search
Nederland keek deze 3 series massaal op Netflix
Series / Featured

Nederland keek deze 3 series massaal op Netflix

De top drie is weer bekend. Welke series werden massaal bekeken op Netflix?

Elke zondag kijken we welke series het meest bekeken worden op Netflix. Ook deze week zien we weer een nieuwe top drie, met een duidelijke nieuwe nummer één, die vermoedelijk nog wel even zal blijven.

Volledig nieuw bovenaan de toplijst is het eerste deel van het vijfde seizoen van La Casa de Papel. Dat doet het helemaal anders dan de rest van de serie tot nu toe en wordt bloedstollend spannend. Verder is er maar één serie van vorige week blijven staan en dat is Clickbait. Die zakte naar de derde stek, voorgegaan door de nieuwe serie in de top drie: Good Girls.

De top drie
We zetten de top drie voor je op een rij:

1. La Casa de Papel (seizoen 5A): Het meesterplan van El Profesor dreigt compleet te mislukken en het loopt uit op een oorlog waarbij de groep criminelen moet proberen te overleven en te ontkomen.

2. Good Girls: Het vierde seizoen is begonnen. We volgen drie voorstedelijke moeders die een overval plannen op een plaatselijke supermarkt, om financieel uit het slop te komen.

3. Clickbait: Nick Brewer lijkt een brave huisvader. Op een dag wordt hij ontvoerd en ervan beschuldigd vrouwen mishandeld te hebben. Klopt dat wel? Een bloedstollend spel om te overleven begint.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen