search
Jack Bauer toch weer terug voor meer '24'!?
Series / Nieuws

Jack Bauer toch weer terug voor meer '24'!?

De serie 24 zou weer te zien zijn op FOX straks, met of zonder Kiefer Sutherland?

De actieserie 24 maakt mogelijk een comeback. Dat nadat er al meerdere pogingen gedaan zijn om de serie terug te brengen.

Dat blijkt uit een interview met Fox Entertainment-baas Michael Thorn. Hij onthulde dat er gekeken wordt naar de mogelijkheden om de franchise waarin Kiefer Sutherland ooit de hoofdrol van Jack Bauer speelde, terug te brengen.

Een revival van 24
"Dat is nog altijd een mogelijkheid. Er zijn wat gesprekken met de producenten over een versie die we nog niet gezien hebben, maar we voeren gesprekken," aldus Thorn. Eerder al vertelde uitvoerend producent Howard Gordon dat er altijd gekeken wordt naar de mogelijkheid om de franchise terug te brengen.

24 debuteerde op 6 november 2001 en liep gedurende acht seizoenen. De finale was op 24 mei 2010 te zien. Tussen seizoen zes en zeven was er een film: 24: Redemption.

Daarna volgde nog een negende seizoen, 24: Live Another Day, waarin Jack Bauer weer te zien was. Elk seizoen draaide om 24 uur in het leven van hoofdpersoon Jack Bauer, die het tegen terroristen op nam.

Vervolgens kwam er een spin-off genaamd 24: Legacy die om nieuwe personages draaide, maar al na één seizoen geannuleerd werd. Ook keken de makers naar een serie rond een rechtszaak.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen