search
Nieuw op Netflix: Een mysterieuze verdwijning in 'Dive Club' seizoen 1
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Een mysterieuze verdwijning in 'Dive Club' seizoen 1

Wanneer plots één van de duikers verdwijnt breekt er een waanzinnig avontuur uit...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Reeds enige tijd kijken heel wat Netflix-abonnees uit naar het verschijnen van de Australische tienerserie Dive Club bij de streamingdienst. Dat wachten is nu voorbij!

In de serie Dive Club volgen we een groepje jonge duikers die in eerste instantie de tijd van hun leven lijken te beleven. Daar komt op een bepaald ogenblik echter abrupt een einde aan.

Plots verdwijnt één van de leden van het groepje namelijk op mysterieuze wijze. Het is het begin van een avontuur dat boordevol zit met geheimen. Het verhaal speelt zich af in het fictieve Australische stadje Cape Mercy.

Tweede seizoen
In Australië kan de serie in ieder geval rekenen op een niet onaanzienlijke populariteit. Toch vallen de scores die de reeks krijgt een beetje tegen. Onder meer op de gespecialiseerde website IMDB bedraagt de score op moment van schrijven slechts 6,6/10. Dat kan natuurlijk beter.

Ondanks de ietwat beperkte score wordt er op moment van schrijven reeds danig gespeculeerd over het verschijnen van een tweede seizoen van de reeks. De showrunner, namelijk Steve Jaggi heeft hoe dan ook bekend gemaakt een tweede seizoen wel te zien zitten.

In ieder geval, ben jij ook benieuwd naar het avontuur dat zich zal ontvouwen in de serie Dive Club? Dan kan je het eerste seizoen vanaf vandaag bekijken op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen