search
Eindelijk weten we wanneer 'Star Trek: Discovery' seizoen 4 van start gaat
Series / Nieuws

Eindelijk weten we wanneer 'Star Trek: Discovery' seizoen 4 van start gaat

De serie Star Trek: Discovery gaat sneller verder dan je misschien zou denken.

De opnames van het vierde seizoen van Star Trek: Discovery zijn nog niet eens zo heel lang afgerond, maar de start van de serie is er al bijna. Paramount+ laat namelijk weten dat de serie vanaf 18 november te zien is met z'n vierde seizoen.

Dat hoorden we tijdens het Star Trek Day-panel van de serie. De aankondiging kwam via een sneak peek clip voor het seizoen, die virtueel geïntroduceerd werd door actrice en hoofdrolspeelster Sonequa Martin-Green.

Bizarre nieuwe bedreiging
In het vierde seizoen heeft Star Trek: Discovery te maken met een grote nieuwe bedreiging - eentje die Captain Burnham en de crew van de U.S.S. Discovery nooit had durven verwachten.

Werelden van de Federation en daarbuiten voelen de impact hiervan. En dus moet iedereen samenwerken om een hoopvolle toekomst voor iedereen te verzekeren.

Star Trek: Discovery begint zijn vierde seizoen met een uniek moment: Michael Burnham is voor het eerst de kapitein van de Discovery. En dat is een flinke verandering ten opzichte van eerste seizoenen. Actrice Martin Green vertelde daarover:

"Dat is zo'n grote zaak voor mij. Dat ik nu kapitein ben van die franchise, aan het roer van het schip sta als een zwarte vrouw, is voor mij groot en voor de franchise ook."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen