'Supergirl' moet hiermee dealen in haar laatste seizoen

'Supergirl' moet hiermee dealen in laatste seizoen

In het laatste seizoen van Supergirl staat er duidelijk iets op het spel.

Jim Pedd, 1 september 2021 om 09:07

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De serie Supergirl is dan eindelijk verder gegaan met het tweede deel van zijn zesde en laatste seizoen. De serie zet het verhaal van Kara Danvers in national City voort.
In het nieuwe deel keerde Kara terug naar National City, nadat ze gevangen zat in de Phantom Zone. Hoewel haar vrienden en familie dolblij zijn met haar terugkeer, is het voor Kara niet zo gemakkelijk gebleken om weer een normaal leven te leiden.

Balans zoeken
Actrice Melissa Benoist vertelde tijdens een interview over het nieuwe seizoen dat Kara worstelt met haar leven. "Dit seizoen ga je Kara zien worstelen met het vinden van een balans tussen haar alter ego en het leven van een superheldin."

"De grote vraag is of je het allemaal kan hebben. Die stond de hele serie al voorop, en dit seizoen vooral, nu Kara zichzelf probeert te vinden en wil uitzoeken wie ze nou eigenlijk is."

Gemakkelijk is het allemaal niet en daarin speelt ook het feit dat ze in de Phantom Zone zit mee. "Ik vond het heel sterk, omdat we zo weer keken naar de oorsprong van Kara."

Het laatste seizoen krijgt 20 afleveringen in totaal en over de helft.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Supergirl, The CW, Arrowverse, Melissa Benoist

Informatie over de serie: Supergirl

Populair nieuws