Vliegende Homelander op nieuwe foto's van 'The Boys'

Homelander vliegt op foto's The Boys

De serie The Boys ziet er behoorlijk tof uit met het aankomende derde seizoen.

Jim Pedd, 5 september 2021 om 11:14

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Homelander vliegt recht de actie in op nieuwe setfoto's van het derde seizoen van The Boys. De serie van Amazon Prime Video debuteerde in 2019 en is erg succesvol.
De eerste twee seizoenen werden zo goed ontvangen en bleken zo populair, dat Amazon The Boys snel een derde seizoen gunde. Bovendien kondigde men plannen aan voor een spin-off die draait om een universiteit waar Supes van Vought het tegen elkaar opnemen voor de beste contracten in steden in de Verenigde Staten.

Derde seizoen
Fans kijken enorm uit naar het derde seizoen. De serie focust zich nog altijd op Hughie Campbell, Billy Butcher, Starlight en Homelander, maar introduceert ook nieuwe Supes, waaronder Soldier Boy en Crimson Countess.

Buiten informatie over de castleden en heel wat teases rond de Herogasm-verhaallijn uit de comics, is vrijwel niets bekend over het aankomende derde seizoen.

De opnames van dat seizoen zijn ook nog in volle gang in Toronto, in Canada. The Daily Mail deelde recent een paar foto's vanaf de set. Die focussen zich op Homelander en zijn aanwezigheid bij een protest.


Bekijk hier de setfoto's van Homelander.We zien acteur Anthony Starr in het Homelander-kostuum, helemaal vast aan wat draden waarmee gesimuleerd kan worden dat hij vliegt. Homelander wordt door supporters omringd, met borden waar onder meer Keep America Safe en American Safety First op staat.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Boys, Prime Video, Homelander, Antony Starr

Populair nieuws