search

Ons nieuws van donderdag 9 september 2021

Nieuw op Netflix: Het einde van de razend populaire serie 'Lucifer'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Het einde van de razend populaire serie 'Lucifer'

Met het zesde seizoen komt er een einde aan deze populaire reeks...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het langverwachte einde van de reeks Lucifer is hier! Het zesde en laatste seizoen van de reeks is vanaf vrijdag 10 september te bekijken op Netflix!

Op 25 juli werd door streamingdienst Netflix bekend gemaakt dat het zesde en tevens ook laatste seizoen van de reeks zou verschijnen op 10 september. Die dag is nu aangebroken. Het laatste seizoen verschijnt opvallend snel in het aanbod van de streamingdienst, namelijk amper 3,5 maanden nadat het tweede deel van het vijfde seizoen online kwam.

Laatste seizoen
De serie Lucifer vertelt het verhaal van de duivel die het niet langer naar z'n zin heeft in de hel en beslist om terug te keren naar Los Angeles. Daar gebruikt hij zijn bijzondere krachten om de diepste verlangens in de mensen naar boven te halen. Uiteraard is er ook plaats voor een sprankeltje romantiek, want Lucifer wordt verliefd op de detective Chloe Decker (gespeeld door Lauren German).

Vijf seizoenen lang bleef de serie ongelofelijk populair en goed onthaald. De verwachting is dat daar met het zesde seizoen ook geen verandering in zal komen. Ben jij ook benieuwd wat het laatste seizoen allemaal voor jou in petto zal hebben? Dat kan je ontdekken vanaf morgen, vrijdag 10 september bij Netflix.

Wil je graag alvast een voorsmaakje krijgen van het zesde seizoen? Dat is mogelijk door middel van de trailer die je hieronder terug kan vinden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vijf seizoenen 'Superstore' binnenkort te bekijken bij Netflix
Series / Nieuws

Vijf seizoenen 'Superstore' binnenkort te bekijken bij Netflix

De populaire komische serie verschijnt later deze maand op streamingdienst Netflix...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De comedyserie Superstore wordt geroemd om haar heerlijke humor. Voor fans van comedyseries is er nu goed nieuws, want er verschijnen binnenkort maar liefst vijf seizoenen van de reeks op streamingdienst Netflix.

Superstore vertelt het verhaal van een groep mensen die werken in een warenhuis en allemaal over sterk verschillende persoonlijkheden beschikken. Het warenhuis in kwestie luistert naar de naam 'Cloud 9' en bevindt zich in het Amerikaanse St. Louis, Missouri.

Nieuwkamer
In het bijzonder maken we in Superstore ook kennis met de nieuwkomer Jonah. Hij maakt van bij de start geen al te beste indruk op het afdelingshoofd Amy. Dan komt er plots bijstand uit onverwachte hoek.

In eerste instantie bleken de recensenten net wat minder overtuigd van deze reeks toen ze voor het eerst verscheen in het jaar 2015. In het bijzonder werd de serie bestempeld als weinig origineel.

Inmiddels lijkt er in bovenstaande verandering te zijn gekomen. De serie kan bijvoorbeeld op de gespecialiseerde website IMDB rekenen op een meer dan degelijke score van 7,8/10.

De vijf seizoen van de serie Superstore zijn vanaf 20 september te bekijken op streamingdienst Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: 'Into the Night' seizoen 2
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'Into the Night' seizoen 2

Het tweede seizoen werd gelanceerd met de tagline "The fight for survival has just begun"...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het eerste seizoen van de Belgische Netflix-original Into the Night wist meteen heel wat harten te veroveren. Het vervolg is vanaf nu te bekijken op streamingdienst Netflix.

Aan het einde van het eerste seizoen hebben we kunnen vaststellen hoe de passagiers van vlucht 21 eindelijk een goede schuilplaats hebben gevonden om zich te beschermen tegen de zon. Het gaat hierbij om een voormalige militaire Sovjet-bunker die zich bevindt in Bulgarije.

Het eerste seizoen eindigde dus vrij positief, maar het tweede seizoen brengt al meteen een nieuw probleem met zich mee. Wanneer er een probleem met de voedselvoorraad optreedt nemen de spanningen uiteraard terug toe.

Race tegen de klok
De trailer die eerder al voor het tweede seizoen van Into the Night de wereld werd ingestuurd maakte reeds meteen duidelijk dat het wederom een race tegen de klok belooft te worden. Hoe die race zal verlopen kan je dus vanaf nu ontdekken op streamingdienst Netflix.

Heb je de trailer van het tweede seizoen nog niet eerder gezien? Dan kan je deze uiteraard hieronder nog even bekijken!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'True Lies'-serie vindt vervanger Arnold Schwarzenegger
Series / Nieuws

'True Lies'-serie vindt vervanger Arnold Schwarzenegger

De aankomende serie True Lies vindt de acteur die Arnold Schwarzenegger moet vervangen.

Alweer jaren geleden werd duidelijk dat James Cameron aan de slag zou gaan met een serie gebaseerd op zijn eigen film True Lies. Even geleden werd duidelijk dat de plannen ook daadwerkelijk doorgaan.

Nu is bekend welke acteur de rol gaat spelen van het personage dat werd gespeeld door Arnold Schwarzenegger. Via de AV Club wordt duidelijk dat acteur Steve Howey, bekend uit onder meer Shameless, de rol gaat oppakken.

Steve Howey wordt Harry Tasker
In de film True Lies leeft Harry Tasker een dubbelleven: voor zijn vrouw Helen en zijn opstandige dochter Dana is hij een saaie computerverkoper die vaak op zakenreis is, terwijl hij in werkelijkheid een geheim agent is voor een Amerikaanse antiterrorisme- en inlichtingendienst genaamd Omega Sector.

De serie gaat ongetwijfeld een dezelfde verhaallijn volgen. Het is nog onduidelijk welke vrouwelijke hoofdrol er zal zijn. In de film werd deze gespeeld door Jamie Lee Curtis, bekend uit de Halloween-films.

Wanneer True Lies in productie gaat is nog niet bekend.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fan van Star Trek? Er is veel en groot nieuws!
Series / Featured

Fan van Star Trek? Er is veel en groot nieuws!

Heel veel nieuws over de series in het steeds groter wordende Star Trek Universe.

Het is een interessante dag voor Star Trek-fans. Tijdens Star Trek Day werd namelijk heel wat nieuws onthuld. Hieronder snel de belangrijkste details en trailer en links naar de volledige details!

Star Trek: Picard - Seizoen 2 & 3

De serie Star Trek: Picard kreeg een nieuwe trailer en het werd duidelijk dat er ook een derde seizoen komt. In Nederland start seizoen twee in februari 2022 op Amazon Prime Video, aangezien Paramount+ hier (nog) niet beschikbaar is. Lees meer...Star Trek: Strange New Worlds

Een aankomende live action Star Trek-serie heet Star Trek: Strange New Worlds en deze verschijnt naar verwachting in 2022. Hieronder een video meer info over de show. Lees meer...Star Trek: Discovery Season 4

Vanaf 18 november kunt je het vierde seizoen van Star Trek: Discovery gaan bekijken op Netflix. Hieronder een eerdere (bootleggie) trailer. Lees meer...Star Trek: Lower Decks - Tweede helft seizoen 2

De animatieserie Star Trek: Lower Decks is recent weer gestart aan het tweede deel van seizoen 2 en hieronder zie je een trailer voor het vervolg.Star Trek: Prodigy - Seizoen 1

Op 28 oktober start op Paramount+ een volgende animatieserie, namelijk Star Trek: Prodigy. Hieronder de trailer!Starfleet Academy

Naast nieuws over de bestaande series ook nieuws over een nieuwe serie, namelijk Star Trek: Starfleet Academy. De serie zou daadwerkelijk in ontwikkeling zijn, maar deze zou nog geen groen licht hebben. De focus ligt op de bestaande series. Meer nieuws volgt snel!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Is het redden van een afgedankte serie door Netflix hypocriet?
Series / Nieuws

Is het redden van een afgedankte serie door Netflix hypocriet?

Netflix geeft de door NBC gecancelde serie Manifest toch een vierde seizoen.

Recent werd duidelijk dat Netflix de bij de fans geliefde serie Manifest een vierde seizoen geeft nadat de zender NBC de serie cancelde. Het is zeker niet de eerste keer dat Netflix dit doet bij een afgedankte serie, maar wordt het nu niet een beetje hypocriet van de streamingdienst?

Netflix geeft Manifest - in Nederland niet te zien op Netflix - een vierde seizoen met naar verwachting 20 afleveringen. Nu meent de website Screen Rant dat dit toch best wat hypocriet is van de streamingdienst.

Veel gecancelde Netflix-series
Screen Rant zegt dat Netflix zelf ook erg veel series vroegtijdig cancelt, zeker na het tweede of derde seizoen. Zo cancelde Netflix de naar verluidt succesvolle en sowieso geliefde series I Am Not Okay With This en The Society.

Nog opvallender is dat Netflix de stekker trok uit het bijzonder sterk ontvangen GLOW, terwijl het vierde seizoen eigenlijk al was aangekondigd. Dit geldt in zekere zin ook voor de serie Special.

Dat Netflix nu even later opeens wel ruimte ziet om een gecancelde show van een andere zender een vervolg te geven, mag door Screen Rant hypocriet genoemd worden. En ergens is dat misschien ook wel een beetje waar.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Indrukwekkend affiche voor 'Just Beyond'-serie van Disney+
Series / Posters

Indrukwekkend affiche voor 'Just Beyond'-serie van Disney+

De nieuwe R.L. Stine-serie die binnenkort op de streamingdienst van Disney verschijnt.

Even geleden zagen we al de eerste foto's uit de aankomende serie Just Beyond die op Disney+ gaat verschijnen. Het betreft een nieuwe verfilming van een verhalenreeks van R.L. Stine.

Stine ken je uiteraard van de Goosebumps-bioscoopfilms en de recente Fear Street-filmtrilogie van Netflix. Nu hebben we dus Just Beyond, een horrorverhaal dat Disney+ heeft verrijkt met flink wat komische elementen.

Poster voor Just Beyond
Filmmaker Marc Webb (The Amazing Spider-Man) regisseerde de eerste twee afleveringen van Just Beyond en de scripts komen van Seth Grahame-Smith (The LEGO Batman Movie). Er zijn rollen voor onder meer Mckenna Grace (The Handmaid's Tale), Nasim Pedrad (Aladdin), Lexi Underwood (Little Fires Everywhere) en Megan Stott (Yes Day).

Just Beyond laat meerdere kortere avonturen zien en is dus een anthologieserie. Disney+ zal de eerste aflevering op 13 oktober online zetten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gave clip met bekende Marvel-zombies uit Marvel-serie 'What If...?'
Series / Video/clip/featurette

Gave clip met bekende Marvel-zombies uit Marvel-serie 'What If...?'

De zombieversies van Wong, Iron Man en Doctor Strange in actie in leuke clip.

Gisteren verscheen er een nieuwe en opnieuw opvallende aflevering van What If...? op Disney+. Dit keer zagen we vooral veel zombiegeweld dat al met de titel What If... Zombies?! werd aangekondigd. De aflevering nog niet gezien: hieronder duidelijk SPOILERS!!

In de aflevering zien we onder meer de zombieversies van Captain America, Hawkeye, Iron Man, The Falcon en Doctor Strange en dat doet toch behoorlijk denken aan hoe dit eruit zou zien in een live action-bioscoopfilm.

Clip met Marvel-zombies
Hieronder zie je nu een clip uit de nieuwste What If...?-aflevering waarin Bruce Banner terugkeert op aarde, zoals te zien in Avengers: Infinity War. De aarde is echter verandert en we zien nu dat de hulpjes van Thanos wordt aangepakt door de zombie-versies van Wong, Iron Man en Doctor Strange.

In de aflevering komen er nog veel meer zombieversies van de bekende Marvel Cinematic Universe-personages voorbij. De aflevering werd geregisseerd door Bryan Andrews en geschreven door Matthew Chauncey.

Je kunt de vijf verschenen afleveringen nu zien op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Jack Bauer toch weer terug voor meer '24'!?
Series / Nieuws

Jack Bauer toch weer terug voor meer '24'!?

De serie 24 zou weer te zien zijn op FOX straks, met of zonder Kiefer Sutherland?

De actieserie 24 maakt mogelijk een comeback. Dat nadat er al meerdere pogingen gedaan zijn om de serie terug te brengen.

Dat blijkt uit een interview met Fox Entertainment-baas Michael Thorn. Hij onthulde dat er gekeken wordt naar de mogelijkheden om de franchise waarin Kiefer Sutherland ooit de hoofdrol van Jack Bauer speelde, terug te brengen.

Een revival van 24
"Dat is nog altijd een mogelijkheid. Er zijn wat gesprekken met de producenten over een versie die we nog niet gezien hebben, maar we voeren gesprekken," aldus Thorn. Eerder al vertelde uitvoerend producent Howard Gordon dat er altijd gekeken wordt naar de mogelijkheid om de franchise terug te brengen.

24 debuteerde op 6 november 2001 en liep gedurende acht seizoenen. De finale was op 24 mei 2010 te zien. Tussen seizoen zes en zeven was er een film: 24: Redemption.

Daarna volgde nog een negende seizoen, 24: Live Another Day, waarin Jack Bauer weer te zien was. Elk seizoen draaide om 24 uur in het leven van hoofdpersoon Jack Bauer, die het tegen terroristen op nam.

Vervolgens kwam er een spin-off genaamd 24: Legacy die om nieuwe personages draaide, maar al na één seizoen geannuleerd werd. Ook keken de makers naar een serie rond een rechtszaak.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eindelijk weten we wanneer 'Star Trek: Discovery' seizoen 4 van start gaat
Series / Nieuws

Eindelijk weten we wanneer 'Star Trek: Discovery' seizoen 4 van start gaat

De serie Star Trek: Discovery gaat sneller verder dan je misschien zou denken.

De opnames van het vierde seizoen van Star Trek: Discovery zijn nog niet eens zo heel lang afgerond, maar de start van de serie is er al bijna. Paramount+ laat namelijk weten dat de serie vanaf 18 november te zien is met z'n vierde seizoen.

Dat hoorden we tijdens het Star Trek Day-panel van de serie. De aankondiging kwam via een sneak peek clip voor het seizoen, die virtueel geïntroduceerd werd door actrice en hoofdrolspeelster Sonequa Martin-Green.

Bizarre nieuwe bedreiging
In het vierde seizoen heeft Star Trek: Discovery te maken met een grote nieuwe bedreiging - eentje die Captain Burnham en de crew van de U.S.S. Discovery nooit had durven verwachten.

Werelden van de Federation en daarbuiten voelen de impact hiervan. En dus moet iedereen samenwerken om een hoopvolle toekomst voor iedereen te verzekeren.

Star Trek: Discovery begint zijn vierde seizoen met een uniek moment: Michael Burnham is voor het eerst de kapitein van de Discovery. En dat is een flinke verandering ten opzichte van eerste seizoenen. Actrice Martin Green vertelde daarover:

"Dat is zo'n grote zaak voor mij. Dat ik nu kapitein ben van die franchise, aan het roer van het schip sta als een zwarte vrouw, is voor mij groot en voor de franchise ook."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste beelden 'Star Trek: Strange New Worlds' onthullen nieuwe cast
Series / Nieuws

Eerste beelden 'Star Trek: Strange New Worlds' onthullen nieuwe cast

De serie Star Trek: Strange New Worlds krijgt een aantal nieuwe en oude (bekende) gezichten.

Eindelijk zijn er beelden van Star Trek: Strange New Worlds. En dat niet alleen, vandaag krijgen we ook te horen wie er allemaal te zien zullen zijn in de serie.

Dat brengt behoorlijk interessante aankondigingen met zich mee. Het blijkt namelijk dat een aantal oude bekenden uit de franchise te zien zijn, waaronder Nyota Uhura, zuster Christine Chapel, Dr. M'Benga en een lid van de Noonien-Singh familie.

Star Trek: Strange New Worlds
Laten we beginnen met de castlijd:

Jess Bush is te zien als Nurse Christine Chapel
Christina Chong is te zien als La'an Noonien-Singh
Celia Rose Gooding is te zien als Cadet Nyota Uhura
Melissa Navia is te zien als Lt. Erica Ortegas
Babs Olusanmokun is te zien als Dr. M'Benga
Bruce Horak is te zien als Hemmer

De aankondiging kwam tijdens het Star Trek: Strange New Worlds-panel tijdens de Star Trek Day - een streamingevent van Paramount+. Hieronder kan je de beelden waarin de castleden zichzelf en hun rollen aankondigen zien:Star Trek: Strange New Worlds is een meer traditionele serie in de franchise, met wekelijks een nieuw avontuur, in plaats van overkoepelende verhaallijnen die een volledig seizoen duren.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek: Picard' lanceert trailer van seizoen 2 én krijgt derde seizoen
Series / Trailer

'Star Trek: Picard' lanceert trailer van seizoen 2 én krijgt derde seizoen

De serie Star Trek: Picard krijgt een gave nieuwe trailer en laat zien waar het heen gaat met de show.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Tijdens het Star Trek Day-streamingevent heeft Paramount+ heel wat nieuws onthuld. Zo is er een eerste trailer voor het tweede seizoen van Star Trek: Picard (nadat we eerder een teaser krijgen). Daarnaast is nu onthuld wanneer het seizoen van start gaat.

De trailer onthult dat Star Trek: Picard in de loop van februari 2022 verder moet gaan. Ook werd door acteur en hoofdrolspeler Patrick Stewart bevestigt dat de serie van start zal gaan met productie van het derde seizoen.

De trailer!
De tweede reeks afleveringen van Star Trek: Picard draait onder meer om tijdreizen. Bovendien komt de cast terecht in een alternatieve realiteit. Ze reizen naar de 21ste eeuw om de boel recht te zetten en te voorkomen dat het mis gaat.

Ook keert Q terug in de trailer, wederom gespeeld door John de Lancie. En we krijgen een eerste blik van de recent aangekondigde Annie Wersching als de nieuwe Borg Queen.

De serie brengt Patrick Stewart, Alison Pill, Isa Briones, Evan Evagora, Michelle Hurd, Santiago Cabrera, Jeri Ryan, Orla Brady, John de Lancie, Annie Wersching en Brent Spiner. Je kan Star Trek: Picard in Nederland streamen via Prime Video.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De populaire film 'Warrior' wordt verfilmd tot een serie
Series / Nieuws

De populaire film 'Warrior' wordt verfilmd tot een serie

Warrior krijgt een serie, nadat er eerder een film gemaakt werd door Gavin O'Connor.

Gavin O'Connor bevestigt dat er een Warrior-televisieserie aan zit te komen. Dat niet alleen: hij had het ook al meteen over het verhaal en de personages.

In Warrior uit 2011 speelden Joel Edgerton en Tom Hardy de van elkaar vervreemde broers Brendan en Tommy Conlon. Zij komen terecht in hetzelfde MMA-toernooi en de kans om 1 miljoen dollar te winnen. De film werd een kritische hit en acteur Nick Nolte werd zelfs genomineerd voor een Oscar voor de rol van hun vader.

Een serie maken
Doordat Warrior sinds zijn release een culthit is geworden, hopen fans al tijden dat er een vervolg zou komen. Zover komt het niet. Wel krijgt de film een serie.

O'Connor onthulde dat hij druk werkt aan een serie voor Lionsgate. Hij schrijft, produceert en regisseert elk van de afleveringen. Dat doet hij in samenwerking met Adair Cole. De serie zal Warriors gaan heten en zet het verhaal van de familie Conlon niet voort.

In plaats daarvan ligt de focus op vier nieuwe vechters: twee mannen en twee vrouwen. De focust ligt vooral op de reden waarom de worstelaars meedoen.

Een van de castleden is een gevangene in Mountjoy, de vrouwengevangenis in Dublin. De ander een moslima en lesbienne. Ook is een van de mannelijke hoofdpersonen Bobby Watkins.

Watkins leeft in de serie in Houston en vecht ervoor om zijn gezin uit de armoede te krijgen. De rol wordt straks gespeeld door UFC-vechter Daniel Cormier. Op dit moment zoekt O'Connor nog een streamingdienst.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Big Bang Theory'-ster over de plotselinge roem
Series / Nieuws

'The Big Bang Theory'-ster over de plotselinge roem

Een van de acteurs in The Big Bang Theory laat weten hoe het is om ineens door te breken.

Simon Helberg is in een nieuw interview heel eerlijk over het spelen in The Big Bang Theory. Hij was een wat late toevoeging aan de serie en speelde Howard Wolowitz.

De acteur werd toegevoegd aan de cast nadat de oorspronkelijke pilot opnieuw gemaakt werd. In alle twaalf seizoenen speelde hij de rol.

Ineens enorm bekend
Tegen de tijd dat de serie tot een einde kwam, was The Big Bang Theory de populairste sitcom van CBS. Kijkcijfers bleven hoog, en de cast kreeg enorme bedragen voor elk van de twintig minuten durende afleveringen.

Tijdens een interview met The Washington Newsday, vertelde de acteur over zijn ervaring met het spelen van Howard gedurende meer dan een decennium.

Helberg ziet veel voordelen bij het spelen van zo'n rol, maar vertelde ook dat het wat beperkend was omdat hij zich moest houden aan de planning van de serie.

"Weet je, als je een personage op televisie gedurende meer dan een decennium mag spelen, heeft het natuurlijk enorm veel voordelen. Maar deel van de reden waarom ik acteur wilde zijn, had te maken met de hoeveelheid karakters. Dus ik ben blij dat ik nu meer van die kansen krijg."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit ligt nu al gevoelig: 'Cowboy Bebop' verandert iets aan het bronmateriaal
Series / Nieuws

Dit ligt nu al gevoelig: 'Cowboy Bebop' verandert iets aan het bronmateriaal

Netflix komt binnenkort met een live-action Cowboy Bebop-serie en verandert het bronmateriaal.

De oorspronkelijke Cowboy Bebop anime ging in 1998 van start en draaide om een groep premiejagers die op het schip uit de titel reisden, in het jaar 2071. Hij introduceerde een nieuwe golf aan westerse kijkers voor anime en krijgt nu een live-action serie op Netflix.

De serie moet natuurlijk wel echt weten te slagen, waar heel veel druk op staat bij de vele kritische fans. Sinds 2017 wordt er aan de serie gewerkt, maar het coronavirus en een verwonding van acteur en hoofdrolspeler John Cho op de set zorgden voor zoveel vertraging dat de show pas in november van start gaat.

Elementen veranderen
Met nog een paar maanden te gaan tot de release, kan de cast eindelijk vertellen over de serie. John Cho vertelde onder meer over zijn personage, Spike. Die krijgt een iets andere haarstijl dan zijn anime-tegenhanger.

"Ik weet niet of ik het haar wel fijn vind. Mijn haar is echt een rommeltje, dus het is altijd moeilijk er iets van te maken. Mijn discussies met haar en make up kwamen erop neer dat we letterlijk moesten namaken wat je in de anime ziet. Maar het moest er ook natuurlijk uitzien," aldus Cho.

Hij wilde ook geen pruik dragen. "En dus moet ik mijn haar zo snel mogelijk laten groeien voor de eerste aflevering. Ik had toen heel kort haar, dus het was echt wel heftig."

Gelukkig is het goed gekomenen nu afwachten om te zien wat de kijker ervan vindt!Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste recensies van Disney+-serie 'Y: The Last Man': Is hij de moeite waard?
Series / Featured

Eerste recensies van Disney+-serie 'Y: The Last Man': Is hij de moeite waard?

Moeten we Y: The Last Man vooral streamen, of kan je de serie toch maar beter skippen?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Eindelijk is het dan zover. We kunnen over krap twee weken genieten van de serie Y: The Last Man. Hier in Nederland komt deze vanaf 22 september wekelijks met een nieuwe aflevering op Disney+. En vandaag hebben we al de eerste recensies!

De serie Y: The Last Man is gebaseerd op de gelijknamige comic van Brian K. Vaughan en Pia Guerra. Hij draait om Yorick Brown, die samen met zijn aapje Ampersand letterlijk het laatste mannelijk zoogdier op Aarde is. Dat belooft dus wat om te overleven in deze nieuwe wereld. Maar is het wat?

De recensies
We zetten de recensies voor je op een rij:

Polygon: "Voor nu is het meest meeslepende aan Y, de specifieke blik op de meest bekende post-apocalyptische voorstellingen: hoe rampen niet alleen het besten in ons naar boven brengen, maar ook het slechtste. Of anders gezegd: misschien hebben mannen dit wel verdiend. Of wij allemaal."

The Hollywood Reporter: "Het is indrukwekkend genoeg dat Y het eindelijk tot het scherm geschopt heeft. Dus ik ben bereid de serie meer tijd te gunnen wat losser te worden. Of de echte wereld minder een dystopie te maken."

CBR: "Y: The Last Man is in zijn eerste zes afleveringen een was gemengd geheel. De serie wordt aanmerkelijk beter tegen het einde van zijn eerste zes afleveringen. En het lijkt ook mogelijk dat seizoen 1 alleen maar beter wordt naarmate het vordert."

Paste Magazine: "Y: The Last Man is het verhaal van een maatschappij waarin vrouwen de leiding hebben. Maar tegelijk heeft de serie een heel beperkte visie op hoe dat zou zijn, of hoe dat verschilt van de wereld waarin we nu leven. [...] Ik kan er niets aan doen, maar heb de hele tijd het gevoel dat de serie groter had moeten dromen."

IGN: "Het verhaal heeft unieke elementen en een bijzonder uitgangspunt. Maar de doomsday-momenten landen niet zo als het zou moeten in het overvolle dystopie-landschap dat we nu hebben."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Grey's Anatomy' maakt een opvallende crossover in seizoen 18: Check hier de beelden
Series / Video/clip/featurette

'Grey's Anatomy' maakt een opvallende crossover in seizoen 18: Check hier de beelden

De serie Grey's Anatomy krijgt een gezamenlijke aflevering met Station 19.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Maak je maar klaar voor nieuwe seizoenen van Station 19 en Grey's Anatomy. De serie Station 19 gaat dit najaar van start met zijn vijfde seizoen en Grey's Anatomy begint inmiddels aan haar achttiende reeks.

De twee series zijn gemaakt binnen Shondaland, van producent en bedenker Shonda Rhimes. En blijken een maar liefst twee uur durende crossover te krijgen om de seizoensstart van beide series te vieren.

Eerste promo
Vandaag is de eerste promo vrijgegeven voor het nieuwe seizoen en specifiek de crossover. We zien actrice Kate Burton terugkeren als de inmiddels overleden moeder van Meredith, Ellis Grey. Ook zien we Owen's zus, Megan Hunt (een rol van Abigail Spencer).

We horen Ellen zeggen tegen haar dochter: "je hebt het ondenkbare overleefd. Wat ga je doen Meredith?" Dat belooft wat voor Meredith Grey, die hoopvol en optimistisch lijkt.

Maar daarmee wordt het niet per se gelukkig, deze seizoensstart. De squad van Station 19 zal namelijk een probleem krijgen op het moment dat hun wagen gestolen wordt. Het daaropvolgend ongeluk dwingt hen hun patiënt te voet naar het Grey Sloan te brengen.

En dat is natuurlijk niet heel erg fijn of ideaal te noemen. Hieronder de eerste beelden. De crossover is op 30 september te zien op ABC.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Alita: Battle Angel' krijgt mogelijk een serie op Disney+
Series / Nieuws

'Alita: Battle Angel' krijgt mogelijk een serie op Disney+

Disney+ gaat in volle vaart verder met het ontwikkelen van nieuwe series.

Na jaren wachten en hopen en campagne voeren kregen fans van Alita: Battle Angel eindelijk waar ze op hoopten, namelijk een film. Die werd geregisseerd door Robert Rodriguez.

De film was peperduur om te maken, met een budget van 170 miljoen dollar. De box office kwam uiteindelijk uit op 400 miljoen dollar. Daarmee lijkt de kans klein dat een vervolg gemaakt wordt. Maar Disney+ schijnt een optie te zijn.

Alita-serie?
We weten dat Disney+ zichzelf ten doel stelt elk jaar meer dan 100 exclusieve films en series uit te brengen. Gezien de vele fans die zitten te hopen op meer Alita, zou daar zomaar eens iets in kunnen zitten.

Van regisseur Robert Rodriguez weten we ook dat hij hoopt dat zijn werk aan de serie The Book of Boba Fett (in de Star Wars-franchise) Disney ervan kan overtuigen hem een kans te geven met een nieuwe serie.

Nu stelt Giant Freakin Robot dat zo'n serie er echt zal gaan komen. Het is natuurlijk niet meer dan een gerucht, maar wel een interessant verhaal gezien de franchise waar het om gaat.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze Marvel-ster vindt een eigen Disney+-serie nu al een goed idee
Series / Nieuws

Deze Marvel-ster vindt een eigen Disney+-serie nu al een goed idee

Krijgt het personage Wong een eigen serie? Dat ziet Benedict Wong helemaal zitten.

Acteur Benedict Wong is heel vaak getypecast. Hij speelde tijdens zijn Hollywood-carrière tot dusverre met name bijrollen. Heel wat mensen realiseren zich opmerkelijk genoeg niet eens dat de acteur gewoon een Brit is.

De afgelopen vijftien jaar had hij al heel wat grote projecten. Denk maar aan rollen in Ridley Scott's Prometheus en The Martian, maar ook in Kick-Ass van Matthew Vaughn. En hij heeft natuurlijk een rol in het Marvel Cinematic Universe, waarin hij de rol van Wong speelt.

Eigen serie
Wong is te zien in box office hit Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Ook zit hij in nog eens twee aankomende blockbusters: Spider-Man: No Way Home en Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Hij lijkt daarmee meer en meer een belangrijk speler in Phase Four te worden.

Dat was aanleiding voor een fan om op te roepen tot een eigen serie voor Wong op televisiezender Disney+. En de 51-jarige acteur blijkt daar zeker niet op tegen te zijn.Een superheldenserie waarin we Wong door het MCU zien reizen, terwijl hij mystieke mysteries oplost elke week weer, heeft natuurlijk groot potentieel. Bovendien kan Wong dankzij zijn training in Kamar-Taj overal naartoe reizen.

Ook is hij bekend met de belangrijkste helden van het MCU. Zo gek klinkt zo'n serie dan ook niet!Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ begint met 'Secret Invasion' met Samuel L. Jackson
Series / Nieuws

Disney+ begint met 'Secret Invasion' met Samuel L. Jackson

De opnames van Secret Invasion zijn in volle gang, voor een release volgend jaar.

Secret Invasion is begonnen! De Marvel Cinematic Universe-serie die voor Disney+ wordt gemaakt, is begonnen met zijn opnames.

Eerder hoorden we van debuterend MCU-acteur Christopher McDonald dat de serie eind augustus van start zou moeten gaan met zijn opnames. Dat is niet helemaal uitgekomen, maar de camera's draaien nu wel echt.

In volle gang
Acteur Samuel L. Jackson is de afgelopen dagen in Londen gespot in het kostuum van Nick Fury. Dat betekent dat de opnames dus echt van start zijn voor de miniserie die straks zes afleveringen krijgt.

De acteur is al een tijdje in het Verenigd Koninkrijk, waar hij betrokken was bij de film The Marvels. En nu gaat hij aan de slag met zijn dertiende (!) project voor Marvel Studios. Tegelijk is dit de eerste keer dat hij een hoofdrol speelt.

Het verhaal draait om een infiltratie van de Aarde door de Skrulls. Zij zijn de vormveranderaars die we leerden kennen in Captain Marvel. Dat betekent dat iedereen een bedrieger zou kunnen zijn.

Naast Jackson keert ook Ben Mendelsohn terug als Talos, een van de Skrulls. Verder hebben nieuwkomers McDonald, Emilia Clarke, Kingsley Ben-Adir, Killian Scott en Olivia Colman allemaal rollen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead' krijgt misschien nog een spin-off
Series / Nieuws

'The Walking Dead' krijgt misschien nog een spin-off

De serie The Walking Dead zou een spin-off volledig rond Negan kunnen krijgen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het einde van The Walking Dead is mogelijk niet het einde van Negan. De schurk wordt al sinds het einde van seizoen 6 gespeeld door acteur Jeffrey Dean Morgan en keert misschien wel terug voor een compleet eigen serie.

"Er zijn wat gesprekken tussen mij en mensen van de zender geweest," vertelt de acteur aan TVLine. "We zullen zien. Ik bedoel, Negan zou nog altijd dood kunnen gaan voor het einde van seizoen 11. Dus dat zou een probleem zijn, tenzij het een prequel wordt.

Meer verhalen
Leidend voor de acteur is dat er [i]"meer verhalen zijn om met Negan te vertellen. Ik weet min of meer hoe dit seizoen tot nu toe zal gaan en hier en daar zetten we deuren open die kunnen leiden tot meer verhalen voor Negan."


Mocht het zover komen, dan is de acteur duidelijk aan boord voor meer Negan. "Ik hou wel van Negan. Er is een buitengewone kans om dieper in deze man te duiken. Ik vind hem de afgelopen paar jaren heel interessant geworden en ben er zeker niet tegen om hem langer in leven te houden en meer over hem te leren."

In het tiende seizoen kregen we al een speciale aflevering die over Negan en zijn vrouw draaide. Zo leerden we onder meer waarom zijn knuppel Lucille heet.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Grey's Anatomy' seizoen 18 wordt echt een feest voor de fans
Series / Nieuws

'Grey's Anatomy' seizoen 18 wordt echt een feest voor de fans

Het achttiende seizoen van Grey's Anatomy brengt wel heel veel oude bekenden terug.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het lijkt erop dat Grey's Anatomy een seizoen probeert te maken met zoveel mogelijk dingen om fans te pleasen. Vandaag blijkt dat Abigail Spencer terugkeert als Dr. Megan Hunt in seizoen 18 van de serie.

En lang hoeven kijkers niet te wachten op de terugkeer van Spencer in de serie. Al vanaf de première van dit nieuwe seizoen is ze te zien. En dat ook nog eens in meerdere daaropvolgende afleveringen.

Grey's Anatomy seizoen 18
Abigail Spencer maakte haar debuut in Grey's Anatomy als de traumachirurg in seizoen 14. Ze leek daarna dood te gaan, maar dat is dus niet het geval.

Uit de omschrijving van televisiezender ABC blijkt dat Megan leeft aan de West Coast. Ze woont daar samen met Farouk, waarmee het ogenschijnlijk niet goed gegaan is met haar relatie met Riggs.

De afgelopen weken bleek trouwens al dat Grey's Anatomy actrice Kate Walsh terug zou brengen als Addison. En Kate Burton speelt weer de rol van Ellis.

Daarmee wordt dit achttiende seizoen van Grey's Anatomy duidelijk een feest voor de fans van de serie, die heel wat oude bekenden te zien gaan krijgen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.