search
Nieuw op Netflix: De zwanenzang van 'La Casa de Papel' deel 1
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De zwanenzang van 'La Casa de Papel' deel 1

Voor het laatste seizoen van de reeks geldt dat ze in twee delen zal verschijnen...

Het zit er bijna helemaal op voor de serie La Casa de Papel. Echter krijgen de fans uiteraard nog een laatste seizoen voorgeschoteld. Het eerste deel van dat laatste seizoen is vanaf vandaag te bekijken op Netflix.

Fans van de reeks La Casa de Papel weten dus wat te doen dit weekend. Het vijfde en laatste seizoen van de reeks zal helaas wel niet in één keer verschijnen op Netflix. Het slotseizoen werd dan ook opgesplitst in twee delen van telkens vijf afleveringen. De eerste vijf afleveringen zijn vanaf vandaag te bekijken.

Jaareinde
Voor het echte slot is het helaas nog even wachten, meer bepaald tot de laatste maand van het jaar. De finale vijf afleveringen van het laatste seizoen van La Casa de Papel zullen dan ook pas verschijnen op 3 december.

ílex Pina zelf heeft aangegeven waarom de keuze werd gemaakt om het laatste seizoen in twee delen te splitsen. De productie van het vijfde en laatste seizoen vond plaats in het midden van de pandemie. De maker liet optekenen dat ze dan ook van mening waren dat ze hun verwachtingen voor de tien laatste afleveringen van de reeks wat moesten bijstellen.

Volgens de maker zouden de eerste vijf afleveringen alle spanning en sensatie bevatten van een echte seizoenfinale. In de finale vijf afleveringen zou er dan vooral de focus zijn gelegd op het emotionele luik van de personages.

Het eerste deel van het laatste seizoen van La Casa de Papel is vanaf vandaag, vrijdag 3 september 2021 te bekijken op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen