search
Nieuw op Netflix: Het einde van de razend populaire serie 'Lucifer'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Het einde van de razend populaire serie 'Lucifer'

Met het zesde seizoen komt er een einde aan deze populaire reeks...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het langverwachte einde van de reeks Lucifer is hier! Het zesde en laatste seizoen van de reeks is vanaf vrijdag 10 september te bekijken op Netflix!

Op 25 juli werd door streamingdienst Netflix bekend gemaakt dat het zesde en tevens ook laatste seizoen van de reeks zou verschijnen op 10 september. Die dag is nu aangebroken. Het laatste seizoen verschijnt opvallend snel in het aanbod van de streamingdienst, namelijk amper 3,5 maanden nadat het tweede deel van het vijfde seizoen online kwam.

Laatste seizoen
De serie Lucifer vertelt het verhaal van de duivel die het niet langer naar z'n zin heeft in de hel en beslist om terug te keren naar Los Angeles. Daar gebruikt hij zijn bijzondere krachten om de diepste verlangens in de mensen naar boven te halen. Uiteraard is er ook plaats voor een sprankeltje romantiek, want Lucifer wordt verliefd op de detective Chloe Decker (gespeeld door Lauren German).

Vijf seizoenen lang bleef de serie ongelofelijk populair en goed onthaald. De verwachting is dat daar met het zesde seizoen ook geen verandering in zal komen. Ben jij ook benieuwd wat het laatste seizoen allemaal voor jou in petto zal hebben? Dat kan je ontdekken vanaf morgen, vrijdag 10 september bij Netflix.

Wil je graag alvast een voorsmaakje krijgen van het zesde seizoen? Dat is mogelijk door middel van de trailer die je hieronder terug kan vinden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen