search
'Supergirl' deed iets heel liefs voor de cast
Series / Nieuws

'Supergirl' deed iets heel liefs voor de cast

De opnameplannen voor seizoen 6 van Supergirl werden omgegooid zodat de cast samen kon zijn.

Supergirl-actrice Chyler Leigh onthulde dat de planning voor de opnames van de finale van de serie zo gepland werden dat de drie hoofdrolspelers van de serie samen de opnames af konden ronden.

Supergirl is het verhaal van Kara Danvers, het beroemde nichtje van Superman. De serie is sinds 2015 op The CW te zien. Het zesde seizoen werd al helemaal opgenomen en is sinds 24 augustus bezig met uitzenden van zijn tweede deel.

Opnames plannen
Chyler Leigh onthulde tijdens een interview met TV Line dat de finale heel emotioneel was om op de nemen. De planningen van de drie acteurs werden zo gemaakt, dat Melissa Benoist, Leigh en co-ster David Harewood samen op de set waren.

"Bij de finale hadden we allemaal enorm veel emoties. Natuurlijk werden er een boel verhaallijnen afgerond. Je laat wat hoop voor de toekomst over en meer, dus het was veel om te doen," aldus de actrice.

"Je gaat door en denkt: 'Oh, we hebben de tijd'. Maar het zijn tijden van corona en het is vreemd. Alles is anders. Je kan mensen niet knuffelen, hun gezichten niet zien."

En dus was het mooi dat ze samen de laatste momenten konden opnemen!



Aanbevolen artikelen