search
Vijf seizoenen 'Superstore' binnenkort te bekijken bij Netflix
Series / Nieuws

Vijf seizoenen 'Superstore' binnenkort te bekijken bij Netflix

De populaire komische serie verschijnt later deze maand op streamingdienst Netflix...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De comedyserie Superstore wordt geroemd om haar heerlijke humor. Voor fans van comedyseries is er nu goed nieuws, want er verschijnen binnenkort maar liefst vijf seizoenen van de reeks op streamingdienst Netflix.

Superstore vertelt het verhaal van een groep mensen die werken in een warenhuis en allemaal over sterk verschillende persoonlijkheden beschikken. Het warenhuis in kwestie luistert naar de naam 'Cloud 9' en bevindt zich in het Amerikaanse St. Louis, Missouri.

Nieuwkamer
In het bijzonder maken we in Superstore ook kennis met de nieuwkomer Jonah. Hij maakt van bij de start geen al te beste indruk op het afdelingshoofd Amy. Dan komt er plots bijstand uit onverwachte hoek.

In eerste instantie bleken de recensenten net wat minder overtuigd van deze reeks toen ze voor het eerst verscheen in het jaar 2015. In het bijzonder werd de serie bestempeld als weinig origineel.

Inmiddels lijkt er in bovenstaande verandering te zijn gekomen. De serie kan bijvoorbeeld op de gespecialiseerde website IMDB rekenen op een meer dan degelijke score van 7,8/10.

De vijf seizoen van de serie Superstore zijn vanaf 20 september te bekijken op streamingdienst Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen