradities levend te houden. En nu laat hij de wereld zien hoe je een echte cowboy moet zijn.

Chicago Fire seizoen 1-4: Het verhaal van brandweerlieden in de stad Chicago, zowel persoonlijk als professioneel.

Q-Force: Een gay superspion en zijn strijdlustige LGBTQ-team willen laten zien dat de geheime dienst hen ten onrechte onderschatte. Vandaag West-Hollywood, morgen de hele wereld!

La Casa de Papel Part 5: Volume 1: Het wordt levensgevaarlijk als het plan van de Professor barsten begint te vertonen, en het team zowel binnen als buiten de Banco de EspaƱa vijanden moet afweren.

Aanbevolen artikelen