search

Ons nieuws van zaterdag 4 september 2021

Netflix had een wel heel drukke week met 13 nieuwe series: Check hier welke
Series / Streaming-diensten

Netflix had een wel heel drukke week met 13 nieuwe series: Check hier welke

We zetten alle nieuwe series op Netflix deze week voor je op een rij.

Vandaag zetten we zoals je van ons gewend bent alle nieuwe series op Netflix van deze week op een rij. Het was weer een behoorlijk drukke week, dus we duiken er meteen in.

Chesapeake Shores (S05E03): Abby's zus Jess wil niet dat hun ouders haar helpen met haar bed and breakfast. Abby hoort meer over het verleden van Trace en krijgt opnieuw ruzie met haar ex.

Turning Point: 9/11 and the War on Terror: Deze serie kijkt naar de aanslagen op 11 september 2001 in de Verenigde Staten. We zien de aanslagen, maar ook de reactie van de Verenigde Staten, zowel thuis als in het buitenland.

Chicago Med (4 seizoenen): In deze spin-off van 'Chicago Fire' en 'Chicago P.D.' worstelen artsen en verplegers van het Gaffney Chicago Medical Center met drama en onheil op de spoedeisende hulp.

Panzer. Macht. Geschichte. (1 seizoen): Deze documentaireserie is iets meer dan een eeuw na de eerste tankslag in 1918 opgenomen en gaat over hoe die voertuigen oorlogvoering voorgoed hebben veranderd.

Kuroko's Basketball (3 seizoenen): Vijf jonge basketbalsterren gaan naar verschillende middelbare scholen, en nu zoekt Tetsuya Kuroko met Seirin High de weg naar de roem.

Nevertheless: De charme van een klasgenoot leidt bij een cynisch student aan een kunstcollege tot een friends-with-benefits relatie.

Good Girls (seizoen 4): Onder de waakzame ogen van de Feds, overwegen Beth, Ruby en Annie de voordelen van hun werk.

You Are My Spring: Een hotelcongiërge en een psychiater met een traumatische jeugd vormen een sterke band nadat ze betrokken raken in een bizarre lokale moordzaak.

Spark Joy: Wereldwijd fenomeen Marie Kondo is terug om mensen te helpen hun huis te transformeren in deze nieuwe Netflix-serie.

How to be a Cowboy: Dale Brisby gebruikt sociale media en rodeovaardigheden om cowboytradities levend te houden. En nu laat hij de wereld zien hoe je een echte cowboy moet zijn.

Chicago Fire seizoen 1-4: Het verhaal van brandweerlieden in de stad Chicago, zowel persoonlijk als professioneel.

Q-Force: Een gay superspion en zijn strijdlustige LGBTQ-team willen laten zien dat de geheime dienst hen ten onrechte onderschatte. Vandaag West-Hollywood, morgen de hele wereld!

La Casa de Papel Part 5: Volume 1: Het wordt levensgevaarlijk als het plan van de Professor barsten begint te vertonen, en het team zowel binnen als buiten de Banco de España vijanden moet afweren.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Laatste seizoen van historisch drama 'Dickinson' binnenkort te streamen
Series / Nieuws

Laatste seizoen van historisch drama 'Dickinson' binnenkort te streamen

Het laatste seizoen van deze historische dramaserie verschijnt in november op Apple TV+...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Apple heeft bekend gemaakt dat het derde seizoen van de historische dramaserie 'Dickinson' zal verschijnen in november van dit jaar. Het derde seizoen van de reeks wordt ook meteen het slotseizoen.

De reeks ging in première in het jaar 2019 en was één van de lanceringstitels voor de nieuwe streamingdienst van Apple. De serie heeft de verwachtingen zeker weten in te lossen. Niet alleen kon ze steevast rekenen op heel wat kijkers, daarnaast waren ook de reviews erg lovend.

5 november
In de reeks volgen we Hailee Steinfeld die in de huid kruipt van een jonge evenals opstandige schrijfster genaamd Emily Dickinson. Zij is vastbesloten om ooit één van de grootste dichters ter wereld te worden. Echter moet ze wel zien af te rekenen met de niet onaanzienlijke beperkingen die de negentiende eeuw met zich meebracht.

Het derde en laatste seizoen van de reeks Dickinson is vanaf 5 november te bekijken bij Apple TV+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ voegde 3 series nieuw toe deze week
Series / Streaming-diensten

Disney+ voegde 3 series nieuw toe deze week

Er zijn drie nieuwe series toegevoegd aan streamingdienst Disney+ deze week.

Er verschenen drie nieuwe series op streamingdienst Disney+ de afgelopen paar dagen. Zoals je van ons gewend bent, zetten we ook vandaag weer voor je op een rij wat allemaal nieuw is toegevoegd.

We beginnen met de nieuwe afleveringen, gevolgd door complete seizoenen:

What If...? (S01E04): De rouwende Doctor Strange gebruikt het Oog van Agamotto om het verleden te veranderen.

Dat Ene Woord: Feyenoord (S01E01): Voetbalclub Feyenoord wordt van binnenuit gevolgd in het seizoen 2020/21. Unieke beelden uit de kleedkamer en boardroom brengen de club en alle hoofdrolspelers dichterbij het publiek dan ooit. De eerste aflevering heet Hoop en heeft de volgende synopsis: "Een nieuw seizoen begint onder Dick Advocaat. Hoop op een kampioenschap, hoop op glorie."

Only Murders in the Building (S01E02): De groep begint het slachtoffer te onderzoeken in aflevering 2, met de titel Who Is Tim Kono.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Heel verrassende terugkeer in 'Grey's Anatomy' seizoen 18
Series / Nieuws

Heel verrassende terugkeer in 'Grey's Anatomy' seizoen 18

De serie Grey's Anatomy brengt een oude bekende terug, en dat hadden we niet verwacht.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Kate Walsh keert terug als Addison in het achttiende seizoen van Grey's Anatomy. De serie werd in 2005 gelanceerd op ABC en is bedacht door Shonda Rhimes en intussen de langst lopende medische dramaserie in de geschiedenis.

Centraal staat Ellen Pompeo's Meredith Grey. Maar de serie heeft de afgelopen jaren heel wat personages zien komen en gaan. Zo leerden we in de finale van het eerste seizoen Dr. Addison Montgomery Shepherd kennen. Deze dame werd snel een fanfavoriet personage, maar vertrok al na drie seizoenen uit de serie. In ruil daarvoor kreeg Walsh haar eigen serie, Private Practice, waarin ze de rol van Addison bleef spelen.

Terug in het achttiende seizoen
Nu Grey's Anatomy langzaam richting zijn einde gaat, lijkt de serie heel wat oude bekenden terug te brengen. Toen Meredith met corona worstelde, zat ze vaak in haar dromen op een strand, waar oude bekenden te zien waren.

TVLine meldt nu dat ook Addison terugkeert. Ze zal geen grote rol hebben, al is ze volgens TVLine in meer dan één aflevering te zien.

Welk verhaal de actrice precies krijgt is niet duidelijk, maar ze zal dus meerdere keren te zien zijn. Interessant is dat Walsh voor het laatst in seizoen 8 te zien was, toen er een aflevering in een alternatieve realiteit gemaakt werd: If/Then getiteld.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Avatar: The Last Airbender'-films doen het anders
Series / Nieuws

'Avatar: The Last Airbender'-films doen het anders

Er komen meerdere Avatar: The Last Airbender-films aan en die worden met CGI-animatie gemaakt.

Afgelopen jaar is Avatar: The Last Airbender populairder dan ooit geworden. De animatieserie staat al bij veel mensen bovenaan het lijstje van de beste series. En nu deze te zien is op Netflix, leeft de boel weer meer dan ooit.

ViacomCBS wil de franchise dan ook centraal stellen binnen Paramount+ en Nickelodeon. En dus worden er bioscoopfilms en nieuwe series ontwikkeld door Bryan Konietzko en Michael Dante DiMartino, het tweetal dat de franchise bedacht heeft.

Nieuwe animatietechniek
Het lijkt erop dat het nu de bedoeling is om de franchise wel een nieuw gezicht te geven. Er wordt druk gewerkt aan een Avatar Universum en de bedoeling is om dat met andere animatietechnieken te doen.

"Een van de grootste projecten waar we aan werken op dit moment is Avatar," aldus Brian Robbins die bij ViaComCBS verantwoordelijk is voor familievriendelijke content.

"We hebben een deal gesloten met de bedenkers van Avatar. Zij zijn met Avatar Studios begonnen en druk bezig met de ontwikkeling van een reeks CG-films en een nieuwe serie."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 compleet nieuwe series die pas net op Netflix staan
Series / Featured

3 compleet nieuwe series die pas net op Netflix staan

Deze series zijn recent online gezet door Netflix. Zeker even kijken!

Netflix zet regelmatig nieuwe series online en niet altijd is duidelijk dat deze zijn verschenen. Hieronder drie nieuwe series die onlangs online zijn gezet door Netflix.

Open Your Eyes | Bing nu! | 6 afleveringen

Na een ongeluk wil een tiener met geheugenverlies haar leven weer opbouwen in een geheugencentrum, maar ze wordt argwanend door de onconventionele behandeling. In deze Poolse thriller zijn er rollen voor onder meer Marcin Czarnik, Wojciech Dolatowski, Zuza Galewicz, Anna Jadowska en Adrian Panek.



Clickbait | Bing nu! | 8 afleveringen (miniserie)

Er blijkt een dubieuze link met het internet te zijn wanneer brave huisvader Nick Brewer wordt ontvoerd. Zijn naasten doen alles om de dader en het motief te achterhalen. In de miniserie zie je rollen van Zoe Kazan, Betty Gabriel, Adrian Grenier, Phoenix Raei, Abraham Li en Jessica Collins.



Nevertheless, | Bing nu! | 10 afleveringen

Met zijn onweerstaanbare charme weet een flirterige kunststudent een cynische klasgenote te verleiden tot een 'friends-with-benefits'-relatie. In de Koreaanse serie zijn rollen voor onder meer Song Kang, Han So-hee, Chae Jong-hyeop, Lee Yul-eum en Yang Hye-ji.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waarom je de keiharde misdaadserie 'Breaking Bad' op Netflix moet kijken
Series / Nieuws

Waarom je de keiharde misdaadserie 'Breaking Bad' op Netflix moet kijken

\'Breaking Bad\' is verslavend om te kijken, je verslindt zó alle seizoenen.

Breaking Bad is een van de meest succesvolle series op Netflix uit de geschiedenis. Deze verslavende serie staat bekend om zijn indrukwekkende cinematografie en sterke cast. In de hoofdrollen kan je 5 seizoenen lang genieten van Bryan Cranston, Aaron Paul, Bob Odenkirk, Betsy Brandt en Anna Gunn.

Walter White (Bryan Cranston) is scheikundeleraar op een middelbare school in Albuquerque. Zijn vrouw blijkt onverwacht zwanger te zijn van hun tweede kind. Dat is het leuke nieuws. Helaas hoort hij ook van zijn dokter dat hij longkanker heeft. Walter blijkt niet lang meer te hebben.



Om zijn medische behandelingen te kunnen betalen en zijn gezin na zijn dood financieel te helpen, besluit Walter op illegale manier voor extra inkomsten te zorgen. Met de hulp van oud leerling Jesse Pinkman maakt en verkoopt hij crystal meth. Hij is hier blijkbaar nogal goed in, en bouwt een reputatie op: zijn product is meer dan 99% zuiver!



Acteurs
De hoofdrollen worden vertolkt door Bryan Cranston (Malcolm in the Middle), Anna Gunn (Deadwood), Aaron Paul (Westworld), Dean Norris (Total Recall) en Betsy Brandt (Magic Mike). De serie werd opgenomen in Albuquerque, de grootste stad van de staat New Mexico, waar het zich ook afspeelt.



Vervolg
Helaas voor de fans, met 5 seizoenen Breaking Bad moet je het doen! Op 24 augustus 2019 bevestigde Netflix wel de lange speculaties over een vervolgfilm, El Camino: A Breaking Bad Movie met in de hoofdrol Jesse Pinkman (Aaron Paul).

En je kan natuurlijk aan je Breaking Bad-fix komen met Better Call Saul. Hierin staat Saul Goodman centraal, Walter White's louche voormalige advocaat, gespeeld door Bob Odenkirk.

Wist je dat…
- In het logo verwijzen de twee eerste letters van elk woord uit de titel naar chemische elementen uit het periodiek systeem der elementen. Br staat voor broom (atoomnummer 35) en Ba is barium (atoomnummer 56).

- De titel van de laatste aflevering 'Felina' is een anagram voor finale. Daarnaast is het ook een samentrekking van Fe-Li-Na, de scheikundige symbolen van ijzer, lithium en natrium. Dit kan tevens gezien worden als een afkorting voor bloed, zweet en tranen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek: Picard' brengt een wel heel bekende schurk terug
Series / Nieuws

'Star Trek: Picard' brengt een wel heel bekende schurk terug

Dit seizoen krijgt Star Trek: Picard te maken met demonen uit het verleden van Jean-Luc.

Het tweede seizoen van Star Trek: Picard heeft een opvallend nieuw castlid gevonden. Actrice Annie Wersching heeft getekend om een rol te spelen in de serie. En niet zomaar een rol!

"Ik ben het begin, het eind, de ene die velen is. Ik ben de Borg". Het zijn woorden die je misschien wel kent, ze komen namelijk van de iconische schurk de Borg Queen uit de film Star Trek: First Contact, waarin ze gespeeld werd door Alice Krige.

De Borg Queen
Nu is er dus een nieuwe actrice gecast in de rol van de Borg Queen: Annie Wersching. Zij zal mogelijk een andere Borg Queen zijn dan we kennen, omdat er volgens de verhalen meerdere Borg Queens bestaan in het Trek-universum.

Het nieuwe seizoen van Picard zit vol verschijningen van acteurs die we kennen, maar ook nieuwe acteurs. Dit seizoen voegen zich onder meer Alison Pill, Isa Briones, Evan Evagora, Michelle Hurd, Santiago Cabrera, Jeri Ryan, Orla Brady en Brent Spiner bij Patrick Stewart.

Bovendien krijgen zij gezamenlijk te maken met John de Lancie's Q, die een heel andere variant van zichzelf zal zijn. Het nieuwe seizoen draait onder meer om tijdreizen, en alternatieve tijdlijnen. Dat geeft ruimte voor een terugkeer van de Borg Queen.

Hieronder het bericht van Wersching op Twitter waarin ze het viert:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Wars'-serie 'The Book of Boba Fett' heeft upgrades
Series / Nieuws

'Star Wars'-serie 'The Book of Boba Fett' heeft upgrades

De serie The Book of Boba Fett heeft een paar upgrades voor z'n hoofdpersoon.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Boba Fett-acteur Temuera Morrison hint tijdens een interview naar wat van de dingen die we kunnen verwachten in The Book of Boba Fett. Het lijkt erop dat het een serie wordt vol wraak.

In de serie lijkt Fett een verbeterd harnas te dragen, dat er ook iets anders uit moet zien dan wat hij tot nu toe droeg. De premiejager wordt volgens Star Wars News Net gedreven door een wraakmissie tegen degenen die hem verraden hebben.

Wraak nemen
We lezen het volgende op Star Wars News Net over het verhaal:

"In de serie staat Boba Fett in de wraakmodus. Hij gaat achter iedereen aan die hem in het verleden onrecht aangedaan heeft. En hij kijkt naar andere premiejagers. Maar er is nog meer: hij doet het met een nieuwe look voor zijn harnas!"

De eerste teaser van de serie laat opmerkelijk genoeg nog altijd op zich wachten. Toen de show werd aangekondigd, was dat via een korte scène waarin we zagen dat Boba Fett de heerschappij over het misdaadkartel van Jabba the Hutt (en dan eigenlijk specifiek diens nazaten) overnam.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hitserie 'Yellowstone' onthult z'n vierde seizoen
Series / Trailer

Hitserie 'Yellowstone' onthult z'n vierde seizoen

Check hier de trailer voor het vierde seizoen van de serie Yellowstone.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Paramount Network heeft de eerste officiële trailer vrijgegeven voor het vierde seizoen van de serie Yellowstone. Die biedt een goede blik op wat zich direct na de schokkende finale van het derde seizoen afgespeeld heeft.

Goed, helemaal duidelijk is de trailer niet. We zien vooral pogingen om te verbergen wat er gebeurd is. Maar duidelijk is dat Wes Bentley's Jamie Dutton uit is op wraak, en bloed wil zien. Yellowstone keert op 7 november op Paramount Network terug.

Vierde seizoen
Hoewel het vierde seizoen pas over een paar maanden uitgebracht wordt, stelt acteur Cole Hauser dat de verwachtingen hooggespannen mogen zijn. Ook zet het vierde seizoen vast de vijfde reeks (die nog niet besteld is) op:

"De manier waarop seizoen 4 eindigt, laat denk ik het publiek blij verrast met een boel zaken achter," onthulde Hauser tijdens een interview op youTube

"Yellowstone-bedenker Taylor [Sheridon] werkt er nu al aan. Ik kijk ernaar uit om terug te kunnen gaan naar Montana en dan een vijfde seizoen te maken. Seizoen 5 wordt buitengewoon."

Hieronder de trailer van het vierde seizoen:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Arrow' terug op Netflix? Stephen Amell vindt het wel wat
Series / Nieuws

'Arrow' terug op Netflix? Stephen Amell vindt het wel wat

Zou Arrow terug kunnen keren op bijvoorbeeld Netflix? Dat klinkt apart.

Na acht seizoenen, 170 afleveringen en zes crossovers, kwam de tijd van Stephen Amell als Oliver Queen, ofwel The Green Arrow, tot een einde op The CW.

Hoewel Arrow leidde tot een franchise die nog altijd bestaat en officieus nog altijd het Arrowverse genoemd wordt, zijn de spin-offs nog altijd te zien. En waar Arrow een definitief einde leek te hebben, blijkt Amell gewoon aan een terugkeer te denken.

Terug voor meer Arrow
Tijdens een interview met acteur Michael Rosenbaum in zijn Inside of You-podcast, onthulde Amell dat hij ervoor open staat om terug te keren.

"Als ik benaderd zou worden, zou ik geen nee zeggen. Maar dat is niet gebeurd," begon hij zijn verhaal. "Ik dacht hier nog over na terwijl ik in de auto hier naartoe zat. Wat nou als de kans voorbij zou komen om een miniserie van 6 of 8 afleveringen te maken voor Netflix of HBO Max of iets dergelijks. Misschien wel voor The CW. Ik denk dat die kans buitengewoon zou zijn."

Afgelopen november zei Amell ook al eens dat hij wel open staat voor een terugkeer, mits Greg Berlanti ook betrokken is.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Rick Grimes terug in 'The Walking Dead'-serie?
Series / Nieuws

Rick Grimes terug in 'The Walking Dead'-serie?

Krijgt The Walking Dead: World Beyond een rol voor Rick Grimes?

The Walking Dead: World Beyond onthult connecties met Rick Grimes. Dat heeft te maken met de verschijning van Jadis in het tweede seizoen van de spin-off serie.

De twee seizoenen tellende serie krijgt nog tien afleveringen en dan is het voorbij. Interessant wordt dat de serie straks laat zien hoe het met Jadis/Anne is gegaan in de jaren nadat ze in een helikopter met Rick verdween. Nu is ze een soldaat voor de CRM, de samenleving met zo'n 200.000 overlevenden.

Rick Grimes
In de zes jaar sinds Jadis het leven van Rick redde door hem aan boord van een CRM-helikopter te trekken, is ze terug met een missie: "om een nieuwe era op deze planeet in te luiden".

Rick is nog vermist, en dus zoekt Michonne naar hem zodat de 'brave man' terug naar huis naar hun kinderen RJ en Judith kan komen.

Wat er na die helikoptervlucht gebeurd is, blijft een mysterie. Gedacht wordt dat Rick een gevangene van de CRM is, een organisatie die zoekt naar een geneesmiddel of een oplossing voor de zombieplaag die de mensheid al tien jaar in zijn greep houdt.

De komende tien afleveringen gaan volgens Scott Gimple geen directe antwoorden geven. Wel komen de tien afleveringen met "hints van wat er gebeurd is op die helikoptervlucht".



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.