Prime Video voegde weer veel nieuwe series toe

Prime Video voegde weer veel nieuwe series toe

Check hier welke series allemaal nieuw zijn op Prime Video deze week!

Jim Pedd, 12 september 2021 om 10:27

Het was een heel drukke week op streamingdienst Prime Video. We zetten vandaag alle nieuwe toevoegingen voor je op een rij.
Star Trek: Lower Decks (S02E05): Mariner en Boimler proberen achter de locatie te komen van een legendarisch Starfleet-feest, terwijl de brugcrew met een onzekere buitenaardse diplomaat te kampen heeft.

Nine Perfect Strangers (S01E06): Naarmate het protocol wordt afgewerkt, worden de banden aangehaald, ook al zijn de gevolgen van de behandeling verontrustend. Masha onthult haar unieke behandeldoelen voor de familie Marconi.

Criminal Minds (15 seizoenen): Een FBI-eliteteam analyseert de meest verknipte criminele geesten.

Grown-ish (3 seizoenen): Zoey Johnson gaat studeren.

Mixed-ish (1 seizoen): Een spin-off van de hitserie Black-ish.

LuLaRich (1 seizoen): LuLaRich is een vierdelige documentairereeks over de ondergang van LuLaRoe. Bekend door hun boterzachte leggings ging het beruchte multi-levelmarketingbedrijf viral door jonge moeders werk vanuit huis te beloven. LuLaRoe's excentrieke oprichters rekruteerden een leger aan onafhankelijke verkopers om hun steeds vreemdere en kapottere kleding te verkopen...tot alles misging.

Ici, C'est Paris: 50 Ans de Passion (2 seizoenen): Deze serie duikt in de bekende club PSG.

Het Voltaire College (Mixte) (1 seizoen): Het is 1963 en de eerste dag van het schooljaar op het Voltaire College. Voor het eerst zullen meisjes en jongens samen les krijgen. Het eerste jaar gemengde scholing zit vol verrassingen, voor zowel docenten als leerlingen.

Lees meer over: Prime Video, Amazon, Weekoverzicht

Populair nieuws