Vriendin van Cristiano Ronaldo krijgt eigen serie op Netflix

De vriendin van Ronaldo wil de wereld graag laten zien wie ze echt is...

Geoffrey Ketels, 06-09-2021 19:24

Van wereldvoetballer Cristiano Ronaldo zijn reeds verschillende films en documentaires verschenen. Deze keer staat in de nieuwe docuserie Soy Georgina de vriendin van de topsporter in de spotlight.
Georgina Rodriguez is de vriendin van de Portugese voetballer Cristiano Ronaldo. Toch is haar leven niet altijd zo roemrijk geweest. In het verleden was ze namelijk gedurende enige tijd aan het werk als au-pair in Engeland. De voorbije jaren maakte de dame echter in het bijzonder furore als model. Het spreekt voor zich dat haar relatie met Ronaldo daar wellicht ook wel voor iets tussen zal hebben gezeten.

"Laten zien wie ik echt ben"
In een interview werd de vraag gesteld waarom de vriendin van Ronaldo graag een eigen docuserie wou hebben. Daarop werd geantwoord dat ze de wereld graag wil laten zien wie ze echt is en vooral wat haar verhaal is.

Ondertussen zouden de opnames van de serie reeds volledig zijn afgerond. Bij monde van de Spaanse directeur van Netflix, namelijk Alvaro Diaz werd reeds aangegeven dat Rodriguez echt zeer openhartig is in de reeks.

Wanneer de docuserie precies op Netflix moet verschijnen is voorlopig nog niet bekend gemaakt.

Lees meer over: Soy Georgina, serie, series, docuserie, docuseries, Netflix

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Deze aflevering van 'Stranger Things' is barslecht

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in