search
Prime Video voegt deze series nieuw toe in september, check hier welke

Prime Video voegt deze series nieuw toe in september, check hier welke

Streamingdienst Amazon Prime Video gaat een mooie maand tegemoet in september.

Jim Pedd
Vandaag hebben we dan eindelijk het overzicht met de nieuwe series die toegevoegd worden door Prime Video. Zoals gebruikelijk zijn er niet eens zo heel veel nieuwe titels aangekondigd, maar zijn het prima series.

We zetten de nieuwe series die je deze maand kan verwachten op een rij.

De nieuwe series
LuLaRich: LuLaRoe, het miljardenbedrijf dat in de kledingindustrie zit, wordt ervan beschuldigd dat het duizenden vrouwen misleid heeft met hun multi-level marketingplatform. In vier afleveringen waarin de retailers, medewerkers en oprichters geïnterviewd worden, leren we wat er mis is gegaan.

Goliath (seizoen 4): In het laatste seizoen keert Billy terug naar zijn Big Law roots nadat Patty (Nina Arianda) een baan heeft aangenomen bij een prestigieus advocatenkantoor in San Francisco. Samen proberen ze een van Amerika's meest verraderlijke Goliaths neer te halen: de opioïde industrie. Terwijl Billy worstelt met zijn eigen chronische pijn en Patty het gevoel heeft dat ze wordt gebruikt, wordt hun loyaliteit op de proef gesteld. Hierdoor komt hun partnerschap op het spel te staan. In een wereld waar je met geld alles kan kopen, zelfs gerechtigheid, zullen ze alles moeten riskeren om te doen wat juist is.

Do, Re & Mi: De muzikale avonturen van drie vogelvriendjes die in een wereld met ritme, beats en melodieën wonen.

Aanbevolen artikelen