search
Nieuw op Netflix: De unieke serie 'Countdown: Inspiration4 Mission to Space'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De unieke serie 'Countdown: Inspiration4 Mission to Space'

Dit is misschien wel één van de meest unieke series van het jaar...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Vandaag wordt de aftrap gegeven voor één van de meest unieke series van het jaar. De eerste twee afleveringen van de reeks Countdown Inspiration4 Mission to Space' zijn immers vanaf nu te bekijken op streamingdienst Netflix.

In totaal zal de docu-serie bestaan uit 5 afleveringen. Alleen de eerste twee zijn vanaf vandaag te bekijken op Netflix. Deze afleveringen luisteren naar de naam The Mission Begins. Het betreft een docu-serie die zowat in realtime wordt gemaakt. Ze vertelt het verhaal van een tot dusver unieke ruimtemissie.

Meerdaagse trip in de ruimte
In de docu-serie volgen we vier burgers die een meerdaagse trip gaan maken door de ruimte. Ze worden hierbij in een baan rond de Aarde gebracht en dat op een hoogte van 575 kilometer. De missie zal worden aangevoerd door de oprichter evenals CEO van Shift4 Payments, namelijk Jared Isaacman. De SpaceX Dragon-missie is de allereerste ruimtemissie die wordt uitgevoerd met enkel burgers.

Zoals reeds aangegeven zijn alleen de eerste twee afleveringen op vandaag te bekijken op Netflix. Voor de derde en vierde aflevering is het wachten tot 13 september. De vijfde en laatste aflevering staat gepland voor eind september.

Netflix stuurde eerder ook alvast een trailer de wereld in voor de reeks welke we hieronder nog even aan je voorstellen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen